subrawa Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Witam wszystkich twardzieli i adrenalino- zależnych, zapraszam do udziału w wyjątkowej okazji zdobycia licencji BC. Wyścigi wszelkiej maści to najbardziej rozwijająca się dziedzina sportów samochodowych w Polsce. Czy taki piękny sport może istnieć bez naszej ulubionej marki z pod znaku plejad ? PROGRAM KURSU NA LICENCJĘ „BC”, „B1C1” 1. TERMIN I MIEJSCE - kurs odbędzie się w dniach 10 - 11 października 2009 w Toruniu 2. ZGŁOSZENIA I ODPŁATNOŚĆ - zgłoszenia przyjmuje Kierownik Kursu Michał Kukliński 502 14 14 28; e-mail: kuklinski.michal@gmail.com z dopiskiem od Andrzeja Celmer z Olsztyna - odpłatność wynosi: za kurs=500 PLN, egzamin praktyczny=100 PLN, egzamin teoretyczny=80 PLN (egzaminy poprawkowe odbędą się po 30 dniach a odpłatność wyniesie 150 PLN za egzamin praktyczny i 100 PLN za egzamin teoretyczny) INFORMACJE DODATKOWE - Organizator nie zapewnia noclegów. - Na kurs oraz egzamin przyjeżdżamy własnym samochodem z manualną skrzynią biegów (nie musi być sportowy) wraz z obowiązkowym wyposażeniem bezpieczeństwa – kaskiem ochronnym. W przypadku auta sportowego prawy fotel jest obowiązkowy. Toruń , dnia 25 września 2009r. Opr. K.Studziński Zatwierdzone przez ZG PZM w dniu 28.09.2009r. Posiadanie licencji "BC" upoważnia do uczestnictwa w profesjonalnych wyścigach: RallyCrosu, wyścigach płaskich, wyścigach górskich, 1/4 mili, skraca i ułatwia zdobycie licencji R. Pozostałe informacje dotyczące kursu w tym harmonogram można uzyskać na stronie www.tkm.torun.pl lub na moim PW. Zapraszam wszystkich chętnych ! Pouczymy trochę wykładowców, sprawdzimy poziom wytrzymałości na stres instruktorów , poupalamy na fajnym torze, licencje w przednia łapkę i kasting dla sponsorów i kto da więcej za 1 kwadrat centymetrowy na furmance tego kleimy[/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Andrzeju...kurcze lipa...sie pisałem na to, ale data zupełnie odpada, będę w sobotę (najpewniej) albo pod ukraińską granicą, albo pod czeską...lipa po stukroć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemin Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Kurcze może i bym się pisał na to ? do kiedy zgłoszenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Michał przykro mi , ale to klub ustala datę z PZM i ja też dowiedziałem sie dopiero wczoraj. Ja z naszą ekipą jadę. Gemin możesz pisać się od dziś do, powiedzmy, dwóch dni przed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Andrzeju, mozesz napisac co kryje sie pod pojeciem kursu? Zajecia teoretyczne, jezdzenie po torze? Ile godzin? Czy trzeba jakies badania lekarskie wczesniej zrobic? Wiedz ze sie pisze P.S. Fajne auta mamy, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Z kąd ja znam to auto :?: I jak sie wkręciłeś do mojego sponsora Wicio :?: Funknę do Ciebie i wszystko Ci wytłumaczę po poludniu.Fajna fura :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 I jak sie wkręciłeś do mojego sponsora Wicio Typowo... mocne plecy i wazelina :wink: [ Dodano: Sro Wrz 30, 2009 3:41 pm ] A... pierdola ze mnie... http://www.tkm.torun.pl/pliki/BC_TORUN.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 łoo.. to chyba wybiorę się w niedziele popatrzeć na chłopaków :grin: a może ktoś szuka pasażera?? :cool: hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Witoldo, nie raz nie zauważamy tego co na wierzchu Byłem pewien ,że zajażysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 To zrobmy liste, zeby wiedziec z kim banglamy. Kto wyslal zgloszenie niech sie wpisuje. 1. grzywaczewski 2. 3. Moze jakis nocleg wspolnie ogarniemy? Byle nie kamping... po rajtkach ciagnie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 1. grzywaczewski 2. Subrawa 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Nie to nie - sami pojezdzimy :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 kurcze, tłoka na torze nie będzie... paru Subrawów i paru Grzywaczewskich tylko...a może i aż ;D może jakoś na wesele zdążę na 17 do Tomaszowa Lubelskiego :shock: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 DNL, Twoje wlasne? [ Dodano: Nie Paź 04, 2009 7:39 pm ] Nie no, chlopaki... dopiszcie sie bo to gejoza jakas a nie lista Dziewczyny tez mile widziane, a nawet bardzo mile :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 DNL, Twoje wlasne? gdyby to było moje własne, nigdy nie zostałoby zaplanowane na weekend w który jest eliminacja RSMP, RPP, WRSMP, żadna fajna pojeżdżafffka czy kurs na licencję...czyli wychodzi na to...ze wogóle by nie zostało zaplanowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-mil Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 dopiszcie sie bo to gejoza jakas a nie lista gdyby nie ten termin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Gdyby, gdyby Gdyby PZM-ot traktował Nas wszystkich z szacunkiem i odrobiną wyobraźni, to nie strzelałby takimi krótkimi terminami. Ale jeżeli ktos chce to ....... może warto miec to juz za sobą :?: Ja też mam parę gdyby i muszę nie źle kombinować, a przyszły sezon zapowiada się ciekawie Pomyslcie jeszce wiem ,że nie łóatwo jest się tak at hok zorganizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 szkoda, że tak mało was będzie :/ ja pewnie i tak wpadnę ps To jak? szuka ktoś pasażera?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Napalenców było opór ale jak pzrychodzi co do czego......... Na prawym chyba nie pojeździsz ,ale może coś wykombinujemy. Generalnie prawy jest dla instruktora. Bedzie 15 osób w tym tylko dwóch z Subaru , przewaga zdecydowana BM-karsów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Napalenców było opór ale jak pzrychodzi co do czego......... poczułem się wywołany, bo w Toruniu, faktycznie mówiłem że z chęcią przyjadę i papierek przygarnę, co by rwać dupy na rajdowca/rally crossowca . dyskusja o terminach już była powyżej, i niestety nie mogę się zjawić, ale uwierz mi Andrzeju, że bardzo bym chciał...ino podobno sa priorytety; inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Że się odezwałeś to się bardzo raduje :grin: Ale nie piłem do Ciebie Michałku, bo z Tobą to zawsze chętnie się napije. :!: Poza Tym jestem daleki od pretensji do kogo kolwiek. Termin jest za krótki i cięzko jest sie zorganizowac w takim czasie. Może juz zimą cos zorganizuję u siebie , oczywiście jestes zaproszony :!: Będzie niespodzianka dla wariatów , ale narazie bez szczegulów coby nie zpeszyć Pozdro Michał :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 aszz ci instruktorzy.. sorrki, że zapytam, ale czy dało by rade zrobić sobie zdjęcie za kierownicą twojej Subarki?? bo ja jestem mega wielkim fanem Subaru, a siedziałem tylko w 4 Subarach (2x legacy nowe, forester i Impreza GT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Ja nie przywozę swojej rajdowki bo mając R-kę zdaje tylko teorie na BC , ale będzie Wiciu fajnym powozem gadaj z nim to dobry czlowiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 ajajajaj :D szkodaa, że nie będzie Legacy.. Wiciu dobry człowieku, przygarnij kropka :D haha :wink: pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrawa Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Legac jest właśnie Pana grzywaczewskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts