Giechu Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Witam wszystkich. Dzis w nocy (dokladnie o 1:00) zobaczylem w Warszawie bardzo przykry widok- niebieski GT lezacy do gory kolami i wbity w barierke rozdzielajaca tory tramwajowe od jezdni. Nie znam miasta zbyt dobrze ale jak sobie teraz odtwarzam na planie trase, ktora jechalem to na 90% byla to ulica Kopinska/Wawelska. Moze ktos ma wiecej informacji o tym zdarzeniu? Mam nadzieje, ze nikomu nic sie nie stalo. Wyrazy wspolczucia i pozdrowienia dla kierownika i ewentualnej zalogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 To bardzo niedaleko mnie, ale rano nic nie zauważyłem. Ciekawe kto zacz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 rozpędzone Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 rozpędzone Subaru no pewnie, niedługo będziemy w wiadomościach czytać: "jadący samochód wjechał w tył rozpędzonego Subaru" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 BOROwaty, spójrz na datę postu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 BOROwaty, spójrz na datę postu :wink: mega lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomir Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Dobre, dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Archeolodzy Pewnie ktoś się naoglądał wyczynów Radka i chciał spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek_z Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Za to w okolicach Olsztyna rozpędzone Subaru wpadło do rzeki.. Na szczęście pasażerom udało się wydostać z auta. I tak o to mamy o jednego GieTeka mniej.. http://dywity.wm.pl/16384,Braswald-stra ... -Lyny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 jadący samochód wjechał w tył rozpędzonego Subaru az dziwne, ze ktos do tej pory na to nie wpadl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Za to w okolicach Olsztyna rozpędzone Subaru wpadło do rzeki.. Na szczęście pasażerom udało się wydostać z auta. I tak o to mamy o jednego GieTeka mniej.. http://dywity.wm.pl/16384,Braswald-stra ... -Lyny.html o ja wiem co to za GieTek :roll: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Jakie okolicznosci jesli mozna wiedziec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 i "nic" z takiego auta juz ? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Za to w okolicach Olsztyna rozpędzone Subaru wpadło do rzeki.. Na szczęście pasażerom udało się wydostać z auta. I tak o to mamy o jednego GieTeka mniej.. http://dywity.wm.pl/16384,Braswald-stra ... -Lyny.html Nie no, normalnie wzruszyłem się — W jednej chwili się nawróciłem — mówi jeden z ocalonych. — Od przyszłego tygodnia będę chodził na mszę, bo czuję się tak, jakbym życie w totolotka wygrał Nie wiem co te imprezy maja w sobie ale strasznie ciagnie je do wody Pamietacie to zdarzenie: http://www.se.pl/wydarzenia/warszawa/su ... 45564.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 OWOC, coraz więcej piszesz, zmieniaj tego nicka! :roll: :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Przeciez OWOC jest tylko Bywalcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 OWOC, coraz więcej piszesz, zmieniaj tego nicka! :roll: :? ...i vice versa owoc666 :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gendziu Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Za to w okolicach Olsztyna rozpędzone Subaru wpadło do rzeki.. Na szczęście pasażerom udało się wydostać z auta. I tak o to mamy o jednego GieTeka mniej.. http://dywity.wm.pl/16384,Braswald-stra ... -Lyny.html Nie no, normalnie wzruszyłem się — W jednej chwili się nawróciłem — mówi jeden z ocalonych. — Od przyszłego tygodnia będę chodził na mszę, bo czuję się tak, jakbym życie w totolotka wygrał Nie wiem co te imprezy maja w sobie ale strasznie ciagnie je do wody Pamietacie to zdarzenie: http://www.se.pl/wydarzenia/warszawa/su ... 45564.html to przez spalanie, poprostu domagaja sie napedu wodorowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 ...i vice versa owoc666 :roll: :wink: Byłem pierwszy Dłuuugo przed Tobą :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Byłem pierwszy Dłuuugo przed Tobą :PP No i obiecuje Ci, ze zawsze bedziesz 8) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 to przez spalanie, poprostu domagaja sie napedu wodorowego Racja. W USA maja PZEV i jakos sie nie slyszy, ze maja sie k' wodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 i "nic" z takiego auta juz ? :shock: Wrzucałem to do konfesjonału w poniedziałek i tam też jest link do filmu z wyciągania tego topielca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Za to w okolicach Olsztyna rozpędzone Subaru wpadło do rzeki.. Na szczęście pasażerom udało się wydostać z auta. I tak o to mamy o jednego GieTeka mniej.. http://dywity.wm.pl/16384,Braswald-stra ... -Lyny.html o ja wiem co to za GieTek :roll: Uploaded with ImageShack.us zielone kombi na białych felach z Warmii/Mazur - aż musiałem sprawdzić, czy mój stoi tam, gdzie go postawiłem ale jest na miejscu :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buncol555 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Tego GTeka widziałem kilka razy na rajdach, na Barbórce, Polskim. I jesli dobrze pamiętam, to kierowca był raczej z tych ortalionowych. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKocial Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 więc wody się nie boi , ortalionik chroni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts