Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Witam Miło mi poinformować, iż w sklepie internetowym dostępne są części i akcesoria do Imprezy STI MY07. Części są po "mocno" obniżonych cenach. LINK DO SKLEPU zakładka AKCESORIA DLA PRZYKŁADU: Sprzęgło EXEDY TWIN STARA CENA: 8540,00 ZŁ NOWA CENA: 4393,16 ZŁ Spoiler Prodriwe WINGS STARA CENA: 6993,16 ZŁ NOWA CENA: 2350,00 ZŁ WAHACZ STARA CENA: 2635,20 ZŁ NOWA CENA: 1147,74 ZŁ I WIELE INNYCH POZYCJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Tarcza hamulcowa tył STi - 553,47zł. Którego modelu dotyczy? Prodrive STi PPP - 3521,77zł, a ten zestaw co zawiera? Cena dość szokująca jak na PPP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Tarcza hamulcowa tył STi - 553,47zł. Którego modelu dotyczy? Prodrive STi PPP - 3521,77zł, a ten zestaw co zawiera? Cena dość szokująca jak na PPP. Tarcze do modelu MY07 Zdjęcia zestawu PPP wstawię jutro (do sklepu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Zdjęcia niepotrzebne, wystarczy opis co zawiera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Zdjęcia niepotrzebne, wystarczy opis co zawiera... Czekam na powrót naszego speca technicznego z urlopu :wink: :wink: Wtedy będę pewien czy to wszystko. Znalazłem jedna z paczek, która zawiera 2 elementy tłumika pompę paliwową uszczelkę tabliczkę znamionową i aluminiowy emblemat prodrive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 A ECU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Grzegorz Pawliczak, wszystko z tego sklepu jest dostępne od ręki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Grzegorz Pawliczak, wszystko z tego sklepu jest dostępne od ręki? TAK Ale są małe ilości, które z godziny na godzinę sie kurczą. [ Dodano: Pon Wrz 21, 2009 10:48 am ] A ECU? W paczce nie ma ECu, ale... czy należy do zestawu bedę wiedział po powrocie naszego specjalisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Grzegorz Pawliczak, ale to co jest w tej chwili w ofercie to jest na stanie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Grzegorz Pawliczak, ale to co jest w tej chwili w ofercie to jest na stanie tak? TAK cześci prodrive są na stanie wg listy ze sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Witam Miło mi poinformować, iż w sklepie internetowym dostępne są części i akcesoria do Imprezy STI MY07. Części są po "mocno" obniżonych cenach. LINK DO SKLEPU zakładka AKCESORIA DLA PRZYKŁADU: Sprzęgło EXEDY TWIN Obrazek STARA CENA: 8540,00 ZŁ NOWA CENA: 4393,16 ZŁ Spoiler Prodriwe WINGS Obrazek STARA CENA: 6993,16 ZŁ NOWA CENA: 2350,00 ZŁ WAHACZ Obrazek STARA CENA: 2635,20 ZŁ NOWA CENA: 1147,74 ZŁ I WIELE INNYCH POZYCJI witam, czy wystepują same tarcze do tego sprzęgła, bo mam je w zasadzie w porządku, tylko tarcze już cienkawe...i czy cena za wahacz dotyczy jak rozumiem 1 sztuki? czy kompletu? [ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 12:55 am ] W dziale STi, na 2 stronie wdał się błąd, poduszka wahacza jest, zgadza się, ale ta pokazana na zdjęciu jest od przedniego, a nie od tylnego...... jak w podpisie...jak ktoś nie widział na oczy, może sobie kupić nie to o czym marzył.... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 W dziale STi, na 2 stronie wdał się błąd, poduszka wahacza jest, zgadza się, ale ta pokazana na zdjęciu jest od przedniego, a nie od tylnego...... jak w podpisie...jak ktoś nie widział na oczy, może sobie kupić nie to o czym marzył.... :grin: Raczej nie, mysle ze chodzi tu o poduszke przedniego wahacza tylną, zresztą zobaczymy, bo sobie zamówiłem i dzis mam paczke dostać wiec bede wiedział [ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 7:13 am ] Grzegorz Pawliczak, ale to co jest w tej chwili w ofercie to jest na stanie tak? TAK cześci prodrive są na stanie wg listy ze sklepu rozumiem ze jest to jakaś wyprzedaż ? czy bedą te elementy na stałe w sklepie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 W dziale STi, na 2 stronie wdał się błąd, poduszka wahacza jest, zgadza się, ale ta pokazana na zdjęciu jest od przedniego, a nie od tylnego...... jak w podpisie...jak ktoś nie widział na oczy, może sobie kupić nie to o czym marzył.... :grin: Raczej nie, mysle ze chodzi tu o poduszke przedniego wahacza tylną, zresztą zobaczymy, bo sobie zamówiłem i dzis mam paczke dostać wiec bede wiedział [ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 7:13 am ] Grzegorz Pawliczak, ale to co jest w tej chwili w ofercie to jest na stanie tak? TAK cześci prodrive są na stanie wg listy ze sklepu rozumiem ze jest to jakaś wyprzedaż ? czy bedą te elementy na stałe w sklepie ? Części sa na wyprzedaży, to pamiątki po imprezie SPRT i zestawach Prodrive do nowych autek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Części sa na wyprzedaży, to pamiątki po imprezie SPRT i zestawach Prodrive do nowych autek. A już myślałem że w końcu będę mógł zamówić rozpórki do Legacy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_k Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 pytanie z serii technicznych :!: czy to: STABILIZATOR i to: STABILIZATOR STI oraz to: ROZPÓRKA STI podejdzie do STI MY03 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 pytanie z serii technicznych :!: czy to: STABILIZATOR i to: STABILIZATOR STI oraz to: ROZPÓRKA STI podejdzie do STI MY03 ? W zasadzie to do modelu MY06 Ale.. może koledzy stwierdzą czy będzie pasowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 pytanie z serii technicznych :!: czy to: STABILIZATOR i to: STABILIZATOR STI oraz to: ROZPÓRKA STI podejdzie do STI MY03 ? W zasadzie to do modelu MY06 Ale.. może koledzy stwierdzą czy będzie pasowało przedni tak, tylni nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_k Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 pytanie z serii technicznych :!: czy to: STABILIZATOR i to: STABILIZATOR STI oraz to: ROZPÓRKA STI podejdzie do STI MY03 ? W zasadzie to do modelu MY06 Ale.. może koledzy stwierdzą czy będzie pasowało przedni tak, tylni nie dziękuje za pomoc :!: rozpórka też podejdzie mam rozumieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Dorzuciłem coś nowego LINK DO SKLEPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 rozpórka też podejdzie mam rozumieć? Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_k Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 rozpórka też podejdzie mam rozumieć? Tak. senkju Link to comment Share on other sites More sharing options...
PISZONY Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Witam serdecznie Czy coś z tych gadżetów ( rozpórka , stabilizatory, wachacze, gumy , tuleje itd. ) podejdą do WRX 06 Wagon? A jesli tak to które warto jest kupić żeby miało to wpływ na lepsze prowadzenie się auta. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts