Bzyk Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Witam, To chyba będzie jedyna sobota z próbą ustawianą przez Piotrka we wrześniu. Próba zupełnie inna, wolniejsza, bez głównego pasa ale za to bardzo ciekawa i techniczna Zaczynamy wyjątkowo WCZEŚNIEJ o 8:30 a kończymy o 14:30. Prosże spróbujcie się nie spóźnić :wink: Koszt bez zmian 200 PLN 1. 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Zaczynamy wyjątkowo WCZEŚNIEJ o 8:30 To ja moze prayjade tam juz w piatek i namiot rozbije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_K Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati79 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. tylko czy jestescie pewni tej daty bo podobno własnie 19.09 w Ułeży jest 1/4 mili organizowana przez WST i ten termin juz dawno widnieje u nich na stronie ? chyba ze brak głównego pasa to moze jest 1/4 mili !? i obie imprezy sie odbywaja równolegle ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 5. Jabar/Orzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Próba zupełnie inna, wolniejsza więc aż chyba saxofona przytargam. 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk 5. Jabar/Orzi 6. DNL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk 5. Jabar/Orzi 6. DNL 7. KJ5D - sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 no a ja muszę jechać na wesele wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin. chyba ,że cos sie zmieni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk 5. Jabar 6. DNL Tym razem wypadam. Jakieś wesele mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebieski Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk 5. Jabar 6. DNL 7. KJ5D - sti 8. Niebieski Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk 5. Jabar 6. DNL 7. KJ5D - sti 8. Niebieski 9. grzywaczewski (wstepnie) Nie wiem jeszcze czym, a co gorsza o 16.00 musze byc na parapetowce u przyjaciol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 a kończymy o 14:30 o 16.00 musze byc na parapetowce u przyjaciol... nie widzę konfliktu terminów [ Dodano: Sro Wrz 02, 2009 5:31 pm ] Nie wiem jeszcze czym Astrą...a jak nie astrą, to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin.chyba ,że cos sie zmieni.... oj, nie wiem w takim razie czy i ja sie nie skuszę na superoes....? 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk (wstępnie) 5. Jabar 6. DNL 7. KJ5D - sti 8. Niebieski 9. grzywaczewski (wstepnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin.chyba ,że cos sie zmieni.... oj, nie wiem w takim razie czy i ja sie nie skuszę na superoes....? ja tez postaram sie miec auto gotowe i przyjade Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Astrą...a jak nie astrą, to... Astra nie... nie z tym hamulcem, dopiero pojedzie do mistrzunia na przerobke. Jakis Subarak sie znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin.chyba ,że cos sie zmieni.... oj, nie wiem w takim razie czy i ja sie nie skuszę na superoes....? ja tez postaram sie miec auto gotowe i przyjade to zem se pojezdził....a o mistrzu to moge pomarzyć....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedźwiedź Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 kurde ten mój urlop zaczyna mi przeszkadzać :roll: - teraz do Ułęża nie mogę :-( Będzie coś jeszcze w październiku? Zalinkujcie please "ich stronę " widnieje u nich na stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati79 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Zalinkujcie please "ich stronę "Mati79 napisał/a: widnieje u nich na stronie http://www.wst.org.pl/events.php?id=15& ... 52512036ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin.chyba ,że cos sie zmieni.... oj, nie wiem w takim razie czy i ja sie nie skuszę na superoes....? ja tez postaram sie miec auto gotowe i przyjade to zem se pojezdził....a o mistrzu to moge pomarzyć....... No co ty... Fitnes ja tam jadę cie wesprzeć, a nie przeszkadzać. Choć nawet jakbym chciał pomieszać ci szyki to nie bardzo potrafię :wink: P.S. Ale nie wiem z jakimi zamiarami jedzie Adam., podobno bedzie miał już 400KM i ok.550NM. , i nowe slicki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Czy ten termin napewno jest potwierdzony? Lotnisko będzie współdzielone z 1/4mili WST? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Czy ten termin napewno jest potwierdzony? Lotnisko będzie współdzielone z 1/4mili WST? TERMIN PEWNY !!! Dlatego właśnie nie będziemy korzystać z głównego pasa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ....akurat jest Superoes,a pasuje chyba być tam....trzeba Mistrza obronić,może się uda,icze na fuksa ...szkoda,że ten sam termin.chyba ,że cos sie zmieni.... oj, nie wiem w takim razie czy i ja sie nie skuszę na superoes....? ja tez postaram sie miec auto gotowe i przyjade to zem se pojezdził....a o mistrzu to moge pomarzyć....... No co ty... Fitnes ja tam jadę cie wesprzeć, a nie przeszkadzać. Choć nawet jakbym chciał pomieszać ci szyki to nie bardzo potrafię :wink: P.S. Ale nie wiem z jakimi zamiarami jedzie Adam., podobno bedzie miał już 400KM i ok.550NM. , i nowe slicki . No tak.....ale z "Nim" to może byc tragedia...napewno chce mnie upokorzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel E36 325 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 1. Piotr - wrx 2. Małgorzata - evo 3. Mati - MR2 4. Bryk (wstępnie) 5. Jabar 6. DNL 7. KJ5D - sti 8. Niebieski 9. grzywaczewski (wstepnie) 10. Paweł BMW E36 325 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts