zagnief Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Witam, Rozwaliłem dziś kierunkowskaz na lusterku w forku '07 - nadal świeci, ale cały ten mały klosz jest w kawałkach. Czy muszę wymieniać całe lusterko? Jeśli tak, to może ktoś się orientuje, jaki koszt? Podczas deszczu chyba długo nie podziała. Z góry dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Mialem taki problem,lusterka nie trzeba wymieniac,sam klosz jest wymienialny. O ile mnie pamiec nie myli to w ASO chcieli za to ok 50 EUR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagnief Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Mialem taki problem,lusterka nie trzeba wymieniac,sam klosz jest wymienialny. O ile mnie pamiec nie myli to w ASO chcieli za to ok 50 EUR. no to nie ma tragedii :wink: piękne dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Witam,Rozwaliłem dziś kierunkowskaz na lusterku w forku '07 - nadal świeci, ale cały ten mały klosz jest w kawałkach. Czy muszę wymieniać całe lusterko? Jeśli tak, to może ktoś się orientuje, jaki koszt? Podczas deszczu chyba długo nie podziała. Z góry dzięki za info. nowy kierunek w sewisie kosztuje koło 270zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
zly Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 tyż mam pęknięte. A jak to cholerstwo wymienić ? po wstępnych oględzinach konieczny będzie chyba demontaż lusterka. Wymieniał może ktoś i jest w stanie pomóc ? albo może ktoś posiada manuala do forestera z 2006 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagnief Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 tyż mam pęknięte. A jak to cholerstwo wymienić ? po wstępnych oględzinach konieczny będzie chyba demontaż lusterka.Wymieniał może ktoś i jest w stanie pomóc ? albo może ktoś posiada manuala do forestera z 2006 ? Mi wymienili w ASO Koper bez żadnego problemu, ale zaznaczam, że uszkodzony był tylko kierunek, a nie samo lusterko. Koszt z tego co pamiętam ok. 300 pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 tyż mam pęknięte. A jak to cholerstwo wymienić ? po wstępnych oględzinach konieczny będzie chyba demontaż lusterka.Wymieniał może ktoś i jest w stanie pomóc ? albo może ktoś posiada manuala do forestera z 2006 ? http://opposedforces.com/parts/forester/en_s11/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts