rosaskc 2178 Posted February 28 Share Posted February 28 Mega robota! 1 Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted February 28 Share Posted February 28 9 godzin temu, Adaśko napisał: kupiłem okazyjnie lusterko za stówkę 1 Link to post Share on other sites
Adaśko 16 Posted March 1 Share Posted March 1 9 godzin temu, Dzixd napisał: kupiłem okazyjnie lusterko za stówkę Dobra cena Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2468 Posted March 1 Share Posted March 1 10 godzin temu, Dzixd napisał: kupiłem okazyjnie lusterko za stówkę Które? Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted March 1 Share Posted March 1 Które? Boczne PraweWysłane z mojego mądrzejszego telefonu Link to post Share on other sites
Xathrin 65 Posted March 1 Share Posted March 1 280 kkm zrobiło się nie wiem nawet kiedy. 2 Link to post Share on other sites
suberet 4142 Posted March 1 Share Posted March 1 9 godzin temu, Dzixd napisał: Boczne Prawe Hehehe, skoro prawe, to wiadomo, że boczne, hehehe Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted March 1 Share Posted March 1 Teraz, suberet napisał: Hehehe, skoro prawe, to wiadomo, że boczne, hehehe Fakt 1 Link to post Share on other sites
taxus 627 Posted March 1 Share Posted March 1 2 godziny temu, Xathrin napisał: 280 kkm zrobiło się nie wiem nawet kiedy. To u mnie troszkę mniej (co prawda od zrobienia zdjęcia doszedł tysiączek) 3 Link to post Share on other sites
yaroz 661 Posted March 2 Share Posted March 2 Zmieniłem ubezpieczyciela OC i wyszło 471zł, taniej o 36zł niż rok temu, taniej od najtańszej oferty na rankomacie o 77zł i taniej od oferty przedłużenia u obecnego ubezpieczyciela o 117zł Nie dajcie się dym..ć, zmieniajcie ubezpieczycieli na tańszych, to ceny tych ubezpieczeń będą spadać 4 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2468 Posted March 3 Share Posted March 3 Przegląd podbity w A&G omawialiśmy kwestie piaskowania i malowania. Chyba czas założyć osobny wątek. Ma ktoś na zbyciu osłonę tarczy z XT? Link to post Share on other sites
Daniel Janus 1140 Posted March 3 Share Posted March 3 Sprawdziłem czy się nie zepsuła po trzech miesiącach snu zimowego Działa 5 Link to post Share on other sites
ewemarkam 1202 Posted March 3 Share Posted March 3 Dałęm się mu wybiegać. Trasa dziś 240km po ostatnich chyba 1000 w mieście.... Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2468 Posted March 3 Share Posted March 3 Myjnia + tankowanie do pełna LPG Link to post Share on other sites
Tommi1 765 Posted March 3 Share Posted March 3 3 godziny temu, Aga napisał: Odebrałam z ASO Nie no to sukces . BDW. Na plejady szykujesz auto droga Pani? Link to post Share on other sites
Aga 9964 Posted March 3 Share Posted March 3 Teraz, Tommi1 napisał: Nie no to sukces . No po tygodniu się stęskniłam 1 minutę temu, Tommi1 napisał: BDW. Na plejady szykujesz auto droga Pani? Ja swoim tylko dojeżdżam, bo jestem od pracy umysłowej na trasie terenowej Link to post Share on other sites
aplam13 684 Posted March 3 Share Posted March 3 Regeneracja zacisku z przodu, dwa tłoczki i wszystkie gumki + nowy odpowitrznik 2 Link to post Share on other sites
Tommi1 765 Posted March 3 Share Posted March 3 Godzinę temu, Aga napisał: No po tygodniu się stęskniłam No nie wątpię, ja czekałem na swego parę miesięcy Godzinę temu, Aga napisał: Ja swoim tylko dojeżdżam, bo jestem od pracy umysłowej na trasie terenowej Ale pytanie było podchwytliwe... więc będą czy nie w tym roku? że tak się zapytam z za węgła Link to post Share on other sites
hemi112 964 Posted March 3 Share Posted March 3 Tuż po kupnie żonowóz dostał świniaka na klapę i nie miałem czerwonego na lusterko, aż w końcu po 5 miesiącach domówiłem na lusterko i jest kpl. 2 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2468 Posted March 4 Share Posted March 4 6 godzin temu, aplam13 napisał: Regeneracja zacisku z przodu, dwa tłoczki i wszystkie gumki + nowy odpowitrznik Zielone? 1 Link to post Share on other sites
aplam13 684 Posted March 4 Share Posted March 4 2 godziny temu, Kiwi 4ester napisał: Zielone? Zostały czarne na razie, nie było czasu, auto potrzebne na rano było 1 Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic 3893 Posted March 4 Share Posted March 4 Umyty po zimie i jazdach po terenie, ręcznie, na spokojnie z dołożeniem wszelkich starań. 10 Link to post Share on other sites
K12DLA 650 Posted March 4 Share Posted March 4 Zamontowane Inovit STI świeżo od lakiernika. OZ idą na sprzedaż 6 Link to post Share on other sites
Recommended Posts