Vercy 136 Posted January 23 Share Posted January 23 Godzinę temu, ewemarkam napisał: Godzinę temu, Vercy napisał: Wytaplałem się błocie i śniegu do kupca. Ostatnie Subaru w rodzinie sprzedane. Nie nacieszyłeś się długo gackiem. Szkoda, auto naprawdę fajne. Może gdyby to był OBK to by został. A tak jedyne auto które jest mojego rozmiaru to Tribeca. Nawet nie będę udawał że mi się podoba. Tak samo nowsze Forestery. Zupełnie bez duszy, SUV jak każdy inny. Link to post Share on other sites
Sin 2818 Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) Małe podsumowanie, dzień zakupu i dzień dzisiejszy ................................................................................................................................................................................................... Edited January 23 by Infra 12 Link to post Share on other sites
ewemarkam 1190 Posted January 23 Share Posted January 23 Szkoda, auto naprawdę fajne. Może gdyby to był OBK to by został. A tak jedyne auto które jest mojego rozmiaru to Tribeca. Nawet nie będę udawał że mi się podoba. Tak samo nowsze Forestery. Zupełnie bez duszy, SUV jak każdy inny.Nie wiem dokładnie jak to wyglądało. Ale Tribeca ma dwa rodzaje przodów. Ten który wygląda jak impreza hawk na sterydach, i drugi który jest bardziej podobny do Forka SH. 1 Link to post Share on other sites
FilipeK 1473 Posted January 23 Share Posted January 23 Godzinę temu, Infra napisał: tylna wycieraczka po przeciwnej stronie i naklejki na klapie? Nie no, dwa inne auta zupełnia 1 Link to post Share on other sites
ewemarkam 1190 Posted January 23 Share Posted January 23 Małe podsumowanie, dzień zakupu i dzień dzisiejszy ................................................................................................................................................................................................... Kierownica też była po innej stronie 1 Link to post Share on other sites
skwaro 4602 Posted January 23 Share Posted January 23 Wymieniłem filtr kabinowy, trzymadełko pałąka, pękniętą spinkę chlapacza i górne spinki grilla. Ogarnąłem też skrzypiące górne mocowania amorów, suchy smar działa cuda. Zanabyłem też drogą kupna nową sondę szerokopasmową bo moja zgłupiała i faluje od 10 do 20 zamiast pokazywać na wolnych 14,7. Jeszcze jutro muszę założyć nowe sworznie bo zamienniki w moim zawieszeniu wytrzymały niecałe 10kkm. Teraz będzie OEM i będzie spokój. 2 3 Link to post Share on other sites
Hardcor 19 Posted January 23 Share Posted January 23 Wymieniłem rozrząd Przy okazji, nie polecam usług Inpostu, lubią rzucać paczkami. Pompa wody tak oberwała, że bez pilnika się nie obeszło. Link to post Share on other sites
hugo 979 Posted January 23 Share Posted January 23 2 godziny temu, FilipeK napisał: tylna wycieraczka po przeciwnej stronie i naklejki na klapie? Nie no, dwa inne auta zupełnia I maska. 3 Link to post Share on other sites
Vercy 136 Posted January 23 Share Posted January 23 3 godziny temu, ewemarkam napisał: 4 godziny temu, Vercy napisał: Szkoda, auto naprawdę fajne. Może gdyby to był OBK to by został. A tak jedyne auto które jest mojego rozmiaru to Tribeca. Nawet nie będę udawał że mi się podoba. Tak samo nowsze Forestery. Zupełnie bez duszy, SUV jak każdy inny. Nie wiem dokładnie jak to wyglądało. Ale Tribeca ma dwa rodzaje przodów. Ten który wygląda jak impreza hawk na sterydach, i drugi który jest bardziej podobny do Forka SH. I żaden nie jest atrakcyjny 1 Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic 3860 Posted January 23 Share Posted January 23 2 godziny temu, skwaro napisał: Ogarnąłem też skrzypiące górne mocowania amorów, suchy smar działa cuda. Gdzie trzeba psiuknąć ? U mnie prawy tył puka, UltraSR po nikłym przebiegu. Link to post Share on other sites
skwaro 4602 Posted January 23 Share Posted January 23 19 minut temu, Pan Dziedzic napisał: Gdzie trzeba psiuknąć ? U mnie prawy tył puka, UltraSR po nikłym przebiegu. U mnie jest pillowball i w zimie skrzypi. U Ciebie smarowanie nie zadziała, trzeba wymienić gorne mocowanie. 1 Link to post Share on other sites
133699 410 Posted January 24 Share Posted January 24 15 godzin temu, Hardcor napisał: Wymieniłem rozrząd Przy okazji, nie polecam usług Inpostu, lubią rzucać paczkami. Pompa wody tak oberwała, że bez pilnika się nie obeszło. To nie wina inpostu, tylko "dupna" jakość Aisina. Swoją musiałem podciąć bo fizycznie nie byłem wstanie jej wpasować. Względem innego Aisina, którego miałem w silniku miała element wystający o jakieś 5mm więcej. Link to post Share on other sites
Sin 2818 Posted January 24 Share Posted January 24 13 godzin temu, Vercy napisał: drugi który jest bardziej podobny do Forka SH. bez żartów proszę. chyba do passata b5. 1 Link to post Share on other sites
ewemarkam 1190 Posted January 24 Share Posted January 24 bez żartów proszę. chyba do passata b5.To nie są żarty. A porównanie Subaru do pastucha to jest dopiero żart 1 Link to post Share on other sites
janekbe 288 Posted January 24 Share Posted January 24 bez żartów proszę. chyba do passata b5.SH bardziej do b6 podobny Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Link to post Share on other sites
Hardcor 19 Posted January 24 Share Posted January 24 3 godziny temu, 133699 napisał: To nie wina inpostu, tylko "dupna" jakość Aisina. Swoją musiałem podciąć bo fizycznie nie byłem wstanie jej wpasować. Względem innego Aisina, którego miałem w silniku miała element wystający o jakieś 5mm więcej. Gdyby to była wina Aisina to nie byłoby dziury w opakowaniu powstałej przy upadku. Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2425 Posted January 24 Share Posted January 24 Dolałem oliwy jakieś 0,5L na 6,5k to nawet tyle co nic. 2 Link to post Share on other sites
aplam13 684 Posted January 24 Share Posted January 24 1 godzinę temu, Kiwi 4ester napisał: Dolałem oliwy jakieś 0,5L na 6,5k to nawet tyle co nic. Miło że pamiętasz sprawdzać 1 2 Link to post Share on other sites
aplam13 684 Posted January 24 Share Posted January 24 1 godzinę temu, Kiwi 4ester napisał: Dolałem oliwy jakieś 0,5L na 6,5k to nawet tyle co nic. Miło że pamiętasz sprawdzać Link to post Share on other sites
Maciek Niemy 296 Posted January 24 Share Posted January 24 Przygotowałem felgi na letnie ogumienie... Macie jakieś sprawdzone środki, którymi można by pokryć felgi przed sezonem, tak żeby było łatwiej je czyścić na codzień? 1 Link to post Share on other sites
janekbe 288 Posted January 24 Share Posted January 24 Wiem że mało w tym sensu jak jest mokro i pada ale nie mogłem patrzeć na zasyfione auto, więc wymyłem Forka. Przy okazji znalazłem sens posiadania roweru w zimie..Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 4 Link to post Share on other sites
suberet 4104 Posted January 24 Share Posted January 24 W dniu 23.01.2021 o 16:46, ewemarkam napisał: W dniu 23.01.2021 o 16:44, Vercy napisał: Wytaplałem się błocie i śniegu do kupca. Ostatnie Subaru w rodzinie sprzedane. Nie nacieszyłeś się długo gackiem. Eeeetam, teraz może się cieszyć jego niemaniem. 2 Link to post Share on other sites
demsoNs 83 Posted January 24 Share Posted January 24 Taki prezencik urodzinowy, jutro kleję wlepy 2 Link to post Share on other sites
hemi112 964 Posted January 24 Share Posted January 24 Teściowa się pozbywała więc wziąłem 40kg ziemniaków i ok 150 litrowych słoików z wiśniami czy truskawkami. Dużo do bagażnika plus na podłogę i siedzenia z tyłu. Oj dupa siadła. 1 Link to post Share on other sites
Maciek Niemy 296 Posted January 24 Share Posted January 24 5 minut temu, hemi112 napisał: Teściowa się pozbywała więc wziąłem 40kg ziemniaków i ok 150 litrowych słoików z wiśniami czy truskawkami. Dużo do bagażnika plus na podłogę i siedzenia z tyłu. Oj dupa siadła. Czyżby "produkcja" sie szykowała? Link to post Share on other sites
Recommended Posts