KPR 854 Posted January 15 Share Posted January 15 12 godzin temu, Xathrin napisał: Może nie okrągły, ale ładny przebieg osiągnąłem podobnie i u mnie... Link to post Share on other sites
czekker 550 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) W dniu 14.01.2021 o 22:53, Hookie napisał: Ogarnięte błyskawicznie, w miłej atmosferze i w przystępnej cenie w ASO Mikołów Oo, to mogłeś spotkać tam też mojego sOBKa - czekał na powrót wału napędowego wysłanego do Bielska do regeneracji. Wczoraj go w końcu odebrałem Edited January 16 by czekker Link to post Share on other sites
Danko 1009 Posted January 16 Share Posted January 16 Ja nie wiem, o co chodzi 3 1 Link to post Share on other sites
pepe2 10 Posted January 16 Share Posted January 16 Naprawiłem podświetlenie radia 2 Link to post Share on other sites
Hookie 131 Posted January 16 Share Posted January 16 10 godzin temu, czekker napisał: Oo, to mogłeś spotkać tam też mojego sOBKa - czekał na powrót wału napędowego wysłanego do Bielska do regeneracji. Wczoraj go w końcu odebrałem Coś mi się wydaje, że widziałem. BTW, wsteczne jednak nie działa pomimo wymiany rzekomo wadliwego czujnika. Skumałem dopiero wczoraj wieczorem pod marketem... Ech, a zadzwonić do ASO mogę dopiero w pon. Link to post Share on other sites
Klexiu_ZST 38 Posted January 16 Share Posted January 16 Dzięki koledze@Oktan siadła lotka klapy 3h roboty + 2zl za nitonakrętki Efekt jak dla mnie kozackoWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 1 Link to post Share on other sites
krzepas 61 Posted January 16 Share Posted January 16 Lotka się montuje 5 Link to post Share on other sites
janekbe 289 Posted January 16 Share Posted January 16 Lotka się montuje Lotek nigdy za mało na SubarakachWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
Artman84 205 Posted January 16 Share Posted January 16 Nowy zestaw na miejscu 2 Link to post Share on other sites
Infra 2824 Posted January 16 Share Posted January 16 2 godziny temu, krzepas napisał: Lotka się montuje 1 1 Link to post Share on other sites
555marcin 304 Posted January 16 Share Posted January 16 7 godzin temu, Klexiu_ZST napisał: Dzięki koledze@Oktan siadła lotka klapy 3h roboty + 2zl za nitonakrętki Efekt jak dla mnie kozacko Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Czemu nie w kolor nadwozia? Link to post Share on other sites
Klexiu_ZST 38 Posted January 16 Share Posted January 16 Czemu nie w kolor nadwozia? Kolor będzie zmieniany po całości dlatego poszło w najprostszy dostępny Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Subary 643 Posted January 16 Share Posted January 16 14 godzin temu, pepe2 napisał: Naprawiłem podświetlenie radia Musiałeś do tego zdjąć zderzak? 1 1 Link to post Share on other sites
Oczkoo15 813 Posted January 16 Share Posted January 16 20 godzin temu, Danko napisał: Ja nie wiem, o co chodzi Mam podobnie 1 2 Link to post Share on other sites
Infra 2824 Posted January 17 Share Posted January 17 10 godzin temu, Oczkoo15 napisał: Mam podobnie ale Ci walą z tyłu te światełka wstydu, przyciemnij trochę też zmieniłem na ledy w moich furkach ale ściemniłem klosze o 50% i wygląda to teraz naprawdę spoko i nie wkurza kierowców z tyłu Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted January 17 Share Posted January 17 Wydech zdemontowałemBelkę zdemontowałemPopsułem. Kciukiem...Ale naprawię Wysłane z mojego mądrzejszego telefonu 1 Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic 3893 Posted January 17 Share Posted January 17 Nie zmarzłeś przy tej robocie ?? Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted January 17 Share Posted January 17 Nie zmarzłeś przy tej robocie ?? Co ty u mnie tylko -4Wysłane z mojego mądrzejszego telefonu Link to post Share on other sites
Bonless 511 Posted January 17 Share Posted January 17 Zamontowałem składane lusterka i kolumnę kierowniczą z regulacją odległości z polifta 20210115_163442.mp4 10 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2468 Posted January 17 Share Posted January 17 32 minuty temu, Bonless napisał: Zamontowałem składane lusterka i kolumnę kierowniczą z regulacją odległości z polifta 20210115_163442.mp4 7 MB · 0 pobrań Szkoda, że z tą kolumną tak w Forku SG nie ma Link to post Share on other sites
Mike-m 156 Posted January 17 Share Posted January 17 Przy okazji wygłuszania bagażnika, zamontowałem rozpórkę tylna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Link to post Share on other sites
Hookie 131 Posted January 19 Share Posted January 19 Światło cofania w końcu działa. ASO Mikołów ogarnęło elegancko kable przy tylnej klapie. Czyżbym miał na chwilę spokój z drobnostkami? Oczywiście kolejne plany na wiosnę już są, oj są. 1 Link to post Share on other sites
Infra 2824 Posted January 19 Share Posted January 19 Progi siedzą, przód i tył trzeba dopieścić bo trochę ogryzione były.. ale zara finisz. jeszcze vinylki na bok i do tatusia. video-1611054287.mp4 7 Link to post Share on other sites
SubaruLPG 96 Posted January 19 Share Posted January 19 dużo roboty z tą kolumną jest? Link to post Share on other sites
Bonless 511 Posted January 20 Share Posted January 20 11 godzin temu, SubaruLPG napisał: dużo roboty z tą kolumną jest? Dość sporo zabawy z tym jest. Tutaj z grubsza opisałem co potrzeba. Link to post Share on other sites
Recommended Posts