Bartekfi Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Pytam poważnie :!: Dziś, po dość długiej trasie, gdy zaparkowałem w garażu, standardowe przekręcenie wyłącznika świateł nie zadziałało. W pozycji wyłączonej, świecą się światła postojowe Czy ktoś ma jakiś schemat elektryczny do Forka :?: Ktoś może wie jak się dobrać do tego wyłącznika, tak żeby nic nie połamać :?: Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 A tego pstryczka na kolumnie kierowniczej nie zostawiłeś włączonego :?: On odpowiada za postojówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 A tego pstryczka na kolumnie kierowniczej nie zostawiłeś włączonego On odpowiada za postojówki. Cholera... późno już, ale idę do garażu sprawdzić :!: Ale normalnie wolę, żeby to była jakaś awaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 A o co, że tak, jako nieposiadacz subaru, zapytam, chodzi? FHI zamontowalo w Subaru taki specjalny przelacznik zeby nekac nowych uzytkownikow. Pewnie Bartek skasowal licznik przebiegu i przez przypadek wlaczyl swiatla postojowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 Czekamy na informacje Niestety Znowu się okazało, że Subaru się nie psuje Jak ja mogłem o tym pstryczku zapomnieć :?: Moja pilotka właśnie oznajmiła, że ze wstydu nie pojedzie ze mną na 2 Pojeżdżafffkę filester, dzięki :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts