SEBOL_007 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Jako iż jestem tu nowy na początku chciałbym się przywitać! Wiec witam niedawno kupiłem subaru 1.2 GLi z 1992r. i mam mały problem, mianowicie skrzynia lubi sobie zawyć a ze mam skrzynie z Justy 1.3 z 1995r to mam pytanie czy taka skrzynia podejdzie do mojego auta, tzn czy ma takie same mocowania do bloku silnika?? dziex za odp i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 a ze mam skrzynie z Justy 1.3 z 1995r to mam pytanie Proponuje najpierw poczytać nad różnicami pomiędzy justy z tych okresów czasowych [ Dodano: Pią Lip 24, 2009 11:41 pm ] W sumie źle się wyraziłem proponuje poszukać po za nazwą podobnych części tych aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBOL_007 Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 czyli nie podejdzie dzieki za odp pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 czyli nie podejdzie dzieki za odp pozdro Justyny do 95 to subaru, justyny po 95 to suzuki tak w wielkim skrócie. JEśli chcesz to ja Ci mogę podać wymiary koła zamachowego itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts