Simon Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Lista chetnych na 29.07 pewnie jakis kort na poludniu Wawy 1.Simon Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 1. Simon 2. MaciekSubru PS. Simon - nie zgubiłes przypadkiem etui od palmtopa Mio? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 19, 2009 Author Share Posted July 19, 2009 PS. Simon - nie zgubiłes przypadkiem etui od palmtopa Mio? :roll: Jeszcze nie sprawdzalem. Ale jakbym zgubil, to widzimy sie w piatek. Dam Ci znac na PW co z poszukiwaniami, bo juz mi sie nie chce schodzic do garazu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Wstępnie się piszę. Mam nadzieję, że czas pozwoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 1. Simon 2. MaciekSubru 3. rpw 4. anakinsky co do kortu, proponuję żeby była opcja z zadaszeniem, bo: a) wieczór i światło przydałoby się, komary (mogą być), c) deszcz (też może być) - znam miejsce na Puławskiej, ale nie wiem, czy będzie Wam się chciało dojechać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 znam miejsce na Puławskiej, ale nie wiem, czy będzie Wam się chciało dojechać? Gdzie konkretnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 znam miejsce na Puławskiej, ale nie wiem, czy będzie Wam się chciało dojechać? Gdzie konkretnie? tu: http://www.silvasport.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 No i dobra, cena 45zl na nas 4-ech tez nie odstrasza :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Bukować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Ja sie na przyszly czwartek pisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 ludzie uspokójcie się, bo wam sie we łbach poprzewraca od nadmiaru tego sportu. Cisza była a tu w tym tempie to niedługo Olimpiade zoorganizujemy z kompletem konkurencji :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 beben, a uprzedzalem ze tak bedzie. Ale nie matrwilbym sie o to zbytnio, ze 2-4 tygodnie bedzie szalenstwo i zaczna sie kontuzje, zwolnienia, druki na L4, metne wymigiwania sie od gry i zostana najwytrwalsi z ktorymi bedzie mozna grac caly sezon :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ale nie matrwilbym sie o to zbytnio, ze 2-4 tygodnie bedzie szalenstwo i zaczna sie kontuzje, zwolnienia, druki na L4, metne wymigiwania sie od gry i zostana najwytrwalsi z ktorymi bedzie mozna grac caly sezon albo komuś rękę (prawie) obetnie w pracy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Bukować? Jak dla mnie też OK. Przynajmniej póki co. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzum Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 A moze mecz Poznan-Warszawa ? w/g zasad ligowych, 4 osoby, 4 single, 2 deble ? Mecz i rewanz - w poznaniu i w warszawie. W przypadku remisu dogrywka na nordschleife :> pozdrawiam, Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Tenis w porcie - penis w torcie Następny temat to już będzie summer olimpics. Kto chętny na rzut oszczepem w przyszły czwartek? A za dwa tygodnie proponuję gimnastykę artystyczną :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Tenis w porcie - penis w torcie Następny temat to już będzie summer olimpics. Kto chętny na rzut oszczepem w przyszły czwartek? A za dwa tygodnie proponuję gimnastykę artystyczną Ten gówniarz zrobił sie strasznie pyskaty - wtrąca sie do wszystkich wątków i cos mu ciagle nie pasi :roll: PS. Anakinsky - bukuj środę g.20.00-21.00 - na początek wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 PS. Anakinsky - bukuj środę g.20.00-21.00 - na początek wystarczy rozumiem, że chodzi o środę 29 lipca, poza tym może 2 godz.? ledwo wyjdziemy na kort i się rozgrzejemy a już trzeba będzie schodzić... może zagramy 2 godz., w końcu to debel...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Ja się co najwyżej mogę umówić na grę w kometkę :grin: Może zagramy przy okazji jakiegoś spota poza-warszawskiego, np nad Wisłą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 może zagramy 2 godz., w końcu to debel...? Lepiej weźcie godzinę na początek ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 wezme dwie, damy rade, a jak nie to pocwicze serwis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Z debla nici:) dopisuje się do listy 1. Simon 2. MaciekSubru 3. rpw 4. anakinsky 5. AllRad chyba, że dla mnie zostaje już tylko ściana Link to comment Share on other sites More sharing options...
goory Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 to może w trypla. Mniej biegania by było. 1. Simon 2. MaciekSubru 3. rpw 4. anakinsky 5. AllRad 6. goory Może jak ktoś chce tylko godzinę, to mogę go zmienić podczas drugiej. Jeżeli uznacie że tłum jest za duży, to ofkors zrozumiem :-) pozdro goory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 anakinsky, zarezerwowales w koncu ta srode 29 lipca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 tak, kort jest zabukowany na środę 29 lipca, w godz. 21.00-23.00 www.silvasport.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts