bociek Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Tegoroczną edycję kalendarza czas najwyższy zacząć. Tradycyjnie mamy do wykorzystania 12 stron kalendarza plus okładka. Na okładkę trafią najładniejsze fotki z Plejad, Cyny czy też innych pojeżdżawek. Będziemy głosować na tych, którzy w tym roku pokazali swoje subaraki w wątku Moje Subaru. Wydaje mi się że tak będzie sprawiedliwie ale to moja opinia. A jeśli uznacie że pozostali też powinni się znaleźć w kalendarzu- zmienimy kandydatów I kwestia wyboru samochodów do konkursu- czy sami będziecie zgłaszać czy polegacie na mnie i sam wybiorę pretendentów? I od razu prośba- proszę robić fotki w bardzo dużej rozdzielczości, najlepiej w plenerze. Link do zeszłorocznej edycji kalendarza http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 oraz wątku konkursowego http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 1. Andrzej Koper 2. beben 3.goory 4.qTi 5.Kocar 6. Primi 7. grygo 8. wolf 9. Than_junior 10. Piter 11. Nie wiem kto 12. Nie wiem kto1 Proszę o info kto jest na foto 11 i 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 To ide pucowac forka zeby fotki ladne porobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (...) Na okładkę trafią najładniejsze fotki z Plejad, Cyny czy też innych pojeżdżawek popieram :smile: Będziemy głosować na tych, którzy w tym roku pokazali swoje subaraki w wątku Moje Subaru. Wydaje mi się że tak będzie sprawiedliwie ale to moja opinia (...) popieram jeszcze bardziej :grin: I kwestia wyboru samochodów do konkursu- czy sami będziecie zgłaszać czy polegacie na mniei sam wybiorę pretendentów? (...) nie popieram - demokracja, tj. tradycyjna ankieta/glosowanie, MA BYC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bociek Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 bociek_krakow napisał/a: I kwestia wyboru samochodów do konkursu- czy sami będziecie zgłaszać czy polegacie na mnie i sam wybiorę pretendentów? (...) nie popieram - demokracja, tj. tradycyjna ankieta/glosowanie, MA BYC Źle mnie zrozumiałeś- pytanie czy mam sam wybrać auta do ankiety/głosowania? Czy zdecydujemy się na pierwszą czy drugą opcję-będzie ankieta do głosowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 bociek_krakow napisał/a: I kwestia wyboru samochodów do konkursu- czy sami będziecie zgłaszać czy polegacie na mnie i sam wybiorę pretendentów? (...) nie popieram - demokracja, tj. tradycyjna ankieta/glosowanie, MA BYC Źle mnie zrozumiałeś- pytanie czy mam sam wybrać auta do ankiety/głosowania? Czy zdecydujemy się na pierwszą czy drugą opcję-będzie ankieta do głosowania ups, znaczy zle zrozumialem Twoj pomysl mysle, ze warto dac szanse wszystkim chetnym, i niech vox populi decyduje :grin: mozna tez wybrac jurorow, i w stylu tv-show, przydzielic im okreslona ilosc glosow Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 To ja chce byc jak Wodecki. Daje 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIMAR Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 To ide pucowac forka zeby fotki ladne porobic Nie rób tego błędu - Twój Forek wygląda najładniej po terenowej :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Mam pomysl na to zeby na przykald byl po terenowej na jednej - a ugrzeczniony na drugiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siela Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 To ja zgłaszam swoją Turbowiśnię i gwarantuje jego total profi fotki do kalendarza. Tym bardziej, że w poprzedniej edycji kalendarza nie było żadnego Turbodziadka. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 mysle, ze warto dac szanse wszystkim chetnym, i niech vox populi decyduje :grin:mozna tez wybrac jurorow, i w stylu tv-show, przydzielic im okreslona ilosc glosow "Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za – lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw – biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_Jr Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 wstepnie proponuje zatem mojego svx'a: jakies ciekawsze zdjecie stricte konkursowe zamieszcze jak zrobie :wink: co prawda nie bylo go w watku Moje subaru, ale ma Ci on swój własny wątek widoczny w podpisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Oferuje w miarę profi zdjęcia wielkopolskich subaraków w zamian za przejażdżke :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 OK. Jestem zainteresowany. Wpadnij, popstrykasz jakieś dobre fotki. W nagrodę przewiozę Cię po okolicy Tylko jeden warunek nie spełniony co do tej wielkopolski, ale to chyba można wyciąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_Jr Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 antolll to jak bedziesz jechał do Łodzi do filestera to podskocz do Katowic, a może i jakaś flaszka za fatyge się znajdzie w bagazniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 OK. Jestem zainteresowany. Wpadnij, popstrykasz jakieś dobre fotki. W nagrodę przewiozę Cię po okolicy Tylko jeden warunek nie spełniony co do tej wielkopolski, ale to chyba można wyciąć antolll to jak bedziesz jechał do Łodzi do filestera to podskocz do Katowic, a może i jakaś flaszka za fatyge się znajdzie w bagazniku Biore 1zł za 1km dojazdu (plus drugie tyle na powrót) To jak? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primi Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A takie zdjęcie się nada :?: Gdzie te foty wysyłać, wklejać tu czy na PW przesłać?. Mam parę takich na których trochę lepiej widać auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrys Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 ...jeśli będziemy wklejać foty w tym temacie z dużą rozdzielczością to znów strona będzie się otwierać wieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_Jr Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 antolll mysle, ze jak juz to mozemy Ci sie z filesterem na pośpieszny pkp zrzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 antolll mysle, ze jak juz to mozemy Ci sie z filesterem na pośpieszny pkp zrzucić Pośpiesznym: Pozań>Łódź>Katowice>Poznań? No dobra, 99gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 antolll mysle, ze jak juz to mozemy Ci sie z filesterem na pośpieszny pkp zrzucić Pośpiesznym: Pozań>Łódź>Katowice>Poznań? No dobra, 99gr Kupimy bilet i nie ma marudzenia :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A takie zdjęcie się nada Primi, jakby co to masz mój głos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primi Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Primi, jakby co to masz mój głos Dzięki, celuję w okładkę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapic Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 mój też piękne zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A Ty to rajtuzmana zapytaj, może Ci pożyczy któregoś paścia żebyś w konkursie wystartował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapic Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 A Ty to rajtuzmana zapytaj, może Ci pożyczy któregoś paścia żebyś w konkursie wystartował lepiej nie bo się popsuję zanim do mnie dojedzie :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts