lewen Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Prośba o poradę - czym czyścić tłumik? Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Prośba o poradę - czym czyścić tłumik? Dzięki! Ale z zewnątrz czy w środku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 w środku szczotką do butelek [ Dodano: Sro Lip 15, 2009 4:54 pm ] oczywiście pomuka proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.wolf Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 a ze sie zapytam, po co w srodku? pasta polerska ladnie czysci na zewnatrz. najlepsza do tego bedzie pasta Auto Max za 5,20zł : Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 od wewnatrz to najlepiej ogniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewen Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Prośba o poradę - czym czyścić tłumik? Dzięki! Ale z zewnątrz czy w środku? Z zewnątrz - mało się błyszczy... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ja czyszcze sprayem do czyszczenia piekarnikow. Mozna tez uzyc srodkow do czyszczenia felg aluminiowych, ale te sa slabsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalySTi Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ja bym proponował zmywacz silikonu. Pięknie puszcze sadzę i różne brudy jak lepik! Super nadaje się do mycia całego samochodu z lepiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczluk Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 u mnie pasta polerska, taka jak do usuwania drobnych rys z lakieru podzialala i ladnie wypolerowala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts