Kubat Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Witam, czy może mnie ktoś poratować jak usunąć tę usterkę. Wiem, jedynie że jest to czujnik tlenu. Z tej sondy wychodzi przewód i nie wiem gdzie należy go podłączyć.Powiem tak, mam sonde i kawałek przewodu z niej wychodzącego. Prosze o pomoc. Z góry dziekuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 To jest druga sonda za katalizatorami, do niczego nie potrzebna. Mozna wylaczyc wyswietlanie tego bledu w komputerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubat Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Dzieki, pewnie tak zrobie, ale czy wiesz może do jakiej wiązki podłącza sie te sonde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 tak u nas w kraju nie potrzebna... kiedy u nas bedzie taki poziom przegladow jak na zachodzie za auto bez sprawnych spryskiwaczy nie bedzie ich przechodzic?? a nie 4ro slady bezkarnie jezdza po ulicach.. :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Moj przechodzil test spalin bez tej sondy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 ktorej normy euro?? testu odbii by nie przeszedl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Przeszedl test obdii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 po usunieciu zglaszania kodu bledu z programu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Tak, i w czym jest problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 w niczym... zawsze chcialem w idealnym swiecie zyc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 (edited) Odświeżę kotlet To jest druga sonda za katalizatorami, do niczego nie potrzebna. Mozna wylaczyc wyswietlanie tego bledu w komputerze. Serwis stwierdził, że w grę wchodzą wyłącznie 2 opcje: wymiana sondy lub oszukanie za pomocą emulatora. Nie ma takiej opcji żeby wyłączyć ją za pomocą komputera. Edited November 27, 2012 by bolz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Odświeżę kotlet To jest druga sonda za katalizatorami, do niczego nie potrzebna. Mozna wylaczyc wyswietlanie tego bledu w komputerze. Serwis stwierdził, że w grę wchodzą wyłącznie 2 opcje: wymiana sondy lub oszukanie za pomocą emulatora. Nie ma takiej opcji żeby wyłączyć ją za pomocą komputera. Nie wiem jak w Legacy, ale w WRX 2001 jest taka możliwość, bo u mnie JAKO odłączał właśnie przy pomocy komputera. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 można wyłączyć wyświetlanie tego błędu przez komputer. w mapie zaznacza się odpowiednią opcję (wyświetlanie błędu p0037 = 0) i reflaszuje system. sam bym tego nie zrobił oczywiście. ale tuner ma taką wiedzę i możliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts