wookie76 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Drodzy forumowicze, Wczoraj po uroczej kolacji zastałem mój wózek z pokażną dziurą w zderzaku, stłuczoną lampą. Na szczeście była karteczka z kontaktem. Po krótkiej rozmowie sprawca przyznał sie do uszkodzenia ale zaznaczył iż auto stało na zakazie. Jak rozumiem ewentualnie moge dostać mandat jakby co od policji, natomiast jak najbardziej sprawca powinien napisać mi oświadczenie i szkoda powinna pójść z jego OC. Mylę się? Bo chciałby ukrócić jakego kwęki że "może się dogadamy" bo samochód na zakazie stał... pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 jak najbardziej sprawca powinien napisać mi oświadczenie i szkoda powinna pójść z jego OC Tak. samochód na zakazie stał... oj nie elegancko, nie elegancko. wstyd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi666 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
wookie76 Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 No niestety zakaz był 300 m wczesniej ze strzałką rozciągającą go na 400 m odcinek pobocza..a dodatku znak był odwrócony dla osób nadjeżdzających z drugiej strony. Gdybym go zauważył to bym nie parkował...wieć w sumie nieelegancko ale nieświadomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts