Gyraf Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 no wiec w trakcie swap-a nie chciał mi podejść seryjny system przewodów z odpowietrznikami które łączą pompę sprzęgła w wysprzęglikiem i zrobiłem bezpośrednio ! co myślicie o takim rozwiązaniu będzie się zapowietrzać - jakieś skutki uboczne ? bo jak narazie dało się odpowietrzyć i chodzi wszystko chyba ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 podepne sie z pytaniem - czy ten przewod do odpowietrznika - gdybym zrobil w stalowym oplocie ( tak jak hamulce) - to wplywa to jakos negatywnie na dzialanie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Jak dało się odpowietrzyć i się nie zapowietrza to jest oki. Działa? Działa. Nie ma co szukać mózgu w d. Przewody mogą być zwykłe, akurat w tym układzie nie ma dużych ciśnień i w zasadzie każdy przewód wystarczy. pomuczek.... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyraf Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 autem dużo nie jeździłem z garażu 4 metry i do garażu dlatego zadałem pytanie czy to wyda, myślałem ze ktoś ma jakieś doświadczenie... pojeżdżę to się wypowiem b]siekla[/b], chciałem właśnie zrobić cały przewód w oplocie ale takie rozwiązanie było prostsze i szybsze :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 będzie żył :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts