wideleciłyżka Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ponieważ za 35 tyś km kończy się gwarancja na moje autko , to powoli zaczynam się przymieżać do SWAP-a na 2.0 t z WRX, a że auto w leasing to nie zabardzo moge sprzedać. I w związku z powyższym prosze o polecenie mi takiej firmy która profesjonalnie zajmie się moimi dolegliwościami. Na pierwszą myśl przypadł mi nie-ASO ale nie mają w ofercie SwAP-ów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ponieważ za 35 tyś km kończy się gwarancja na moje autko , to powoli zaczynam się przymieżać do SWAP-a na 2.0 t z WRX, a że auto w leasing to nie zabardzo moge sprzedać. I w związku z powyższym prosze o polecenie mi takiej firmy która profesjonalnie zajmie się moimi dolegliwościami. Na pierwszą myśl przypadł mi nie-ASO ale nie mają w ofercie SwAP-ów... A masz komplet części? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wideleciłyżka Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 masz komplet części? no włąśnie nie mam i chciałbym to zlecić komplekssowo, bo sam za bardzo nie wiem jakie części potrzebuje i to jest największy problem. Z kolei zastanawiałem się nad trachniętym w tył angolem lecz w dobrej cenie ciężkotrafić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 I w związku z powyższym prosze o polecenie mi takiej firmy która profesjonalnie zajmie się moimi dolegliwościami. Tylko SIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
wideleciłyżka Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Tylko SIP podlizuch :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snt Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Wyslałem CI PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts