kaczluk Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Witam, Mam zamiar kupic 3 calowy cat back i nie jestem pewien czy bedzie on pasowal do standardowego downpipe'u. Bylbym wdzieczny za porade, albo w przypadku niekompatybilnosci, czy da sie jakos tak zrobic zeby pasowalo. A czy moze dac sobie spokoj i kupic 2.5 calowy? Chociaz wolalbym 3 calowy zeby w przyszlosci nie bylo rozczarowan jakby mnie na inne modyfikacje zebralo. Z gory dzieki, Samochod to Impreza GT 99 calkowicie seryjny Wydech http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/pr ... ts_id=1414 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=125602 temat prawie zdublowany :cool: Napisze przy okazji ze 2,5 wydech jest wystarczający do niezłego upgradeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczluk Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=125602 temat prawie zdublowany :cool: Napisze przy okazji ze 2,5 wydech jest wystarczający do niezłego upgradeu dzieki za link, zaoszczedziles mi troche czasu na szukanie, Czyli radzisz kupic 2.5"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.wolf Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 zeby przejsc z serii na 3" musisz pokombinowac z flansza, bo 3 calowa jest wieksza i nie bedzie jak tego skrecic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek_z Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 A czy dedykowany cat-back 2,5" zawsze pasuje do serii P&P bez przerabiania flanszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 tomek_z, powinien pasować. Np Blitz Nur Spec R to 3", ale przed flaszą przechodzi w seryjną średnicę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczluk Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 dzieki za pomoc, zakupy zrobione, postawilem jednak na 3", takze ze wzgledu ze dostalem tak dobra oferte ze nie sposob bylo odmowic wiec ciezko mi teraz nie spytac o porade odnosnie montazu, wiec czy jest ktos moze w stanie podpowiedziec mi jak najlepiej podlaczyc 3" cat back do std downpipe, wydech to Scoobyworld Ninja, 3" przez cala dlugosc i jeszcze jedno, nie mam zadnego gasketu, wiec gdzie mozna w polsce kupic? albo czy mozna to czyms zastapic, zrobic z czegos samemu? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.wolf Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 mozesz przerobi flansze DB na wieksza 3", lub przerobic flansze CP na std. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 kaczluk: wrzuć mi na PW linka do tego wydechu, bo nie przypominam sobie 3 calowych catbacków w scoobyworldzie. Jesteś pewien, że cały jest 3" ?? W ofercie zawsze mieli zwężające się do 2,5". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts