junasz Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Wraz z grupą zaprzyjaźnionych motocyklistów organizujemy kolejna akcję charytatywną - tym razem dla 3,5 miesięcznej Lenki która urodziła się z wyjątkowo rzadko spotykanym Zespołem Cantrella - jest to jedyny przypadek w Polsce!. Jedną z najtrudniejszych wad tego Zespołu jest nie wykształcenie się gałek ocznych. Po okiem specjalisty okulistyki - Profesora Piotra Jaworskiego - możliwe jest wykonanie tzw. implantów gałek ocznych. Koszt tych zabiegów znacznie przekracza możliwości finansowe rodziny Lenki. Najpóźniej za 5 -6 tygodni Lena musi mieć pierwszą operację - koszt jednego zabiegu to ponad 11 tys. PLN a takich operacji czeka ją około siedmiu co daje kwotę około 80 tys. PLN. My przekazujemy ze swojej strony środki finansowe, którymi dysponujemy z poprzednich akcji i zbiórek a jest tego na dzień dzisiejszy kilkanaście tysiecy złotych. Do tego organizujemy platformę aukcyjna, na której będziemy licytować pamiątki i gadźety sprezentowane przez znane osoby: zarówno spośród gwiazd sportu, estrady czy filmu. I tu moja prośba do Was - może macie jakieś rzeczy warte zlicytowania w szczytnym celu ??? Więcej o Lence na stronie Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" www.dzieciom.pl/8082 Pozdrawiam i liczę, że wspólnymi siłami pomożemy ) Z góry wszystkim BARDZO dziękuję )* Osoby chetne aby pomóc proszę o kontakt ze mną na PRV lub na GG 91507 Baśka A tutaj link do oryginału --> http://www.joemonster.org/phorum/read.p ... &t=1372123 Może coś się i tutaj uda. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 junasz, zmień może tytuł na: potrzebna pomoc albo coś... bo inaczej nikt tu nie zajrzy, akcja szczytna, zamieść może też na "kresce" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Zagadam do adminów żeby przykleili to gdzieś na ogólnym. Może i tym razem Forum Subaru przyjdzie z pomocą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubeeert Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Co prawda już nie jestem adminem, ale jakoś nie mogę się doprosić o zdjęcie uprawnień a skoro tak i na dodatek mogę pomóc - prosze bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted June 18, 2009 Author Share Posted June 18, 2009 Echhhh... bywają jeszcze ludzie przez duże L. Naprawdę - BARDZO Wam dziękuję! (stosowne płyny itp. czekają na Was we Wrocku ) Po tak dobrym początku to i odzewu jakiego równie zacnego spodziewać się można. Jakby co - najlepiej bezpośrednio do onej Baśki, ale można i do mnie. Dzięki raz jeszcze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubeeert Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Poszło ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Ode mnie też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Dzięki raz jeszcze w imieniu małej. A tutaj macie link do forum jeszcze bardziej pierwotnego i całej tej akcji --> http://www.goldenline.pl/forum/motocykle2/972928/s/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ode mnie też coś poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 Ode mnie też coś poszło Niech Ci bozia w zdrowych dzieciach wynagrodzi dobry człowieku. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIMAR Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Dopiero teraz przeczytałem - coś poszło. Dużo zdrowia dla Małej :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikor Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Poszło i ode mnie. Powodzenia i Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Zdrowka dla malej - dolaczam sie do akcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Raz jeszcze dzięki Wszystkim w imieniu małej :!: Powstała (choć to jeszcze taka trochę "betawersja") stronka tematyczna ; niedługo powinna ruszyć jej część aukcyjna: :arrow: http://www.pomozlence.pl/index.html Miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 poszlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 elias - dzięki piękne Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 i ode mnie również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 i ode mnie również. Nóżką pięknie dygam w ukłonie dziękczynnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GM Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Poszło, trzymam kciuki za małą, pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
junasz Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Dzięki wielkie od małej. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts