Sanczo OBK Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Witam potrzebuje kupic owiewki na szybz poniewa strasznie woda leje si y dachu do đrodka jak jest uchylona szyba nawet 0.5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksp Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 nie ma takiego czegos jak znane wciskane ramki do szyb bezramkowych, bo z natury technicznej nie bedzie mozna gdzie ich wlozyc, raki urok naszych aut nowe forestery niestety juz tego nie posiadaja, tzn wlasnie maja ramiak , ale gdzie finezja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Musiałbyś zamontować automatyczne otwieranie szyb przy otwieraniu drzwi . Musiałyby mieć automatyczne zamykanie szyb przy zamykaniu drzwi . Owiewki są montowane w ramę drzwi a takiej subaru na szczęście nie ma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanczo OBK Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Panowie na pewno są takie owiewki wystarczy popatrzeć w oryginalna książkę serwisową i tam w tle jest taka subara są dostępne w USA a najprawdopodobniej będe miał je za tydzień z niemiec tylko trochę kosztują ,są bardzo krótkie w porównaniu z normalnymi owiewkami a domykania i otwierania nie potrzeba ponieważ siadają pod główną uszczelkę na samochodzie tylko myślałem , że może ktoś gdzieś kupił taniej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Mam nadzieję , że się pochwalisz ? Ja nigdy takich w subaru nie widziałem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 http://www.amazon.com/Subaru-2005-2009- ... 628&sr=1-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksp Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 no prosze i tak to wyglada, osobiscie jednak chyba zostane przy bezramowcach, niekiedy jakies klople spadna na siedzenie [w czasie deszczu] ale ten typ tak ma i juz :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts