Grzegorz Pawliczak Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 1. Kurtka Damska SPRT- Replika (SPRT-KRD) 2. Kurtka Męska Lifestyle (S09KWM) 3. Soft Shell (S09WSTP) 4. Plecak (S09PLECAK) 5. T-shirt męski "BLUE" (S09TSN1) 6. T-shirt męski niebieski z granatowymi wypustkami (S09TSN2) 7. T-shirt granatowy, długi rękaw z kapturem (S09MHOOD) 8. Koszulka polo trzykolorowa (S09POLOTRIO) 9. Damska koszulka polo granatowa (S09POLODUAL) 10. koszulka damska z kołnierzykiem (S09BDK) 11. T-shirt damski niebieski, długi rękaw z kapturem (S09DHOOD) 12. Zestaw długopisów "kevlar" (S09PEN) 13. Brelok metalowy z kółkami (S09KEY) 14. Bidon przeźroczysty (S09BIDON) 15. Kubek termiczny czarny (S09KTERM) 16. Smycz metalowa grawerowana (S09SMET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrek Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 A gdzie męska wersja "Kurtka Damska SPRT- Replika" ??? Ja CHCE !!! Kobicie nie kupie dopoki sam sobie nie kupie :razz: taki bede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 A gdzie męska wersja "Kurtka Damska SPRT- Replika" ??? Ja CHCE !!! Kobicie nie kupie dopoki sam sobie nie kupie :razz: taki bede Tak jak juz wcześniej pisałem, jeśli bedą głosy za wykonaniem wersji męskiej -bedzie zrobiona. Pomyślcie nad opcją personalizacji ;-) Fajna byłaby z nickiem lub nazwiskiem, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrek Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 A gdzie męska wersja "Kurtka Damska SPRT- Replika" ??? Ja CHCE !!! Kobicie nie kupie dopoki sam sobie nie kupie :razz: taki bede Tak jak juz wcześniej pisałem, jeśli bedą głosy za wykonaniem wersji męskiej -bedzie zrobiona. Pomyślcie nad opcją personalizacji ;-) Fajna byłaby z nickiem lub nazwiskiem, Eee SPAMERZY zapisywać sie mie tu natentychmiast Kurtka jest zajefajna IMO, czy z nickiem czy bez. Grzegorz - ja jako nr. 1 na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrek Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Qrde, wezcie to przeniescie do jakiegos glownego watku np. Fora Ogólne/Forum Subaru i niech sie ludzie wpisuja/głosuja. Te lenie tu nie zagladaja pewnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niunia Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Kurteczka damska jest boska ;] Wiec tez jestem za wersja meska a pewno taka parka bedzie oryginalnie wygladac ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vergette Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Grzegorz Pawliczak, czy to prawda, że na Plejadach nie będzie możliwości zakupienia kurtki damskiej SPRT pomimo wcześniejszego info, że kilka będzie dostępnych? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzibi Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Tak jak juz wcześniej pisałem, jeśli bedą głosy za wykonaniem wersji męskiej -bedzie zrobiona. Pomyślcie nad opcją personalizacji ;-) Fajna byłaby z nickiem lub nazwiskiem, He he... ja tam myślę, że taki napis " [you] " na kurteczce to by była ciekawa sprawa - szczególnie na jakieś spoty itp. Dla mnie bomba. Jaka by była orientacyjna cena takiej wersji męskiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciasd Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 kurtka SPRT bardzo mi się podoba, oczywiście chcę męską. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 ja tam myślę, że taki napis " art " na kurteczce to by była ciekawa sprawa mi tym bardziej by się taka podobała Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Jaka by była orientacyjna cena takiej wersji męskiej no właśnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 3. Soft Shell (S09WSTP) Super. Se kupię. Ile kosztuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Jaka jest cena kurteczki dmaskiej? Podoba mi się SPRT i chętnie widziałabym ją na sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Tak jak juz wcześniej pisałem, jeśli bedą głosy za wykonaniem wersji męskiej -bedzie zrobiona. Pomyślcie nad opcją personalizacji ;-) Fajna byłaby z nickiem lub nazwiskiem, No spoko ta damska kurteczka, ale ta z kolekcji flash o wiele ładniejsza (moim zdaniem). Właśnie, co z męską wersją w/w przeze mnie kolekcji? Widzę, że pojawiła się damska replika SPRT, są plany "wypuszczenia" tej "flashowej" granatowej, a co z facetami? Tylko takie luźne kurtki będą?? Wiele osób lubi krótkie kurtki ze stójką, rzepem itp bajerami :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vergette Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Jaka jest cena kurteczki dmaskiej?Podoba mi się SPRT i chętnie widziałabym ją na sobie. Na Plejadach kosztuje 350 zł :cool:, dostępna za 2 tygodnie... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 Prototyp zakupiła APAL, czekamy na opinie. Ze swojej storony muszę napisać, że wygląda w niej świetnie. :grin: Załapała się na sesję fotograficzną w Mikołajkach, Sklepik wkrótce wkleji zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrek Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Sklepik niech lepiej zacznie robic meska wersje SPRT :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Prototyp zakupiła APAL, czekamy na opinie.Ze swojej storony muszę napisać, że wygląda w niej świetnie. :grin: Załapała się na sesję fotograficzną w Mikołajkach, Sklepik wkrótce wkleji zdjęcia. Dziękuję Kurtka rewelacja, polecam . Czekam na zdjęcia :roll: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Tak jak juz wcześniej pisałem, jeśli bedą głosy za wykonaniem wersji męskiej -bedzie zrobiona. Pomyślcie nad opcją personalizacji ;-) Fajna byłaby z nickiem lub nazwiskiem, Jestem za. IMO bardzo fajna ta kurtka. :wink: Szkoda też, że na Plejadach była tylko jedna damska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 3. Soft Shell (S09WSTP) Super. Se kupię. Ile kosztuje? Nabyłem drogą kupna na Plejadach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 3. Soft Shell (S09WSTP) Super. Se kupię. Ile kosztuje? Nabyłem drogą kupna na Plejadach. Jakie wrażenia? Bo rozumiem, że sie przydał :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Dziękuję Kurtka rewelacja, polecam . Czekam na zdjęcia :roll: . Paweł ze sklepu będzie jutro. poprosze aby wkleił fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Obrazek Tj. Apal :shock: coś młodo wygląda na Panią Doktor , ale moze sie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 no i kurteczki jakby brak :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts