Bzyk Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 start 9:00 koniec: 15:00 cena 200 PLN Impreza z naciskiem na szkolenie, nie sama pojeżdżawka :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebieski Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Impreza z naciskiem na szkolenie, nie sama pojeżdżawka :wink: czyli że niby jak? trasa będzie wolniejsza? bo ostatnio był taki fragment trasy że się wbijało 4 i leciało do odcinki - trochę się bałem że mi się paździerz od pasa oderwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 jakby nie plejady :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 jakby nie plejady :roll: to bym był w sobote i z dziewczyną i siostrą Bzyku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 mhm... hop hop Carfit - przytargasz pazdzieze dwa dni wczesniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 jakby nie plejady :roll: To nie problem !!! Ja tez jade na plejady prosto z Ułęza :wink: Kończymy o 15:00 Do Mikołajek jest 311 KM więc jakieś maks 4 godz. Mówiąc krótko ZDĄŻYMY to bym był w sobote i z dziewczyną i siostrą Bzyku To mam cieszyć się bardziej z siostry czy z dziewczyny Sobota w Mikołajkach :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luba Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 To mam cieszyć się bardziej z siostry czy z dziewczyny no jasne że ..... nie ze mnie, tylko z siostry. Co Ci po mnie :?: chyba tylko zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Proszę mnie zapisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 1. Przemeq 2. 3. [ Dodano: Sro Cze 03, 2009 10:59 am ] To mam cieszyć się bardziej z siostry czy z dziewczyny no jasne że ..... nie ze mnie, tylko z siostry. Co Ci po mnie :?: chyba tylko zdjęcia no ale jakie zdjęcia ... nawet uśmiechnięty byłem ... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
luba Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 no ale jakie zdjęcia ... nawet uśmiechnięty byłem ... to na plejadach znowu będziesz moim ulubionym obiektem do fotografowania :razz: i będą uśmiechnięte, w okularach i bez... a Ułęż innym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Tylko rób tak zdjęcia żeby pilota(tki) nie było widać bo się siostra zniechęci :wink: I wytoczy mi sprawęo nie spełnione marzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
luba Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 a powinna być zazdrosna o pilotke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 a powinna być zazdrosna o pilotke? Już zazdrosna ???? NIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 jak nie bedzie padalo to moze mi sie uda przyjechac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 uwazaj adam, bo ci zaraz jakas zlosliwa menda zada pytanie czy lans daszek przecieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 adamusmax, to lans daszek przecieka, że się deszczu boisz? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 uwazaj adam, bo ci zaraz jakas zlosliwa menda zada pytanie czy lans daszek przecieka nie lans daszek tylko lyse opony, ktore na mokrym praktycznie nie trzymaja, a nie chce zalatwic dobrego kompletu na ulezowym scieraku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 No i znów się zapisałem i muszę się odpisać - chciałem wziąć swoją drugą połowę, co by ją Wroobelek pouczył jeździć, a wtedy akurat nie może pojechać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 No i znów się zapisałem i muszę się odpisać - chciałem wziąć swoją drugą połowę, co by ją Wroobelek pouczył jeździć, a wtedy akurat nie może pojechać... Siemanko, to kiedy wracasz na stanowisko? Sorki za OT :grin: [ Dodano: Sro Cze 03, 2009 2:13 pm ] uwazaj adam, bo ci zaraz jakas zlosliwa menda zada pytanie czy lans daszek przecieka właśnie.....fajny daszek do lansu....a czy może przecieka :?: pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 uwazaj adam, bo ci zaraz jakas zlosliwa menda zada pytanie czy lans daszek przecieka właśnie.....fajny daszek do lansu....a czy może przecieka :?: pozdro zebys Ty nie zaczal przeciekac czasem :razz: poza tym to PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Rozumiem, że Wróbel szkoli, tak? Jaki koszt? 200 PLN? Może wpadnę w owy czwartek zamiast w sobotę, bo coś czuję, że jak będzie 30 osób w sobotę to nie nauczę się niczego tylko mnie te paskudne subaraki i lancerloty pozjadają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogorass Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 No i znów się zapisałem i muszę się odpisać - chciałem wziąć swoją drugą połowę, co by ją Wroobelek pouczył jeździć, a wtedy akurat nie może pojechać... To może przyjedź bez? Co tak będziesz sam w domu siedział Jaki koszt? 200 PLN? cena 200 PLN A tak poza tym, to będę Bzyku, pojawisz się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 [ b]Bzyku[/b], pojawisz się? Jak będzie min . 14 osób to TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Chętnie przyjadę po nauki... Najwyższy czas sie czegoś dowiedzieć. Będę niezależnie od pogody. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 a nie chce zalatwic dobrego kompletu na ulezowym scieraku tzn. że na Ułęż lepiej sobie załatwić jakiś komplecik do pojeżdzawki ? pytam poważnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts