ecutek... Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 Ciekaw jestem ile jezdzi GT, WRx ,STi Foresterów w naszym kraju tez wisni rosnacej...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Browaru Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 To pytanie przypomniało mi pewną (ponoć autentyczną) rozmowę Belga z Polakiem... - Słuchaj, a ile u was jest bocianów? - pyta Belg. - ?? - No bo wiesz... U nas jest pięć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 Trzeba by policzyć....Sądze jednak, że palców u rąk i nóg by brakło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 Pewnie dosyc ciezko odpowiedziec na to pytanie. Ale sądze ze Dyrekcja bedzie mogła w przyblizeniu cos powiedziec :wink: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duch_gor Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Jesli chodzi o Forestery to jest ich okolo 300 .Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Jeżeli musiałbym określić liczbe wszystkich Subaru w Polsce - powiedziałbym, ze ok. 2000 szt. Ciekawe jak bardzo sie myle??? PS: Ten post nie był zmieniany - podpis niżej kłamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
555 Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Ja bym dal troszke wiecej, mysle ze tak 2000-2500 sztukencji powinno byc... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecutek... Posted April 23, 2003 Author Share Posted April 23, 2003 zaczne robic spis :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted April 23, 2003 Dyrekcja SIP Share Posted April 23, 2003 Wg. danych szacunkowych (brak ogólnopolskiego rejestru samochodów) ok. 2000. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 w krakowie polskiej stolicy subaru oczywiscie powinno ich byc najwiecej :roll: ............. ecutek- to znaczy jestes przedstawicielem (czy kims innym :?: :!: ) firmy ECUTEK Polska zajmujacej sie profesjonalnym tuningiem subaru?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Intuicja każe mi łączyć naszego nowego forumowicza z tym ślicznym, niebieskim WRXem* kombi jeźdżącym po Poznaniu w barwach Kocaru. Mam racje? *który zimą jeździł na stalówkach i wyglądał okropnie, teraz są speedline'y i wszystko wróciło do normy pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Na stronie Ecutek są zdjecia tego WRX-a http://www.ecutek-polska.pl/ecutek/ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Ciekawe, kiedy u nas taką fote bedzie mozna zrobic? I tu nie mam na myśli, kiedy Alpy wyrosną. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Oczywiscie nie kiedy alpy wyrosna, bo se to zrobimy na parkingu dawnym w drodze do morskiego oka, ale kto nam takie ladne boisko wyszykui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Ciekawe, kiedy u nas taką fote bedzie mozna zrobic? Jak bedzie zlot Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Ciekawe, kiedy u nas taką fote bedzie mozna zrobic? I tu nie mam na myśli, kiedy Alpy wyrosną.pozdr Szczególnie że to bodajże Szkocja.... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Azrael, niestety nie udało Ci się zabłysnąć, bo to nie jest Szkocja Zdjęcie zostało zrobione w Stilfserjoch w Szwajcarii z okazji zlotu w Samnaun. To dość znane i naprawde ładne miejsce. Chcąc-nie chcąc - Alpy Załączam pare fotek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 I chyba najładniejsze zdjęcie: Ale masz troche racji. Szczegolnie przedostatnie zdjecie ma cos szkockiego w sobie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Azrael, niestety nie udało Ci się zabłysnąć, bo to nie jest Szkocja Zdjęcie zostało zrobione w Stilfserjoch w Szwajcarii z okazji zlotu w Samnaun. To dość znane i naprawde ładne miejsce. Chcąc-nie chcąc - Alpy Mój błąd, wydawało i się że pamiętam to zdjęcie z jakiegos Szkockiego zlotu IWOC ale się pomyliłem.. :-/ Homini est errare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 W Szkocji by sie tyle Subarakow nie znalazlo :wink: . W Szwajcarii co drugi ma Subaraka Pozdrawiam, ThanJu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Ale w Anglii to już co innego. Ciekawe czy więcej Imprez jest w A. czy w Sz. ? Co do pozostałych modeli, to nie mam wątpliwości - Helvetia króluje, ale jeśli chodzi o Imprezy, to w Anglii też ich jest na pęczki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 W Szkocji by sie tyle Subarakow nie znalazlo :wink: . W Szwajcarii co drugi ma Subaraka Co do Szkocji to byś się zdziwił. Subaraków tam widziałem więcej niż gdziekolwiek gdzie byłem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Browaru Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Nie no... boisko wypas... Jak ktoś piłkę wyautuje, to trzeba zapałki ciągnąć, kto po nią pójdzie... A swoją drogą, zdjątka śliczne... I nie tylko ze względu na Subaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted May 3, 2003 Share Posted May 3, 2003 Szczegolnie przedostatnie zdjecie ma cos szkockiego w sobie. To przez tego faceta który chodzi po srodku placu z kobzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Pytanie dalej aktualne W dużych miastach Foresterów na pęczki, no i Impreza się częściej zdarza niż kiedyś. Choć póki co dalej wzbudza zainteresowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts