Jump to content

Przebudowa WRX kombi ...

mario-wrx

Recommended Posts

Posted

Czy ktos z forumowiczow wie gdzie moge szukac jakichkolwiek informacji nt mozliwosci zamiany blach (przednie blotniki i maska od STI) 2004 WRX kombi na blachy od WRX STI sedan ?? Zastanawiam sie jak wyglada takie autko - chyba bardziej "agresywnie" ... a moze to sie bedzie gryzlo z reszta ..

Bede wdzieczby za wszelka pomoc !!

Posted

W USA są nawet kity rozdmuchujące tylne błotniki by dało się powiększyć rozstaw kół do tego z sedana. Pamiętaj że same blachy dadzą Ci auto wyglądające również śmiesznie co polonez z "wąskim" mostem.

Posted

Wlasnie wydaje mi sie, ze do tej pory zawsze tak bylo glownie ze wzgledu na jakies tam prawo w Japonii, a od nowego modelu juz maja taki sam? aczkolwiek moge sie mylic...

Posted
Wg. strony SIP, oba modele maja taki sam.

2005 maja już w ogóle chyba więcej rzczy upodobnionych do STI, nie wiem czy nie mają inverted struts. Ale WRX 2002 ten pierwszy sie bardzo różnił między kombi i sedanem.

Posted
2005 maja już w ogóle chyba więcej rzczy upodobnionych do STI, nie wiem czy nie mają inverted struts. Ale WRX 2002 ten pierwszy sie bardzo różnił między kombi i sedanem.

To prawda, ale my tutaj mowimy o WRX 2004, a nie bug eye.

Posted
Wg. strony SIP, oba modele maja taki sam.

Czym dokładnie się różnił Azraelku?

Posted

Mam nadziej ze przynajmniej maski maja takie same !!

Moze ktos z was wie gdzie moglbym poszukac czy komus ew. udalo sie blotniki od sedana na kombi zalozyc ?

Posted

Jak juz robisz takie zmiany, to moze bys sobie zrobil Saaba 9-2X? Tylko nie wiem czy wtedy by ci pozwolono pisywac na to forum :wink:

04.saab.92x.f34.500.jpg

Poszukaj na nasioc.com hasla "wide body wagon".

a1_1_b.JPG

Posted

Ano mam kupilem kombi w stanach z rozbitym przodem ... blotniki i maska do wymiany i tak mysle czy przy tej okazji czy by go mozna bylo lekko podrasowac :twisted:

• 2 weeks later...
Posted
W USA są nawet kity rozdmuchujące tylne błotniki by dało się powiększyć rozstaw kół do tego z sedana.

Czy jestes tego pewny? Mozesz dac jakies linki? Bo ja szukalem i niestety nie znalazlem takiego body kitu. Niektorzy radza sobie w taki sposob ze wycinaja tylne cwiartki i wspawuja blotniki od sedana, do tego dochodzi wymiana tylnych dzwi. Jest to sposob jednak bardzo pracochlonny i kosztowny.

http://img.photobucket.com/albums/v200/Mikalswrx/gqzwagon.jpg

pic311.jpg

Posted

Czy jestes tego pewny? Mozesz dac jakies linki?

Jestem prawie pewny ale nie poratuje linkiem bo nie mam :-(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...