TomekEl Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Wiem, ze temat wielokrotnie byl juz walkowany ale szukajka nie dziala..... W zwiazku ze zblizajaca sie wiosna chce troche zaiwestowac w swoje autko i mam kilka pytan: 1. jaki pasek rozrzadu zalozyc? MITSUBOSHI? 2. jaki plyn do chlodnicy? Moze byc jakis Shell? 3. jaki plyn hamulcowy? 4. jakie sprzeglo komletne? moze oryginal od WRX'a? podobno pasuje i jest mocniejsze? Bede wdzieczny za pomoc bo musze zrobic zakupy
GTA3 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 A umarłemu robi jakim kadzidłem dymią? 1.Kontrakt na fabryczne (ktoś tu twierdził) MITSU podpisało, a ja sobie kupiłem Gatesa choć nazwisko mnie obrzydzeniem napawa. Akurat wtedy przeczytałem w jakiejś prasie, że super technologie wdrożyli i najbezpieczniejsze paski robią. W sklepie mieli tylko Gatesy. Chodził i nie puścił. 2.Pewnie że może być Shell. I tak jakiś zakład w Polsce go robi. Mechanicy jak widzę najbardziej ufają produktowi którego nazwy nie pamiętam. Koncentrat, biała, prosta cylindryczna btelka, bez naklejek - drukowana, niebieska śnieżynka na nadruku. 3.DOT-4. Ja kupowałem Castrol 4.A co to jest sprzęgło? automat ruulezzz!
Właściciel Browaru Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Mechanicy jak widzę najbardziej ufają produktowi którego nazwy nie pamiętam. Koncentrat, biała, prosta cylindryczna btelka, bez naklejek - drukowana, niebieska śnieżynka na nadruku. Pewnie Glixol
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.