Skocz do zawartości

Kilka fotek z zycia pewnego GX'a

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Ojciec Założyciel
Opublikowano

Nie ma obaw ! Znamy już Michała i po każdym Jego teście robimy kompletny re-build (jak w WRC po rajdzie :lol: )

Pozdrowienia

Opublikowano

Też bym chętnie spojżał na wyniki.

Michał a dlaczego hamowany był ten GX??

Dłubany był??

Czy tylko po to aby sprawdzić zgodność z danymi producenta??

Opublikowano
Aahh... No właśnie, gdzie to było pstrykane? Na Bemowo nie wygląda chyba... jakiś namiar?

Może nie wygląda, ale jest. To ta część pomiędzy terenem automobilklubu a ul. Powstańców Śląskich

Pozdrawiam

Opublikowano

Wygląda to tak: Kiedyś, za szczęśliwych czasów cały teren lotniska był dostępny dla wszystkich. Potem na jednej stronie ogrodzono teren automobilklubu, na którego teren wjazd to chyba jakoś płatny jest ?? Pomiędzy tym terenem a ul. Powstańców Śląskich jest kilkunastometrowy pas betonowy, gdzi wjechać może każdy. W ciągu dnia jest tam parking oraz dojazd dla ludzi przyjeżdżających do WORDa na egzamin. A wieczorami i w weekendy, zwłaszcza po opadach śniegu widuję jak tam szaleją samochody. Jak słyszałem policja również tam bywa, z tym, że raczej po to, aby sprawdzić dokumenty kierujących.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam pytanko do Michala: Michal czy ty czasmi niewystepowales w TVN Turbo z Subaru Petter Solberg limit edition ???? :?:

Opublikowano
Mam pytanko do Michala: Michal czy ty czasmi niewystepowales w TVN Turbo z Subaru Petter Solberg limit edition ???? :?:

Tak, wystepował. Było już o tym na Forum.

Opublikowano
Mam prosbe do Michala: jak mozesz wrzuc na forum swoje zdjecia Subaru Petter Solberg edition pliisss :wink:

.... są wrzucone tylko nie wiem w którym topicu :roll: .......

Opublikowano

nie mylil sie tylko, ze nie tutaj lecz "tam" dziala 8) tik....tik....tik.... czas sie zbliza wielkimi krokami.... 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...