Guest mostek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Witam wszystkich po raz pierwszy. Zastanawiam się nad kupnem nowego Legacy 2.0 kombi z rocznika 2004 w wersji promocyjnej ( szczegóły promocji na stonie Subaru). Nie wiem jak dużo tracą Subaru na wartości przy odsprzedaży. Dealer proponuje upust za to że auto jest z 2004 1000 Euro. Czy to dobra oferta. I jeszcze jedno pytanie czy po powiedzmy 50 tys. km w Legacy trzeszczą plastiki lub klapa bagażnika. :?
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 16, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 16, 2005 W SIP-ie po ostatnich Legacy w wersji specjalnej już słuch zaginął :shock: Wprawdzie udało nam się parę dni temu zdobyć jeszcze kilka sztuk z roku 2004, ale i te też błyskawicznie się rozeszły. Teraz pozostaje mi śledztwo aby ustalić, który to z naszych szanowych partnerów tak lekkomyślnie szasta pieniędzmi ignorując kompletnie podstawowe prawo wolnego rynku (to o popycie i podaży) A ponieważ w Warszawie mamy raptem 2 partnerów, mam duże szanse na znalezienie "winnego" - dziękuję za cenna wskazówkę :!: 8) Pozdrowienia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.