Guest taki sobie gosc Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Myslalem ze je..... w aucie orła dzisiaj widzialem za kierownica srebrnej Imprezy WRX STI na zlotych felach 2 babcie 70letnie czujecie ten szok STI i babcia 70letnia,moze to od kogos z was Mama jechala po zakupy do Makro :shock: miejscowosc KATOWICE.subaru oczywiscie mialo ten najwiekszy spoiler na klapie.
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 16, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 16, 2005 Nie trzeba się aż tak dziwić. Swego czasu na SJS pewna pani, powiedzmy "w sile wieku" nie tylko okazała się wspaniałą kompanką do wieczornej zabawy, ale też pokazała wielu młodym ambitnym, jak się powinno osiągać dobre czasy na torze Pozdrowienia
Azrael Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Myślę że np. żonie pana Zasady się zdarza jeździć samochodem, a mają też i STI i myślę że 99% forumowiczów mogłaby sporo nauczyć o jeżdżeniu samochodem jak kończyła odcinki na czołowych lokatach w Rajdzie Safari!!!!! Z resztą w Wawie jest też pewna "babcia" która zasłynęła tekstem na temat rajdowej Toyoty Celicy GT-Four, że to kiepskie auto bo jak jedzie slidem to się samo prostuje ;-) Ale rzeczywiście zabawny widok taka starsza pani w fotelu ustawionym pionowo z kierownicą z dużym odsadzeniem itp ;-)
kropek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 normalnie powolutku robi się u nas w kraju Szwajcaria. 8)
aquarius Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 oj, Panowie- a co o sobie powiecie za kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat, gdy się spotkacie jako kierownicy subarynek (czego wam życzę) :?: pozdr.
wrx33 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Po Wrocławiu WRX-em jeździ pani w sile wieku. Daje radę, widać że lubi
graża Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 ja jakbęde miala 70 to będe brykać jednośladem DAJ BÓG
POWEREDbyVTECH Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 buehehe!!jezdza bo maja kase i autko ladnie wyglada i tyle. nie mozna wszedzie doszukiwac sie akcentow rajdowych (ma STI to jezdzi niesamowicie)co do tego, ze taka 70 letnia babcia moglaby mnie czegos nauczyc, hehe, nie wydaje mi sie (nie uwazam sie za dobrego kierowce).jak ktos ma ferrari to nie znaczy, ze jest od razu schumaherem!
Scooby Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Te dwie panie to chyba sobie jakos radza za kolkiem... :wink: No chyba, ze to sa panowie, bo trudno ocenic na zdjeciu - kiepsko widac, a o pomylke nielatwo. Co nie zmienia faktu, ze i tak respekt z uwagi na wiek.
marcinJ Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No mysle ze na tym zdjeciu to Pani i Pan Zasada :wink:
Wck Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Te dwie panie to chyba sobie jakos radza za kolkiem... :wink: No chyba, ze to sa panowie, bo trudno ocenic na zdjeciu - kiepsko widac, a o pomylke nielatwo. Co nie zmienia faktu, ze i tak respekt z uwagi na wiek. A to jest STi SE, czy ma tylko siatex od SE :?:
Scooby Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No mysle ze na tym zdjeciu to Pani i Pan Zasada :wink: No tak myslalem ale nie bylem pewien. Wolalem napisac bardziej dyplomatycznie zeby nie bylo :wink:
colirzadzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No mysle ze na tym zdjeciu to Pani i Pan Zasada :wink: dobrze myslisz :wink: pozdrawiam
Azrael Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A to jest STi SE, czy ma tylko siatex od SE :?: To jest Solberg.
Azrael Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Te dwie panie to chyba sobie jakos radza za kolkiem... :wink: Ten pan sobie radzi tak że by objechał prawie każdego na forum a pani pewnie też 3/4.
Loki Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Dzisiaj widziałem jedną z tych pań za sterami w w/w pojeździe. Muszę przyznać, że widok niecodzienny i bardzo zaskakujący, ale gorąco pozdrawiam
Polini Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Chciałbym mieć taką babcię z Sti. 8) Oj fajnie by było...
ipawelek Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Dzisiaj znalazłem materiał o słynnej babci z Katowic, właścicielce WRX STI. Materiał dość stary widzę już. http://www.dziennikzachodni.pl/motofakty/a/subaru-wrx-sti-pedzi-przez-katowice-za-kierownica-81letnia-pani-michalina-zdjecia-i-wideo,9425190/
Tomek Niecik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Dzisiaj znalazłem materiał o słynnej babci z Katowic, właścicielce WRX STI. Materiał dość stary widzę już. http://www.dziennikzachodni.pl/motofakty/a/subaru-wrx-sti-pedzi-przez-katowice-za-kierownica-81letnia-pani-michalina-zdjecia-i-wideo,9425190/ o panie ile tu afery bylo na tym forum jakis czas temu
mahu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 @@ipawelek, dla kolegi będzie "złota łopatka" za wygrzebanie najstarszego wątku na The Forum a o całej sprawie radośnie pisaliśmy sobie tutaj: http://forum.subaru.pl/index.php?/topic/86455-pani-michalina/?hl=michalina
ipawelek Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sorki. Wyszukiwarka forumowa podała mi tylko ten wątek, na którym nic o Pani Michalinie nie ma. Poza tym świeżak tu jestem .
mahu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sorki. Wyszukiwarka forumowa podała mi tylko ten wątek, na którym nic o Pani Michalinie nie ma. spoko - pomyłka każdemu może się przytrafić, jak to powiedział ślepy jeż schodząc ze szczotki klozetowej
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.