Jump to content

Magnex???

Saval

Recommended Posts

Posted

A no wlasnie - jestem na 2 tygodnie przed odbiorem mojego WRXa i dealer namawia mnie na zmiane tlumika koncowego i poprzedzajacej go rury na odpowiednie elementy firmy Magnex. (ich strona w przebudowie(

czy ktos moze slyszal jak brzmi taki wydech. Bo musze przyznac, ze ori wydal mi sie bardzo "niewinny" (prawda jest, ze slyszalem go tylko na postoju :evil: ).

Nie szukam glosnego wydechu gdyz moja Subarynka ma byc autem rodzinnym ale chcialbym troszeczke basow dorzucic dodzwieku wydechu.

Bede wdzieczny za wasze opinie i rady.

Pozdrawiam,

Saval

PS. Aha, no i zachowuje gwarancje.

PS2. Dealer powiedzial, ze zalozenie tych dwoch elementow spowoduje podniesienie mocy o 15 - 20 KM, co jak rozumiem mozna wlozyc miedzy basnie. prawda?

PS3. A tak to wyglada http://www.marktplaats.nl/foto.php3?g=a ... 526b%253D0

Posted

Bo to imo malo znana firma.

Moim zdaniem 15-20KM mozna wlozyc zdecydowanie miedzy bajki.

Tak sobie tylko mysle...skoro nie slyszales jeszcze porzadnie wydechu w Twoim samochodzie to nie spiesz sie z kupnem nowego. Pojezdzij swoim, zobacz jak z brzemieniem i glosnosci w innych warunkach niz na luzie. Moze spotkasz sie z jakim uzytkownikiem subaru ktory ma zmieniony wydech.

• 2 weeks later...
Posted

Powiedzcie prosze jak dolaczyc plik, bo jak obiecalem moge sie podzielic dzwiekiem i obrazem wydechu mojej Imprezki, ktora dzis odebralem :twisted:

Posted

Na dole, pod pisana wiadomoscia masz "dodaj załącznik".

Czekam na zdjecia i na dzwiek :)

Posted

Pemo, zdjecia umiescilem juz w watku "Moje subaru". A pliku z dzwiekiem i obrrazem .wmv nie mozna zalaczyc.

Szkoda bo naprawde fajnie brzmi :cry: .

Saval

Posted

moze podeslij ten plik do Flippera a On by to na jakas stronke wrzucil na chwile i by kazdy sobie sciagnal 8)

Posted

Odebralem maila - odpisalem Ci ... a filmik wrzucam na www.

Prosze bardzo:

:arrow: http://www.B-OGS.com/magnex.wmv

P.S. czekam na filmik (albo zapis dzwieku) z wnetrza :wink:

Posted

Nie wiem co to catback (tlumik koncowy?) - w kazdym razie ja zaplacilem za tlumik koncowy + rura poprzedzajaca (w ori jest tam chyba tlumik srodkowy :roll: ) 575 EUR z montazem.

Posted

Catback to jest wszystko za katalizatorem czyli to co Ty masz. Mialem zamiar sobie cos takiego sprowadzic bo moj kolega jest teraz w PL, ale jednak cena jest duzo za wysoka.

Posted

Ktos wie gdzie mozna kupic ten wydech w Polsce?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...