Saval Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 A no wlasnie - jestem na 2 tygodnie przed odbiorem mojego WRXa i dealer namawia mnie na zmiane tlumika koncowego i poprzedzajacej go rury na odpowiednie elementy firmy Magnex. (ich strona w przebudowie( czy ktos moze slyszal jak brzmi taki wydech. Bo musze przyznac, ze ori wydal mi sie bardzo "niewinny" (prawda jest, ze slyszalem go tylko na postoju ). Nie szukam glosnego wydechu gdyz moja Subarynka ma byc autem rodzinnym ale chcialbym troszeczke basow dorzucic dodzwieku wydechu. Bede wdzieczny za wasze opinie i rady. Pozdrawiam, Saval PS. Aha, no i zachowuje gwarancje. PS2. Dealer powiedzial, ze zalozenie tych dwoch elementow spowoduje podniesienie mocy o 15 - 20 KM, co jak rozumiem mozna wlozyc miedzy basnie. prawda? PS3. A tak to wyglada http://www.marktplaats.nl/foto.php3?g=a ... 526b%253D0
Polini Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Polecam H&S... też Subaru to sprzedaje, ładnie chodzą, nie za głośno ale rasowo. Dziś słuchany w Foresterze. 8)
Saval Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Sporo odwiedzin ale nikt chyba sie nie spotkal z tym wydechem.
piechur Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Bo to imo malo znana firma. Moim zdaniem 15-20KM mozna wlozyc zdecydowanie miedzy bajki. Tak sobie tylko mysle...skoro nie slyszales jeszcze porzadnie wydechu w Twoim samochodzie to nie spiesz sie z kupnem nowego. Pojezdzij swoim, zobacz jak z brzemieniem i glosnosci w innych warunkach niz na luzie. Moze spotkasz sie z jakim uzytkownikiem subaru ktory ma zmieniony wydech.
Saval Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Powiedzcie prosze jak dolaczyc plik, bo jak obiecalem moge sie podzielic dzwiekiem i obrazem wydechu mojej Imprezki, ktora dzis odebralem
Pemo Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Na dole, pod pisana wiadomoscia masz "dodaj załącznik". Czekam na zdjecia i na dzwiek
Saval Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Pemo, zdjecia umiescilem juz w watku "Moje subaru". A pliku z dzwiekiem i obrrazem .wmv nie mozna zalaczyc. Szkoda bo naprawde fajnie brzmi . Saval
Wełniacz Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 moze podeslij ten plik do Flippera a On by to na jakas stronke wrzucil na chwile i by kazdy sobie sciagnal 8)
ogs Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Odebralem maila - odpisalem Ci ... a filmik wrzucam na www. Prosze bardzo: :arrow: http://www.B-OGS.com/magnex.wmv P.S. czekam na filmik (albo zapis dzwieku) z wnetrza :wink:
Saval Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Nie wiem co to catback (tlumik koncowy?) - w kazdym razie ja zaplacilem za tlumik koncowy + rura poprzedzajaca (w ori jest tam chyba tlumik srodkowy :roll: ) 575 EUR z montazem.
Kuba Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Catback to jest wszystko za katalizatorem czyli to co Ty masz. Mialem zamiar sobie cos takiego sprowadzic bo moj kolega jest teraz w PL, ale jednak cena jest duzo za wysoka.
ogs Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ktos wie gdzie mozna kupic ten wydech w Polsce?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.