Jump to content

Subaru na Kasprowym

arno

Recommended Posts

Posted

Uwaga Uwaga.

Trzy dni temu miedzy 3 rano a 8 rano zostal skradziony Outback. W Kuznicach.

Nastepnie obywatele, najwyrazniej amatorzy i znawcy wielcy udali sie rzeczonym Outbackiem na Kalatowki a po zjechaniu do Kuznic skrecili na nartostrade na Goryczkowa i dojechali za drugi mostek, gdzie sie zakopali po osiem.

Jak donosi wiesc gminna, o samochodzie na nartostradzie doniosl gajowy. A samochod do Kuznic dociagnal ratrak.

No i ja sie pytam, kto slyszal o lepszym zaborze mienia.

Niestety, jak sie okazalo skrzynia biegow tej jazdy ( PRZYPOMINAM slowa Szwejka o zonie pewnego przedsiebiorstwa, ktora - spi teraz od tej jazdy) nie wytrzymala i wziela i dala za wygrana.

Posted

Subaru Snow Power

Swoja droga niezły pomysł buchnąć outbacka żeby sobie poszaleć po górach. Dotej pory podobno skradziono kilka imprez w celu użycia ich w napadzie. (kilka to pewnie jedną ale plotki w ASO oczywiście puchną)

Ja mogę jedynie potwierdzi pełną przydatność outbacka w górskim środowisku.

Nie dalej jak tydzień temu moja małżonka wróciła z Zakopanego po 3 tygodniowym pobycie (z 4 miesięczną córką), kierowca z niej relatywnie świerzy, ale mimo opadów śniegu na poziomie 40 cm dziennie (w najgorętszym okresie) poruszała się po Zakopcu bez żadnych przeszkód i bez strat (w ludziach czy sprzęcie) SAWD+reduktor+fajne zimówki i cóż chcieć wiecej (chyna tylko outbacka 2,5 XT {ci amerykanie to maja szczęście})

pozdrawiam

WJR

PS: wyrazy wsopółczucia dla posiadacza owego dzielnego outbacka (podobno bez skrzyni)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...