arno Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Uwaga Uwaga. Trzy dni temu miedzy 3 rano a 8 rano zostal skradziony Outback. W Kuznicach. Nastepnie obywatele, najwyrazniej amatorzy i znawcy wielcy udali sie rzeczonym Outbackiem na Kalatowki a po zjechaniu do Kuznic skrecili na nartostrade na Goryczkowa i dojechali za drugi mostek, gdzie sie zakopali po osiem. Jak donosi wiesc gminna, o samochodzie na nartostradzie doniosl gajowy. A samochod do Kuznic dociagnal ratrak. No i ja sie pytam, kto slyszal o lepszym zaborze mienia. Niestety, jak sie okazalo skrzynia biegow tej jazdy ( PRZYPOMINAM slowa Szwejka o zonie pewnego przedsiebiorstwa, ktora - spi teraz od tej jazdy) nie wytrzymala i wziela i dala za wygrana.
WJR Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Subaru Snow Power Swoja droga niezły pomysł buchnąć outbacka żeby sobie poszaleć po górach. Dotej pory podobno skradziono kilka imprez w celu użycia ich w napadzie. (kilka to pewnie jedną ale plotki w ASO oczywiście puchną) Ja mogę jedynie potwierdzi pełną przydatność outbacka w górskim środowisku. Nie dalej jak tydzień temu moja małżonka wróciła z Zakopanego po 3 tygodniowym pobycie (z 4 miesięczną córką), kierowca z niej relatywnie świerzy, ale mimo opadów śniegu na poziomie 40 cm dziennie (w najgorętszym okresie) poruszała się po Zakopcu bez żadnych przeszkód i bez strat (w ludziach czy sprzęcie) SAWD+reduktor+fajne zimówki i cóż chcieć wiecej (chyna tylko outbacka 2,5 XT {ci amerykanie to maja szczęście}) pozdrawiam WJR PS: wyrazy wsopółczucia dla posiadacza owego dzielnego outbacka (podobno bez skrzyni)
zyga Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Uwaga Uwaga.Trzy dni temu miedzy 3 rano a 8 rano zostal skradziony Outback. W Kuznicach. Nastepnie obywatele, najwyrazniej amatorzy i znawcy wielcy udali sie rzeczonym ... http://www.tygodnikpodhalanski.pl/modul ... le&sid=606
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.