Jump to content

Czekalem na to 18 lat :)

gr1zly

Recommended Posts

Posted

Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P ja dzisiaj zdalem w 3 podejsciu i strasznie sie ciesze bo juz w garazu czeka na mnie Subaru Impreza Rs :D wreszcie bede mogl nia legalnie jezdzic :P

Posted

a więc wszystko przede mną, ja zdawałem 2 razy jakieś 3 lata temu i odpuściłem temat :oops: , ale może na gościnnych występach w UK doznam olśnienia (zwłaszcza finansowego) i znów najdzie mnie ochota na zrobienie tego dokumentu. Bo wtedy, to chyba jeszcze nie był mój czas.

Pozdrawiaju i gratulacje

Posted
Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P ja dzisiaj zdalem w 3 podejsciu i strasznie sie ciesze bo juz w garazu czeka na mnie Subaru Impreza Rs :D wreszcie bede mogl nia legalnie jezdzic :P

Syn mojego kolegi zdał właśnie w trzcim podejściu na papiery mistrzowskie z blacharstwa. Mogę was poznać.

Mamusia

Ps A tak serio to GRATULACJE

Posted

hehe takie znajomosci zawsze sie przydaja, tak prawda pisalem ze mam solberga tylko ze nim jezdzi moj ojciec ja mam bespieczniejszy wariant :P

Posted
tak prawda pisalem ze mam solberga tylko ze nim jezdzi moj ojciec ja mam bespieczniejszy wariant :P

a to wszystko jasne 8) a bedzie Ci dawał powozić Solbergiem :?: :twisted:

i zapodaj jakieś fotencje swojego RS-a :wink:

Posted
Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P

Czy to znaczy że mam zadatki :D

Posted

od razu nie bedzie mi dawal ale tak na wakacje moze cos sie wykombinuje fotki musze zrobic dopiero, jak tylko zrobie to dam na forum

Posted

gratulacje :!: jak odbierzesz prawko to trzeba jakieś spotkanko zorganizować - zabierz tatę, każdy z Was przyjedzie swoim subarakiem 8) i może zgodzi się nas przewieźć :twisted:

czyli kierowcą rajdowym nie będę :(

Posted

da sie zrobic ale nie wiem czy tate wyciagne chyba ze zamienie sie z nim autem na 1 dzien jak odbiore prawko to napisze posta i sie jakos ustawimy

Posted

Ja od niedzieli wieczorem jestem w Krakowie wiec jak bede mial czas to z checia wezme udzial w jakims forumowym spotkaniu :)

Oczywiscie gratuluje zdania prawka :!:

Posted

To widze ze jak zdałem za pierwszym razem kierowca rajdowym nie zostane hehe a tak dobrze mi szło :P widze koledze sie powodzi dwa subaraki w rodzinie :) nio i przedewszystkim gratuluje to najwazniejszy dokument jaki dostaniesz w swoim życiu no i oczywiscie foty żadamy zdjęc :P

Pozdro !!

Posted
trzymam Cię za spojler... znaczy się za słowo :)

panowie, panowie - bez obłapywania proszę! :lol:

gratuluję prawka - u mnie też nie obyło się bez poprawki ;)

tylko pamiętaj - głupie pomysły zostawiasz na półce w domu i dopiero wsiadasz do auta!

Posted

tylko pamiętaj - głupie pomysły zostawiasz na półce w domu i dopiero wsiadasz do auta!

Tylko co zrobić kiedy te pomysły dopadają Cię podczas jazdy? :twisted:

Pozdrawiam

Posted

Tylko co zrobić kiedy te pomysły dopadają Cię podczas jazdy? :twisted:

odkładasz na tylna półke 8)

Posted

No łatwo powiedziec ja tez tak sie hamowałem z tymi głupimi pomysłami ale czasami człowiek nie daje rady. Przyznaje sie bez bicia ze nie opanowałem kilka razy głupich pomysłów ale myśle ze to przychodzi z wiekiem po za tym nabiera sie doświadczenia i głupie pomysły mozna realizować i nie są one niebezpieczne dla innych.

Ale przestrzegam kolege 3 razy sie zastanów zanim coś zrobisz !

szkoda auta oraz życia twojego i innych.

Posted

Gratuluje :) Gratuluje autka :) Ja musialem sie pocieszac autami rodzicow :P

Posted

Kierowcy rajdowi zdaja za trzecim razem...............a mistrzowie za pierwszym :twisted: :wink:

Gratuluje :!: (i siedze cicho, dopoki sam nie zdam :P - a propos.... 7 marca egzamin :roll:)

Posted
Kierowcy rajdowi zdaja za trzecim razem...............a mistrzowie za pierwszym :twisted: :wink:

znaczy będę mistrzem :?: faaaajnie 8)

• 1 month later...
Posted

A ja czekalem 18 lat 147 dni 1 godz. i 35 min... :D . Dzis mialem i teorie i jazdy. Teorie mialem drugi raz, a jazdy pierwszy... i sie udalo :!: :)

NARESZCIE ! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...