gr1zly Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P ja dzisiaj zdalem w 3 podejsciu i strasznie sie ciesze bo juz w garazu czeka na mnie Subaru Impreza Rs wreszcie bede mogl nia legalnie jezdzic
WRC fan Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 GRATULACJE :!: zazdroszcze autka....zaraz zaraz...a czy Ty czasem nie pisałeś ze masz Solberga :?: albo mi sie coś pomieszało :roll:
kropek Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 a więc wszystko przede mną, ja zdawałem 2 razy jakieś 3 lata temu i odpuściłem temat , ale może na gościnnych występach w UK doznam olśnienia (zwłaszcza finansowego) i znów najdzie mnie ochota na zrobienie tego dokumentu. Bo wtedy, to chyba jeszcze nie był mój czas. Pozdrawiaju i gratulacje
Waldemar Biela Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P ja dzisiaj zdalem w 3 podejsciu i strasznie sie ciesze bo juz w garazu czeka na mnie Subaru Impreza Rs wreszcie bede mogl nia legalnie jezdzic Syn mojego kolegi zdał właśnie w trzcim podejściu na papiery mistrzowskie z blacharstwa. Mogę was poznać. Mamusia Ps A tak serio to GRATULACJE
gr1zly Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 hehe takie znajomosci zawsze sie przydaja, tak prawda pisalem ze mam solberga tylko ze nim jezdzi moj ojciec ja mam bespieczniejszy wariant
WRC fan Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 tak prawda pisalem ze mam solberga tylko ze nim jezdzi moj ojciec ja mam bespieczniejszy wariant a to wszystko jasne 8) a bedzie Ci dawał powozić Solbergiem :?: i zapodaj jakieś fotencje swojego RS-a :wink:
karo Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Podobno kierowcy rajdowi zdaja za 3 razem egzamin na prawo jazdy:P Czy to znaczy że mam zadatki
gr1zly Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 od razu nie bedzie mi dawal ale tak na wakacje moze cos sie wykombinuje fotki musze zrobic dopiero, jak tylko zrobie to dam na forum
charlie Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 gratulacje :!: jak odbierzesz prawko to trzeba jakieś spotkanko zorganizować - zabierz tatę, każdy z Was przyjedzie swoim subarakiem 8) i może zgodzi się nas przewieźć czyli kierowcą rajdowym nie będę
gr1zly Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 da sie zrobic ale nie wiem czy tate wyciagne chyba ze zamienie sie z nim autem na 1 dzien jak odbiore prawko to napisze posta i sie jakos ustawimy
Wełniacz Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ja od niedzieli wieczorem jestem w Krakowie wiec jak bede mial czas to z checia wezme udzial w jakims forumowym spotkaniu Oczywiscie gratuluje zdania prawka :!:
charlie Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 trzymam Cię za spojler... znaczy się za słowo
nemo Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 To widze ze jak zdałem za pierwszym razem kierowca rajdowym nie zostane hehe a tak dobrze mi szło widze koledze sie powodzi dwa subaraki w rodzinie nio i przedewszystkim gratuluje to najwazniejszy dokument jaki dostaniesz w swoim życiu no i oczywiscie foty żadamy zdjęc Pozdro !!
bartek@klubsubaru.pl Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 trzymam Cię za spojler... znaczy się za słowo panowie, panowie - bez obłapywania proszę! gratuluję prawka - u mnie też nie obyło się bez poprawki tylko pamiętaj - głupie pomysły zostawiasz na półce w domu i dopiero wsiadasz do auta!
Loucyphre Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 tylko pamiętaj - głupie pomysły zostawiasz na półce w domu i dopiero wsiadasz do auta! Tylko co zrobić kiedy te pomysły dopadają Cię podczas jazdy? Pozdrawiam
WRC fan Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 tylko pamiętaj - głupie pomysły zostawiasz na półce w domu i dopiero wsiadasz do auta! Tylko co zrobić kiedy te pomysły dopadają Cię podczas jazdy? odkładasz na tylna półke 8)
nemo Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 No łatwo powiedziec ja tez tak sie hamowałem z tymi głupimi pomysłami ale czasami człowiek nie daje rady. Przyznaje sie bez bicia ze nie opanowałem kilka razy głupich pomysłów ale myśle ze to przychodzi z wiekiem po za tym nabiera sie doświadczenia i głupie pomysły mozna realizować i nie są one niebezpieczne dla innych. Ale przestrzegam kolege 3 razy sie zastanów zanim coś zrobisz ! szkoda auta oraz życia twojego i innych.
gr1zly Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Narazie pokazuje foty Solberga Rs-a beda w tym tygodniu
Polini Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ładniutki! Dobrobyt w rodzinie, dwie Imprezy - to jest to.
Pemo Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gratuluje Gratuluje autka Ja musialem sie pocieszac autami rodzicow
Than_Junior Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Kierowcy rajdowi zdaja za trzecim razem...............a mistrzowie za pierwszym :wink: Gratuluje :!: (i siedze cicho, dopoki sam nie zdam - a propos.... 7 marca egzamin :roll:)
charlie Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Kierowcy rajdowi zdaja za trzecim razem...............a mistrzowie za pierwszym :wink: znaczy będę mistrzem :?: faaaajnie 8)
aquarius Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 gratulacje- tylko trzy podejścia i w zamian aż dwie przyjemności na raz :wink: pozdr.
555 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A ja czekalem 18 lat 147 dni 1 godz. i 35 min... . Dzis mialem i teorie i jazdy. Teorie mialem drugi raz, a jazdy pierwszy... i sie udalo :!: NARESZCIE ! ! !
Moniqa Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 GRATULACJONE :!: :wink: Witam kolejnego pirata i życze szybkiego usubarzenia 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.