Jump to content

"Przerwany OES"

nemo

Recommended Posts

Posted

Film pt. Przerwany OES ukaże sie w pierwsza rocznice śmierci Janusza Kiliga na programie TVP3 o godzinie 14:35. Bedzie to 22 minutowy film reżyseri Wojciecha Majewskiego jeśli było to przepraszam ale jeśli nie to wszyskich zachęcam do obejrzenia.

Informacje zapożyczone ze strony http://www.extreme.pl

Posted

czy ktoś sie orientuje czy bedzie rip tego filmu pozniej w necie bo niestety nie bede miał dostępu do TV przez weekend,a chcialbym obejrzeć ten film...

Posted

Ja na pewno bede mial to nagrane na kasecie bo akurat bede w 10 cio godzinnej podrozy do Krakowa:/ ale zripowac nie mam jak :?

Posted

Materiał ciekawy, tylko ta scena z pociągiem, pomysł fajny, ale wykonanie już nie, chodzi o zakończenie :/

Posted

http://212.87.228.230/~lammah/Przerwany_OES.avi

pod tym linkiem, kryje się rip z programu na TVP 3, który został zrobiony, przez osobę o ksywce Ontario

Wielkość to 68,6 MB. Transfer około 30-35 kb/s

Pozdrawiam

Uwaga końcowa:

Czasami się przytnie, ale nie wiem czy to wina zripowania, czy może tego, że mi coś koputer szwankuje. Oczywiście nie ma to znączącego wpływu na odbiór programu.

Posted

dzisiaj o 18 w rally cafe w krakowie ogladalem pelna wersje "przerwanego oesu" 40 min i jest duzo lepsza niz ta ktora byla w telewizji

Posted

a no byla..bylo bardzo kameralnie, byo kilka bliskich Januszowi osob..kierowcy, piloci, przyjaciele...

p.s. gr1zly tez byles??

Posted

ale Ci wszyscy wymienieni siedzieli na parterze czy na piętrze :?: Moniczqo może załatwisz tą wersję żeby gdzieś na sieć wrzucić :?:

Posted

chwilowo nie sprawdzę bo w związku z rocznicą jest czarny ekran z napisem "Janusz Kulig 1969 - 2004"

na piętro każdy mógł wejść :?: myślałem że tam tylko dla VIPów, a może jednak na parterze też było osobno :?:

Posted

To jest raczej ta sama wersja bo to byłRipp tylko że pojemnościowo jest większy mogę się mylić ale na 95% tak jest. Dłuższa wersja już niebawem na necie :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...