Skocz do zawartości

OT: urodziny w Rally Cafe

Than_Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

22 lutego wkraczam w dorosle zycie (niestety :P)!

W zwiazku z tym organizuje "osiemnastke" 4 marca w Rally Cafe. Organizacja jest we wstepnej fazie, wiecej szczegolow bedzie pozniej. Wiadomo juz w kazdym razie, ze odbedzie sie na dole w Clubie, grono bedzie niezbyt liczne, aczkolwiek bardzo sympatyczne. Chcialem serdecznie zaprosic tez Was, drodzy Forumowicze! :)

Chetnych do dobrej zabawy i spedzenia milego piatkowego wieczoru prosze o kontakt na priv albo GG :)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam!!!!

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego z okazji stania się dorosłym!

Ja na mojej osiemnastce zakochałem się w dziewczynie mojego kolegi... Boże, co to była za IMPREZA... nie pamiętam właściwie dokładnie ;)

Opublikowano

No to wszystkiego najlepszego :) Myslalem ze jak studniowke miales to masz 19 lat :), udanej imprezy :) Moja 18stka byla bardzo udana, mam nadzieje ze twoja bedzie conajmniej taka, pozdrawiam!

Dzieki za zaproszenie :)

Opublikowano

Wpaść to raczej nie wpadnę, bo daleko, ale pozostaje mi życzyć wszystkiego naj-najlepszego! Jakieś życzenia co do prezentów? STi? :lol: 8) :twisted:

To ja swoją zrobię w stołecznym Streecie. :P

Opublikowano

Dołączam się do życzeń, udanej imprezy (słowo "impreza" zinterpretuj jak chcesz :) ) i nie przeholuj z oranżadą!!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wszystkiego dobrego TJ!!

Pamietaj, jak byś nic nie pamiętał znaczy wszystko na miejscu. Jak zapamiętasz to do końca życia wtopa :wink: Także do dzieła!!

Pozdrawiam

P.S. Dzięki za zaproszenie, ale z Krainy Wiecznych Lodów nieco do Cię za daleko. Jakoś Cię na Plejadach dorwę i zrobimy powtórkę z rozrywki :wink:

Opublikowano
Jesli znow bedzie "stanowisko" Finladnii to na pewno :twisted:

Z dobrych źródeł wiem, że gorzej niż ostatnio nie będzie :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaproszenie dalej aktualne, jakby ktosik chcial. Tylko prosze mnie wczesniej zawiadomic jakos zeby potem nikt nie narzekal ze "mnie nie chcieeeeliii wpuuusciiiic :cry:"

:wink:

Opublikowano

Witam

Than! no to teraz się dopiero zacznie "rumakowanie" :twisted: :wink: zdrówka, zdrówka i jeszcze raz.....Subaru :D

Opublikowano

Witam w gronie pełnoletnich Forumowiczów.

IMPREZY do rana (co kolwiek ma to oznaczać)

W związku z częstotliwością tego typu okazji - postuluję o jakieś

upominki (może w formie Gadżetów) od Dyrekcji. 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...