ogs Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Poradzcie co zrobic... bylem dzisiaj w Krakowskim salonie bo na dniach chcialem zamawiac WRXa... jazde mam umowiona na 16... wiec myslalem, ze 16 juz podpiszemy papiery a tu dzisiaj wielkie rozczarowanie... Spoiler (ten wysoki) kosztuje 10 000 zl ... chyba zwariowali! Podobno montowali jakies nieoryginalne... duzo tansze - ale juz tego nie robia... Mozecie mi poradzic co mam zrobic? Z malym (albo w ogole) ... nie podoba mi sie! Problem jest tez z felgami. Chce zlote... wiec musze kupic i srebrne... i zlote... co ja z tymi strebrnymi zrobie?! B.
Biohazard Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Zamów STi - dobry kurs euro, a za rok nie bedziesz pamiętał "nadpłaty".
ogs Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Zamów STi - dobry kurs euro, a za rok nie bedziesz pamiętał "nadpłaty". nawet po tym kursie STi jest drozsze o 40000 zl... poza tym moj kregoslup tego chyba nie wytrzyma... zostane przy WRX - tylko niech ktos mi spoiler zalatwi jakis bo zawariuje
bartek@klubsubaru.pl Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 spoiler można kupić osobno, najlepiej w warsztatach subarowych nie podłączonych pod dealera. felgi da się pomalować. Loucyphre wie trochę więcej na ten temat - radzę zgłosić się do niego. pzdr
Piskoor Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 http://secure.cartsvr.net/catalogs/cata ... prevnext=1 Wysoki kosztuje 550 $ - Wysyłka około 420 $ plus cło i podatek wyjdzie jakieś 1200 $ czyli koło 3 600 pln i masz to w domu w 3 dni Ja zamawiam u nich towar za 730 $ u nas to samo kosztuje ponad 15 000 pln !!!!!! :!: :!: :!:
ogs Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Wysoki kosztuje 550 $ - Wysyłka około 420 $ plus cło i podatek wyjdzie jakieś 1200 $ czyli koło 3 600 pln i masz to w domu w 3 dni Ja zamawiam u nich towar za 730 $ u nas to samo kosztuje ponad 15 000 pln !!!!!! :!: :!: :!: Na ebayu wysoki kosztuje niecale 200$... wolalbym to jednak w polsce gdzies zalatwic - ale jak sie nie bedzie dalo inaczej... A gdzie w polsce mozna ladnych zlotych felg szukac? B.
Jakublad Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Felg to Ci raczej w Polsce mnogo. Wymyśl sobie najpierw producenta i wzór, a dopiero później trzeba myśleć gdzie to kupić. Każdy lubi co innego. ;-) Srebrne zostawiasz na zimę i nie niszczysz wtedy złotych.
kropek Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Może, ktoś będzie chciał się zamienić klapami bo mu się nie podoba taki duży spoiler w STi, kiedyś było to praktykowane w SIP'ie
Polini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 www.neodesign.info Niestety chwilowo nie działa. Firma z Lublina zajmująca się produkcją profesjonalnych spojlerów, zderzaków itp. Mają w ofercie taką kopię spojlerka. Ale nie wiem za ile. :?
Azrael Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Jabym jednak kupił STI jeżeli to możliwe. NIe jest wcale taki twardy a jak będzie to możesz dokupić jakis zawias w przyszłości. Ale ja jestem zboczony, nieobiektywny i dziwny i nie należy mnie traktować jak wyroczni Pamiętajcie że STI to nie jesttaki twardszy WRX...
ogs Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Wymyśl sobie najpierw producenta i wzór, a dopiero później trzeba myśleć gdzie to kupić. Każdy lubi co innego. ;-) Bede szukal... jak znacie jakies www z katalogiem felg to bardzo prosze o wskazowki... Stwierdzilem, ze najlepiej bedzie wziasc golego WRX-a - felgi dokupic na wlasna reke a spoiler sprowadzic z USA. B.
Polini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Zadzwoń do tego Neodesign'u: (81)524 40 47 Oni mieli jakiś taki identyczny.. http://www.neodesignusa.com/cp/cgi-bin/cp-app.cgi?usr=71799&rnd=1214878&pg=store&sub_pg=prod&ref=1 Zerknij - to strona amerykaskiego importera ich czesci. Spojlerek a'la WRC, 490$ w USA, u nas bedzie taniej.
Przemeq Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Bede szukal... jak znacie jakies www z katalogiem felg to bardzo prosze o wskazowki... Stwierdzilem, ze najlepiej bedzie wziasc golego WRX-a - felgi dokupic na wlasna reke a spoiler sprowadzic z USA. Felgi: www.baloon.pl www.autodomena.pl www.felgi-opony.pl alessio.sklep.webpark.pl Upewnij sie tylko, czy beda pasowac do WRXa...
demol Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Z konradem z NEO można się dogadać ... zadzwoń na pewno sie dogadacie http://www.neodesignusa.com/gallery2.html
ogs Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Zadzwoń do tego Neodesign'u: (81)524 40 47 Oni mieli jakiś taki identyczny.. http://www.neodesignusa.com/cp/cgi-bin/cp-app.cgi?usr=71799&rnd=1214878&pg=store&sub_pg=prod&ref=1 Zerknij - to strona amerykaskiego importera ich czesci. Spojlerek a'la WRC, 490$ w USA, u nas bedzie taniej. Wszystko wydaje sie pieknie - wiec nie wiem skad oni wzieli cene 10 000 zl w SIP !!!
wielkopolanin Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Wydaje mi się, że ten z Neo to replika WRC, a nie taki jak w STi. Coś takiego: fota z klubsubaru.pl
Polini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Tak, to replika WRC. A skąd te ceny też nie wiem. :? Dlaczego WRX w USA jest 50000zł tańszy? :shock: :x
bartek@klubsubaru.pl Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 bo w USA samochody są dla ludzi, a w Polsce to ciągle artykuły luksusowe (22% VAT).
JurekM Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Tak, to replika WRC. A skąd te ceny też nie wiem. :? Dlaczego WRX w USA jest 50000zł tańszy? :shock: :x W USA Wrx kosztuje 24 000$ ,czyli w polsce kosztowałby 72 000 zł Kurcze chyba kolejki by się ustawiały. :wink:
wielkopolanin Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Tak, to replika WRC. A skąd te ceny też nie wiem. :? Dlaczego WRX w USA jest 50000zł tańszy? :shock: :x W USA Wrx kosztuje 24 000$ ,czyli w polsce kosztowałby 72 000 zł Kurcze chyba kolejki by się ustawiały. :wink: :roll: Za każdym razem mi się robi słabo jak ktoś podaje ceny aut z USA.... a jak jeszcze sprawdzę aktualną cene beznzyny to już w ogóle leże zemdlony....
Polini Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Nie panikuj... Ja nie podam, bo mnie samego szlag trafia... U nas 32000 ale Euro, a tam nie dość, ż emniej, to jeszcze $... Tak, w Polsce człowiek kupuje samochód na rzecz państwa, z którego de facto nic nie ma prawie... 22% idzie ...ehem... I jeszcze wcześniej odlicz te 19 i więcej % dochodowego, to już w ogóle zyjesz dla państwa, a na auto Cie nie stać. No i na spojlerek też nie...
ALEX Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 1.Spojler kupiłem za ok.1200 PLN 2.W Krakowie (bo chyba stąd jesteś ) felgi maluje m.in.Colorex. Widziałem tam wiele felg L.Kuzaja i innych kierowców. Sam malowałem i byłem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Ewentualne pytania na PW ( w chwili obecnej jestem w Poroninie,ale w sobotę wracam do Krakowa)
ogs Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 No i na spojlerek też nie... Gdyby chociaz spoilerki byly refundowane Poki co obralem opcje zamowienia samochodu bez niczego - bez zlotych felg, bez spoilera... taki jak fabryka dala... Zawioze go do Kliniki - zamontuje radio, alarm... Spoiler sobie znajde taki jaki mi bedzie pasowal ... Felgi tak samo... i niech inni zarobia skoro SIP probuje wciskac ludziom spoiler za 10 000 zl... to jest pol SEICENTO LUDZIE!
Polini Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 to jest pol SEICENTO LUDZIE! A co byś wolał? Spojler, czy seicento? 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.