Jump to content

gdzie znajde zdjecia prasowe subaru

polll

Recommended Posts

Posted

witam

szukam stronki na ktorej beda jakies zdjecia prasowe subaru (chodzi o cywilne autka) :) wiem ze kiedys cos takiego bylo... znajdowaly sie tam fotki w ogromnych rozdzilczosciach :) ma moze ktos jakis namiar na taka www :)?

• Ojciec Założyciel
Posted

Należy wejść na (pod)stronę

www.subaru.pl/pressroom

Następnie można bez logowania przejść do materiałów o samochodach i downloadować zdjęcia.

Pozdrowienia

• Ojciec Założyciel
Posted

WR1 nie był oferowany jako oficjalna wersja fabryczna, więc brak oficjalnych fotek z FHI.

SE rozeszły sie tak szybko, że fotek po prostu nie zdążyliśmy zrobić :wink: Ponadto na temat tej wersji, która była oferowana, powiedzmy, "spod lady" naturalna koleją rzeczy informacji prasowej po prostu nie było.

Co do prędkości przekazu - nie znam się na tym.

W moim, bardzo uproszczonym rozumieniu tematu, im większe zdjęcie, tym dłuższy czas download.

Teoretyczna przepustowość łącza pozostaje przy tym ograniczona transferem. Z mojego punktu widzenia autostrada przygotowana do prędkości nawet 250 km/godz i tak nie zezwala na rozwijanie takich prędkości, jeżeli akurat znalazło się na niej tylu użytkowników, że powstał korek :wink:

Pozdrowienia

Posted

PS: a miałem nie pisać do 50k postu :oops:

eee...jeszcze możesz :D :wink:

dokładnie, urlop od forum prosze sobie wziąc jak licznik zniknie :)

Posted
Z mojego punktu widzenia autostrada przygotowana do prędkości nawet 250 km/godz i tak nie zezwala na rozwijanie takich prędkości, jeżeli akurat znalazło się na niej tylu użytkowników, że powstał korek :wink:

Ladny korek, od 12 do >17 :) a z SWRT.com ladnie lecialo po 200-250kilo :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...