polll Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 witam szukam stronki na ktorej beda jakies zdjecia prasowe subaru (chodzi o cywilne autka) wiem ze kiedys cos takiego bylo... znajdowaly sie tam fotki w ogromnych rozdzilczosciach ma moze ktos jakis namiar na taka www ?
colinSTi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Chyba chodzi o to: http://www.subaruimages.com/ Juz ze 3razy wyslalem do nich formularz a nigdy nie otrzymalem loginu i hasla, moze ktos sie podzieli :?: ew. http://www.newspress.co.uk
polll Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 wlasnie ja tez... wysylalem i nic... tez podpisuje sie pod prosba colinasti
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 8, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 8, 2005 Należy wejść na (pod)stronę www.subaru.pl/pressroom Następnie można bez logowania przejść do materiałów o samochodach i downloadować zdjęcia. Pozdrowienia
colinSTi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 www.subaru.pl/pressroom Musze sie wyzalic, nie ma fot SI WR1/SE Transfer na fotach >5MB ok 2kB/s na 2,5Mbitowym laczu
wielkopolanin Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Warto też przejrzeć www.subdriven.com PS: a miałem nie pisać do 50k postu
WRC fan Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 PS: a miałem nie pisać do 50k postu eee...jeszcze możesz :wink:
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 8, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 8, 2005 WR1 nie był oferowany jako oficjalna wersja fabryczna, więc brak oficjalnych fotek z FHI. SE rozeszły sie tak szybko, że fotek po prostu nie zdążyliśmy zrobić :wink: Ponadto na temat tej wersji, która była oferowana, powiedzmy, "spod lady" naturalna koleją rzeczy informacji prasowej po prostu nie było. Co do prędkości przekazu - nie znam się na tym. W moim, bardzo uproszczonym rozumieniu tematu, im większe zdjęcie, tym dłuższy czas download. Teoretyczna przepustowość łącza pozostaje przy tym ograniczona transferem. Z mojego punktu widzenia autostrada przygotowana do prędkości nawet 250 km/godz i tak nie zezwala na rozwijanie takich prędkości, jeżeli akurat znalazło się na niej tylu użytkowników, że powstał korek :wink: Pozdrowienia
charlie Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 PS: a miałem nie pisać do 50k postu eee...jeszcze możesz :wink: dokładnie, urlop od forum prosze sobie wziąc jak licznik zniknie
colinSTi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Z mojego punktu widzenia autostrada przygotowana do prędkości nawet 250 km/godz i tak nie zezwala na rozwijanie takich prędkości, jeżeli akurat znalazło się na niej tylu użytkowników, że powstał korek :wink: Ladny korek, od 12 do >17 a z SWRT.com ladnie lecialo po 200-250kilo
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.