Flipper Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 Niniejszym oznajmiam, iz oczekujemy na 50.000 post na naszym zacnym Forum Subaru. Osoba, ktora takowy napisze - otrzyma nagrode - niespodziewajke, z ktora poznaja sie na zakonczenie konkursu 8)
Moniqa Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 Osoba, ktora takowy napisze - otrzyma nagrode - niespodziewajke, z ktora poznaja sie na zakonczenie konkursu 8) znaczy sie co można na ten przykład Petera S. tak na własność...sobie ten..noo..wygrać :shock: ...w morde będe walczyć jak lwica 8)
Scooby Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 Niniejszym uprasza sie szanownego Wielkopolanina o nie udzielanie sie przez jakis czas na forum... :wink: :wink: :wink: . Dokladniej do momentu przekroczenia granicy 50.000 postow na forum .
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Opublikowano 7 Lutego 2005 Ojciec Założyciel Opublikowano 7 Lutego 2005 W związku z licznymi zapytaniami na PW informuję, że ani Dyrekcja osobiście, ani też piastowane stanowisko nie znajdują się w puli nagród (kar :?: ). Pozdrowienia i życzenia wygranej
charlie Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 ale tym razem proszę Flipperka wyłączyć wcześniej ten licznik, żeby uniknąć nadmiaru niewiele wartej "twórczości"
wielkopolanin Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 Niniejszym uprasza sie szanownego Wielkopolanina o nie udzielanie sie przez jakis czas na forum... :wink: :wink: :wink: .Dokladniej do momentu przekroczenia granicy 50.000 postow na forum . Zgoda.
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 o nieeee.... węszę problemy z Panią Prowokatorką Moniquą miejcie na nią oko.
charlie Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 o nieeee.... węszę problemy z Panią Prowokatorką Moniquą miejcie na nią oko. oooo stary to sobie przechlapałeś, lepiej się w krakowie nie pokazuj przez najbliższe 10lat
Flipper Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Opublikowano 8 Lutego 2005 o nieeee.... węszę problemy z Panią Prowokatorką Moniquą miejcie na nią oko. Prosze mi tu od siostry z prowokatorka nie wyjezdzac ..... bo Mamcia przyjdzie i pozamiata 8) ..... a ja porobie zdjecia
Przemeq Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 o jej... Znów się zaczęło :shock: No ale cóż - ja też będę próbował
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 ooo widzę spisek mający na celu przejęcie nagrody-niespodzianki objął większość Krakowa i okolic - trzeba będzie wszcząć śledztwo! ktoś ma może numer do przewodniczącego Giertycha?
Moniqa Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Panią Prowokatorką Moniquą . Kochaniuśki..ja mam nadzieje że tobie łapka omskła sie po klawiaturze i zestawienie pogrubionych literek to czysty przypadek 8) albo efekt chwilowego zaniku kompatybilności między narządem myślącym a kończyną klepiącą w klawiature i że miało tam być co innego 8) p.s. Przejęcie nagrody przez sekcje krakowską podyktowane jest cięciami w budżecie przeznaczonym na przesyłki..tak brzmi oficjalny komunikat 8)
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Panią Prowokatorką Moniquą . ależ... co to się stało? to pewnie jakieś złośliwe siły się wkradły do mojego postu. chodziło mi, rzecz jasna, o słowo: Prowodyrką! p.s. Przejęcie nagrody przez sekcje krakowską podyktowane jest cięciami w budżecie przeznaczonym na przesyłki..tak brzmi oficjalny komunikat 8) bardzo chętnie pokryję koszty wysyłki niespodzianki. podać adres?
Moniqa Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 jakieś złośliwe słowo: Prowodyrką! zimno Bartuś, zimno...nie będzie podwieczorku..złym tropem idziesz..a nagroda była tak blisko
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 cenzura i wycinanie części wypowiedzi to w poprzednim ustroju było nieładnie, nieładnie.
Moniqa Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 cenzura i wycinanie częścią ustroju. Widze że robicie postępy Towarzyszu Kos..cieszy nas ta postawa..lepiej by brzmiało "cenzura i wcinanie częścią forum" ale niech wam będzie..nie jestem upierd.... tzn nie będe sie czepiać...spocznij 8)
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 ku chwale Ojczyzny Towarzyszko!
Polini Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Hmm... Fajny czat. :wink: Konkurs wysmienity, ale może ja go wygram, co?
WRC fan Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 ale może ja go wygram, co? nic z tego gadżety będą moje 8)
wielkopolanin Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Wiadomo, piłka jest okrągła, bramki są dwie, a wygrywa...... 8) PS: dobra, dobra, obiecałem...
Mr. Why Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja mysle, ze zgodnie z tradycja (ktorej nie mozna łamac :!: ) nagroda powinna powedrowac znow do Wielkopolski/Poznania Pozdrawiam
wielkopolanin Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja mysle, ze zgodnie z tradycja (ktorej nie mozna łamac :!: ) nagroda powinna powedrowac znow do Wielkopolski/Poznania Pozdrawiam I to jest słuszna koncepcja.
Przemeq Opublikowano 9 Lutego 2005 Opublikowano 9 Lutego 2005 Nie znacie się :wink: . Rywalizację krakowsko - wielkopolską tym razem pogodzi STOLICA i to tam powędruje nagroda PS. Np. do mnie
Waldemar Biela Opublikowano 9 Lutego 2005 Opublikowano 9 Lutego 2005 Nie znacie się :wink: . Rywalizację krakowsko - wielkopolską tym razem pogodzi STOLICA i to tam powędruje nagroda Znaczy sie do ...............Gniezna ????
Przemeq Opublikowano 9 Lutego 2005 Opublikowano 9 Lutego 2005 Nie znacie się :wink: . Rywalizację krakowsko - wielkopolską tym razem pogodzi STOLICA i to tam powędruje nagroda Znaczy sie do ...............Gniezna ???? Znaczy się... A zresztą, z Mamusią Forumową sprzeczał się nie będę . . . . Ale swoje wiem 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.