Skocz do zawartości

Kolejny konkurs - 50.000 post .....

Flipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niniejszym oznajmiam, iz oczekujemy na 50.000 post na naszym zacnym Forum Subaru.

Osoba, ktora takowy napisze - otrzyma nagrode - niespodziewajke, z ktora poznaja sie na zakonczenie konkursu 8)

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoba, ktora takowy napisze - otrzyma nagrode - niespodziewajke, z ktora poznaja sie na zakonczenie konkursu 8)

znaczy sie co można na ten przykład Petera S. tak na własność...sobie ten..noo..wygrać :shock: ...w morde będe walczyć jak lwica 8)

Opublikowano

Niniejszym uprasza sie szanownego Wielkopolanina o nie udzielanie sie przez jakis czas na forum... :wink: :wink: :wink: .

Dokladniej do momentu przekroczenia granicy 50.000 postow na forum :D .

• Ojciec Założyciel
Opublikowano

W związku z licznymi zapytaniami na PW informuję, że ani Dyrekcja osobiście, ani też piastowane stanowisko nie znajdują się w puli nagród (kar :twisted: :?: ).

Pozdrowienia i życzenia wygranej

Opublikowano
Niniejszym uprasza sie szanownego Wielkopolanina o nie udzielanie sie przez jakis czas na forum... :wink: :wink: :wink: .

Dokladniej do momentu przekroczenia granicy 50.000 postow na forum :D .

:D:D:D

Zgoda.

Opublikowano
o nieeee.... węszę problemy z Panią Prowokatorką Moniquą :) miejcie na nią oko.

oooo stary to sobie przechlapałeś, lepiej się w krakowie nie pokazuj przez najbliższe 10lat :lol:

Opublikowano
o nieeee.... węszę problemy z Panią Prowokatorką Moniquą :) miejcie na nią oko.

Prosze mi tu od siostry z prowokatorka nie wyjezdzac :P ..... bo Mamcia przyjdzie i pozamiata 8) :D ..... a ja porobie zdjecia :P

Opublikowano
Panią Prowokatorką Moniquą :).

Kochaniuśki..ja mam nadzieje że tobie łapka omskła sie po klawiaturze i zestawienie pogrubionych literek to czysty przypadek 8) albo efekt chwilowego zaniku kompatybilności między narządem myślącym a kończyną klepiącą w klawiature i że miało tam być co innego 8)

p.s. Przejęcie nagrody przez sekcje krakowską podyktowane jest cięciami w budżecie przeznaczonym na przesyłki..tak brzmi oficjalny komunikat 8)

Opublikowano
Panią Prowokatorką Moniquą :).

ależ... co to się stało? to pewnie jakieś złośliwe siły się wkradły do mojego postu. chodziło mi, rzecz jasna, o słowo: Prowodyrką!

p.s. Przejęcie nagrody przez sekcje krakowską podyktowane jest cięciami w budżecie przeznaczonym na przesyłki..tak brzmi oficjalny komunikat 8)

bardzo chętnie pokryję koszty wysyłki niespodzianki. podać adres?

:D

Opublikowano
cenzura i wycinanie częścią ustroju.

Widze że robicie postępy Towarzyszu Kos..cieszy nas ta postawa..lepiej by brzmiało "cenzura i wcinanie częścią forum" ale niech wam będzie..nie jestem upierd.... tzn nie będe sie czepiać...spocznij 8)

Opublikowano

Ja mysle, ze zgodnie z tradycja (ktorej nie mozna łamac :!: ) nagroda

powinna powedrowac znow do Wielkopolski/Poznania :lol:

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mysle, ze zgodnie z tradycja (ktorej nie mozna łamac :!: ) nagroda

powinna powedrowac znow do Wielkopolski/Poznania :lol:

Pozdrawiam

I to jest słuszna koncepcja.

Opublikowano

Nie znacie się :wink: . Rywalizację krakowsko - wielkopolską tym razem pogodzi STOLICA i to tam powędruje nagroda :twisted::twisted::twisted:

PS. Np. do mnie :lol:

Opublikowano
Nie znacie się :wink: . Rywalizację krakowsko - wielkopolską tym razem pogodzi STOLICA i to tam powędruje nagroda :twisted::twisted::twisted:

Znaczy sie do ...............Gniezna ????

Opublikowano

Znaczy sie do ...............Gniezna ????

Znaczy się... A zresztą, z Mamusią Forumową sprzeczał się nie będę :) .

.

.

.

Ale swoje wiem 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...