Jump to content

Spotkanie w Warszawie...

Kulik

Recommended Posts

Posted

A może by tak w najbliższy piątek czy sobotę spotkać się na jakieś bezalkocholowe piwo? A może zostawić samochodziki w domku i przyjechać taksówką..... To zdaje się odpowiedznio 11 i 12 luty by był. Co Wy na to?

Posted

chętnie....ale posiadacze subaru i taksówki...feeeee

może gdzie na kiełbaskę i później jakieś slizganko w ustroonym miejscu ?

Posted

Ja też wstępnie się pisze. Na kiełbaske, czy ślizganko, obojętnie. 8)

Posted

Będę szczery. Sobota i niedziela pasuje, z tym że po południu ( 17.00 w góre ). Na kiełbaskę i ślizganko bardzo chętnie, tyle że trzeba by się wybrać rano bo się szybko ciemno robi :( - może jednak knajpa, a następnym razem ślizganko.

Czekam na propozycje knajp.

Posted

Jeśli to prawda co czytałem o Starym Młynie to jak najbardziej mi ta miejscówka odpowiada.

Ustalmy tylko jakiś termin coby wszystkim pasował.

I mam nadzieję do zobaczenia :!:

Posted

Może w sobotę o godź 19.00 przed knajpą? Każdy z czerwoną chusteczką w kieszeni co by się znajeźć i poznać :D

Tak przy okazji. Gdzie dokładnie jest Stary Młyn?

Posted

Czyżby ferie tak wpłyneły na ludzi, ze nie ma chętnych :?:

Ja się moge w miare dostosować, takze piszcie jak wam pasuje.

Posted

To co męska decyzja :?:

Spotykamy się w sobotę czy w piątek i o której godzinie :?:

Szybka deyzja jak na OSie.

Posted

Jeżeli w tą sobotę (jutro) to jestem za. Ale swa decyzję uzalezniam od mozliwości transportowych (czy mnie rodzina zawiezie :wink: ). Ale myślę, że by się dało. :)

Posted

No dobra ja będe. Kontaktował się ze mną Inżynier_Mamoń takze pewnie też się zjawi.

Kto jeszcze :?:

Posted

Jako, że to ja rzuciłem hasło na spotkanie byłbym niepoważny nie przybywając. Zatem Panowie przybywam w sobotę o 19.00 :!: :!: :!:

Proszę o potwierdzenie kto jeszcze....... :?:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...