Jump to content

Kiedy Tribeca

Sideways

Recommended Posts

Posted

Szanowna Dyrekcjo, czy coś oficjalnie wiadomo na temat tego, od kiedy w Polsce będzie dostępna Tribeca? I czy to tylko "nazwa kodowa" czy pod taką marką samochód będzie sprzedawany? No i wreszcie ile to cacko mniej więcej będzie kosztowało w euro? Z góry bardzo dziękuję, wprawdzie świetnie mi się jeździ "forysiem", ale miło wiedzieć, co będzie jego następcą...

Posted
Szanowna Dyrekcjo, czy coś oficjalnie wiadomo na temat tego, od kiedy w Polsce będzie dostępna Tribeca? I czy to tylko "nazwa kodowa" czy pod taką marką samochód będzie sprzedawany? No i wreszcie ile to cacko mniej więcej będzie kosztowało w euro? Z góry bardzo dziękuję, wprawdzie świetnie mi się jeździ "forysiem", ale miło wiedzieć, co będzie jego następcą...

Ale na szczęście Tribeca nie będzie następcą Forestera :)

• Ojciec Założyciel
Posted

Tribeca to oficjalna nazwa tego samochodu.

Zostanie wprowadzony w USA w lecie tego roku.

Co do wprowadzenia na rynek europejski nie ma jeszcze niestety konkretnych informacji - tzn. zgodnie z oficjalnym stwierdzeniem ma byc wprowadzony, lecz brak terminów.

Zakładam, że najwcześniejszy możliwy termin to produkcja MY 07, czyli jesień 06. Za powyższą informację nie biorę jednak odpowiedzialności - prosze o traktownie jej jako optymistycznej spekulacji :wink:

Pozdrowienia

Posted
Tribeca to oficjalna nazwa tego samochodu.

Zostanie wprowadzony w USA w lecie tego roku.

Co do wprowadzenia na rynek europejski nie ma jeszcze niestety konkretnych informacji - tzn. zgodnie z oficjalnym stwierdzeniem ma byc wprowadzony, lecz brak terminów.

Zakładam, że najwcześniejszy możliwy termin to produkcja MY 07, czyli jesień 06. Za powyższą informację nie biorę jednak odpowiedzialności - prosze o traktownie jej jako optymistycznej spekulacji :wink:

Pozdrowienia

Dziękuję, tak właśnie to traktuję. Forysia kupiłem w zeszłym roku (zresztą w pewnym sensie osobiście od Dyrekcji, która zaszczyciła mnie obecnością przy zakupie :-)), więc jeszcze na serio nie planuję przesiadki, ale miło już leniwie sobie rozważać, co kupię w okolicach 2007... :-)

• 7 months later...
Posted

Yesterday (22.9.2005) I have seen full track of new B9 Tribeca on A2 Poznan-Konin.

Posted
Yesterday (22.9.2005) I have seen full track of new B9 Tribeca on A2 Poznan-Konin.

To jak juz uzywamy obcej mowy, uzywajmy jej poprawnie - "truck", a nie "track". Howgh! 8)

...no chyba, ze te tribeki zrobily sobie z A2 tor testowy :mrgreen:

• Ojciec Założyciel
Posted

Istotnie pojawił się import, powiedzmy "równoległy" amerykanskiej wersji Tribeci do Europy. Szkoda. Albowiem technicznie niestety nie jest przystosowana (jeszcze !) do eksploatacji w naszych warunkach (m.in. kwestia braku chłodnicy oleju w tylnym dyfrze, skrzyni, inne zawieszenia itd. itd, ze o homologacji nie wspomnę).

Europejska wersje Tribeci będzie dostepna jesienią 06 (tym razem wiem, i biorę za to stwierdzenie odpowiedzialność :wink: ).

Pozdrowienia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...