Sideways Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Szanowna Dyrekcjo, czy coś oficjalnie wiadomo na temat tego, od kiedy w Polsce będzie dostępna Tribeca? I czy to tylko "nazwa kodowa" czy pod taką marką samochód będzie sprzedawany? No i wreszcie ile to cacko mniej więcej będzie kosztowało w euro? Z góry bardzo dziękuję, wprawdzie świetnie mi się jeździ "forysiem", ale miło wiedzieć, co będzie jego następcą...
aflinta Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Szanowna Dyrekcjo, czy coś oficjalnie wiadomo na temat tego, od kiedy w Polsce będzie dostępna Tribeca? I czy to tylko "nazwa kodowa" czy pod taką marką samochód będzie sprzedawany? No i wreszcie ile to cacko mniej więcej będzie kosztowało w euro? Z góry bardzo dziękuję, wprawdzie świetnie mi się jeździ "forysiem", ale miło wiedzieć, co będzie jego następcą... Ale na szczęście Tribeca nie będzie następcą Forestera
Than_Junior Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Poza tym narazie sprzedaz w Europie nie jest planowana (przynajmniej tak pisze prasa :wink:) Witam na forumie
Sideways Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 Ale na szczęście Tribeca nie będzie następcą Forestera Niejasno się wyraziłem: mojego będzie :-)
aflinta Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Niejasno się wyraziłem: mojego będzie :-) W takim razie to zupełnie inna bajka
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 7, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 7, 2005 Tribeca to oficjalna nazwa tego samochodu. Zostanie wprowadzony w USA w lecie tego roku. Co do wprowadzenia na rynek europejski nie ma jeszcze niestety konkretnych informacji - tzn. zgodnie z oficjalnym stwierdzeniem ma byc wprowadzony, lecz brak terminów. Zakładam, że najwcześniejszy możliwy termin to produkcja MY 07, czyli jesień 06. Za powyższą informację nie biorę jednak odpowiedzialności - prosze o traktownie jej jako optymistycznej spekulacji :wink: Pozdrowienia
Sideways Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Tribeca to oficjalna nazwa tego samochodu.Zostanie wprowadzony w USA w lecie tego roku. Co do wprowadzenia na rynek europejski nie ma jeszcze niestety konkretnych informacji - tzn. zgodnie z oficjalnym stwierdzeniem ma byc wprowadzony, lecz brak terminów. Zakładam, że najwcześniejszy możliwy termin to produkcja MY 07, czyli jesień 06. Za powyższą informację nie biorę jednak odpowiedzialności - prosze o traktownie jej jako optymistycznej spekulacji :wink: Pozdrowienia Dziękuję, tak właśnie to traktuję. Forysia kupiłem w zeszłym roku (zresztą w pewnym sensie osobiście od Dyrekcji, która zaszczyciła mnie obecnością przy zakupie :-)), więc jeszcze na serio nie planuję przesiadki, ale miło już leniwie sobie rozważać, co kupię w okolicach 2007... :-)
Guest dodo Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Yesterday (22.9.2005) I have seen full track of new B9 Tribeca on A2 Poznan-Konin.
Przemeq Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Yesterday (22.9.2005) I have seen full track of new B9 Tribeca on A2 Poznan-Konin. To jak juz uzywamy obcej mowy, uzywajmy jej poprawnie - "truck", a nie "track". Howgh! 8) ...no chyba, ze te tribeki zrobily sobie z A2 tor testowy
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted September 27, 2005 Ojciec Założyciel Posted September 27, 2005 Istotnie pojawił się import, powiedzmy "równoległy" amerykanskiej wersji Tribeci do Europy. Szkoda. Albowiem technicznie niestety nie jest przystosowana (jeszcze !) do eksploatacji w naszych warunkach (m.in. kwestia braku chłodnicy oleju w tylnym dyfrze, skrzyni, inne zawieszenia itd. itd, ze o homologacji nie wspomnę). Europejska wersje Tribeci będzie dostepna jesienią 06 (tym razem wiem, i biorę za to stwierdzenie odpowiedzialność :wink: ). Pozdrowienia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.