Skocz do zawartości

WRX-em na wesele ... ;))

luki-okrut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj idac sobie w samo poludnie zmusil mnie do odwrocenia sie piekny basowy dzwiek...Ku mojemu zaskoczeniu :shock: ujrzalem jak młoda pra mknie sobie nowiutkim niebieskim WRX-em do slubu. Wygladali na BAAARDZO ZADOWOLONYCH...Powiem wam ze auto bylo bardzo gustownie ozdobione i nawet pomyslowo zostal zamontowany wieniec na masce...

Coz, nie pozostaje mi nic innego jak Zyczyc Mlodej Parze Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia i pogratulowac wyboru pojazdu..Pozdrawiam!!!

Opublikowano
...Ku mojemu zaskoczeniu :shock: ujrzalem jak młoda pra mknie sobie nowiutkim niebieskim WRX-em do slubu.

he he - a ja sam sie zawiozlem do swojego slubu wlasna Subarynka :-) i tez ludzie byli zszokowani tym bardziej, ze swiadkowie jechali drugim wozkiem (swiadek ma prawie 2m wzrostu i ponad 100kg wagi - wiec z tylu by sie po prostu nie zmiescil - a /nie/stety SI z tylu ma bardzo malo miejsca)

pozdrawiam,

Roland

Opublikowano

To widze kolejni posiadacze jedynej słusznej marki w Sz-ine.

No no no......

Ta pani musi być bardzo wyrozumiała dla swojego mężczyzny....a może to Ona prowadziła.... :wink:

pozdr

Opublikowano

Ja jak będe jechał do ślubu to tylko rajdówką :D i stroje w stylu James'a Bonda, czyli gajerek pod kombinezonem Sparco, tylko jak kobita zmieści suknię pod kombinezonem :?: :P

Opublikowano

Suknia tez będzie w stylu Jamesa Bonda. To znaczy po zdjęciu kombinezonu i naciśnięciu kamienia w pierścionku usłyszysz fffffff szzzzzz i suknia z falbanami, wiankiem, kwiatami gotowa :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Suknia tez będzie w stylu Jamesa Bonda. To znaczy po zdjęciu kombinezonu i naciśnięciu kamienia w pierścionku usłyszysz fffffff szzzzzz i suknia z falbanami, wiankiem, kwiatami gotowa :D

Pozdrawiam

Dziękuje Panie Inżynierze za tą cenną radę, jednak jak człowiek uczony to i każdy problem rozwiąże. :lol:

Rozumiem, że jakbym się już zdecydował na ten krok to mogę się zwrócić o pomoc w realizacji projktu :?:

PZDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...