Skocz do zawartości

Klub Subaru

Jakublad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli było albo przeoczyłem to bardzo mi przykro, ale mam pytanie kiedy rusza Klub Subaru, tzn. kiedy będzie się można zarejestrować?

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm no ja nie wiem...

formularz rejestracji miał byc dostępny w poniedziałek.........dwa tygodnie temu

ale chyba nie umiem go znaleźc....a może go jeszcze nie ma :wink:

Opublikowano

Nagroda główna: możesz się zarejestrować. :wink:

A jakie są zasady rejestracji młodocianych, nie posiadających Subaru fanów i miłosników marki? No i oczywiście promotorów. :P

Opublikowano
Czy jest już ten formularz rejestracji?

Nie. Sprawdzałem przed chwilą.

PS. I w ten oto radosny sposób, nie tworząc żadnej wartości dodanej, przybliżyliśmy się, oraz innych Forumowiczów, do magicznego 50.000. posta :twisted::lol:

Opublikowano

Wypełniłem formularz - ale system mówi że pole kodu pocztowego jest nieprawidłowe albo że pole miasta. Czyżby moje miasto nie instniało w bazie klubu?

Opublikowano

Już wiem jaki jest błąd. Nazwa mojego miasta jest dwu członowa - a formularz nie przyjmuje spacji :shock:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie: Czy ktoś z zarejestrowanych klubowiczów, czyli tych którzy opłacili składkę, otrzymał już tą piekną kartę członkowską? Informacja/potwierdzenie rejestracji jaką otrzymałem od SIP zawiera zdanie "karta członkowska zostanie przesłana w terminie 7 dni od opłacenia składki" jednak w moim przypadku zastosowano chyba zasadę, że czas jest pojęciem względnym :wink:

Opublikowano
Pytanie: Czy ktoś z zarejestrowanych klubowiczów, czyli tych którzy opłacili składkę, otrzymał już tą piekną kartę członkowską? Informacja/potwierdzenie rejestracji jaką otrzymałem od SIP zawiera zdanie "karta członkowska zostanie przesłana w terminie 7 dni od opłacenia składki" jednak w moim przypadku zastosowano chyba zasadę, że czas jest pojęciem względnym :wink:

W moim chyba też :roll:

Opublikowano

W moim chyba też :roll:

Niestety i ja :cry:

Opublikowano

Z informacji jakie posiadam wynika, iz osoby, nazwijmy je "pierwsze", ktore zglosily akces do Klubu Subaru otrzymaja karty czlonkowskie z pewnym opoznieniem :?

W zamian za to opoznienie okres czlonkowstwa zostanie przedluzony o 1 miesiac 8)

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się na stronę klubu?

Zarejestrowałem się, maila dostałem, kasę wysłałem, a zalogować się nie mogę :-(

Opublikowano
Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się na stronę klubu?

Zarejestrowałem się, maila dostałem, kasę wysłałem, a zalogować się nie mogę :-(

Jeszcze musisz dostać (oddzielnym) mejlem hasło do logowania. Ja miałem podobny problem ale grzecznie się upomniałem i dostałem :)

Opublikowano

cytat: "Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie w wysyłce karty Klubu Subaru. Jest ono

niezależne od Subaru Import Polska i wynika z opóźnień w produkcji po

stronie dostawcy kart."

Opublikowano
cytat: "Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie w wysyłce karty Klubu Subaru. Jest ono

niezależne od Subaru Import Polska i wynika z opóźnień w produkcji po

stronie dostawcy kart."

Też przed chwilą otrzymałem takiego mejla. Wszystko jasne, wypada czekać :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...