Jakublad Opublikowano 4 Lutego 2005 Opublikowano 4 Lutego 2005 Jeśli było albo przeoczyłem to bardzo mi przykro, ale mam pytanie kiedy rusza Klub Subaru, tzn. kiedy będzie się można zarejestrować?
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 5 Lutego 2005 Opublikowano 5 Lutego 2005 ooo! a gdzie o tym się da coś dowiedzieć? mogę prosić o linka? /edit nie no bo po co ruszyć makówką i przejrzeć dokładnie nowości na stronie SIPu... pozdrawiam!
Jakublad Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Opublikowano 5 Lutego 2005 Wejdź na http://www.klub.subaru.pl i tam jest wszystko. ;-)
Piskoor Opublikowano 6 Lutego 2005 Opublikowano 6 Lutego 2005 Hmmm no ja nie wiem... formularz rejestracji miał byc dostępny w poniedziałek.........dwa tygodnie temu ale chyba nie umiem go znaleźc....a może go jeszcze nie ma :wink:
Boryz Opublikowano 6 Lutego 2005 Opublikowano 6 Lutego 2005 A może to taki konkurs pt. Znajdź ukryty link do formularza !
Polini Opublikowano 6 Lutego 2005 Opublikowano 6 Lutego 2005 Nagroda główna: możesz się zarejestrować. :wink: A jakie są zasady rejestracji młodocianych, nie posiadających Subaru fanów i miłosników marki? No i oczywiście promotorów.
Przemeq Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 Czy jest już ten formularz rejestracji? Nie. Sprawdzałem przed chwilą. PS. I w ten oto radosny sposób, nie tworząc żadnej wartości dodanej, przybliżyliśmy się, oraz innych Forumowiczów, do magicznego 50.000. posta
ymp Opublikowano 12 Lutego 2005 Opublikowano 12 Lutego 2005 Jest formularz 8) Tyle ze po tylu testach, w mailu zwrotnym roi sie od bledow
Boryz Opublikowano 12 Lutego 2005 Opublikowano 12 Lutego 2005 Wypełniłem formularz - ale system mówi że pole kodu pocztowego jest nieprawidłowe albo że pole miasta. Czyżby moje miasto nie instniało w bazie klubu?
Boryz Opublikowano 12 Lutego 2005 Opublikowano 12 Lutego 2005 Już wiem jaki jest błąd. Nazwa mojego miasta jest dwu członowa - a formularz nie przyjmuje spacji :shock:
Moniqa Opublikowano 12 Lutego 2005 Opublikowano 12 Lutego 2005 zmien miasto..w zadnym wypadku nie klub :!: 8)
Boryz Opublikowano 12 Lutego 2005 Opublikowano 12 Lutego 2005 Formularz wysłany Ani klub ani miasta już nie muszę zmieniać 8)
Piotor Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Pytanie: Czy ktoś z zarejestrowanych klubowiczów, czyli tych którzy opłacili składkę, otrzymał już tą piekną kartę członkowską? Informacja/potwierdzenie rejestracji jaką otrzymałem od SIP zawiera zdanie "karta członkowska zostanie przesłana w terminie 7 dni od opłacenia składki" jednak w moim przypadku zastosowano chyba zasadę, że czas jest pojęciem względnym :wink:
marcinJ Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Pytanie: Czy ktoś z zarejestrowanych klubowiczów, czyli tych którzy opłacili składkę, otrzymał już tą piekną kartę członkowską? Informacja/potwierdzenie rejestracji jaką otrzymałem od SIP zawiera zdanie "karta członkowska zostanie przesłana w terminie 7 dni od opłacenia składki" jednak w moim przypadku zastosowano chyba zasadę, że czas jest pojęciem względnym :wink: W moim chyba też :roll:
Niuniek Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Pytanie: Czy ktoś z zarejestrowanych klubowiczów, czyli tych którzy opłacili składkę, otrzymał już tą piekną kartę członkowską? Informacja/potwierdzenie rejestracji jaką otrzymałem od SIP zawiera zdanie "karta członkowska zostanie przesłana w terminie 7 dni od opłacenia składki" jednak w moim przypadku zastosowano chyba zasadę, że czas jest pojęciem względnym :wink: W moim chyba też :roll: Niestety i ja
Flipper Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Z informacji jakie posiadam wynika, iz osoby, nazwijmy je "pierwsze", ktore zglosily akces do Klubu Subaru otrzymaja karty czlonkowskie z pewnym opoznieniem :? W zamian za to opoznienie okres czlonkowstwa zostanie przedluzony o 1 miesiac 8)
landm Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się na stronę klubu? Zarejestrowałem się, maila dostałem, kasę wysłałem, a zalogować się nie mogę :-(
Piotor Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się na stronę klubu?Zarejestrowałem się, maila dostałem, kasę wysłałem, a zalogować się nie mogę :-( Jeszcze musisz dostać (oddzielnym) mejlem hasło do logowania. Ja miałem podobny problem ale grzecznie się upomniałem i dostałem
Azrael Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 cytat: "Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie w wysyłce karty Klubu Subaru. Jest ono niezależne od Subaru Import Polska i wynika z opóźnień w produkcji po stronie dostawcy kart."
Piotor Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 cytat: "Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie w wysyłce karty Klubu Subaru. Jest ononiezależne od Subaru Import Polska i wynika z opóźnień w produkcji po stronie dostawcy kart." Też przed chwilą otrzymałem takiego mejla. Wszystko jasne, wypada czekać
aquarius Opublikowano 2 Marca 2005 Opublikowano 2 Marca 2005 do mnie dotarł dzis taki sam mailik faktycznie trzeba cierpliwie poczekać pozdr.
Piotor Opublikowano 11 Marca 2005 Opublikowano 11 Marca 2005 A kolejny tydzień zbliża się ku końcowi i ...nic :?
Niuniek Opublikowano 11 Marca 2005 Opublikowano 11 Marca 2005 Pieniążki poszły i cisza :-( Karty miały być i nie ma a mi się przegląd zbliża i cio :?: Chyba autko na parking odstawie i będę czekał :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.