RWD tamer Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Proszę o wskazówki dot. instalacji gazowej w Legacy, podobno niewiele firm potrafi ją zamontować bez uszczerbku na stanie technicznym silnika. Czy jest jakaś firma godna polecenia w Krakowie? Czy macie doświadczenia z użytkowania Subaru na gazie?
aflinta Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Proszę o wskazówki dot. instalacji gazowej w Legacy, podobno niewiele firm potrafi ją zamontować bez uszczerbku na stanie technicznym silnika. Czy jest jakaś firma godna polecenia w Krakowie? Czy macie doświadczenia z użytkowania Subaru na gazie? Jeszcze nie zagazowałem autka, ale niechybanie to w ciągu kilku tygodni uczynię. Jeżeli nie jest to zaturbiony silnik, to albo skontaktuj się z priva z użytkownikiem "Jako", ale instalacja wtedy będzie w Warszawie, albo zadzwoń do Czakramu w Tarnowie, podobno też mają doświadczenie, użytkownik Abt ich poleca
RWD tamer Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Ale chodzi o to, żeby nie było konieczności wyjazdów do Tarnowa na regulacje i przeglądy. To ciekawe, że nikt nie zna żadnej krakowskiej firmy potrafiącej założyć gaz do Legacy.
aflinta Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Jeżeli idzie o instalację którą oferuje "Jako", to przeglądy były by w Krakowie (tak to zrozumiałem), natomiast odnośnie Czakramu, pewnie da się z nimi tak dogadać, by też serwis był w Krakowie, w końcu mają sporo warsztatów ze swoim błogosławieństwem. Z instalacją gazową podobno największy problem to pierwsze wyregulowanie całości, potem działa Chyba W końcu to nie miksery tylko wtrysk sekwencyjny. A odnośnie Krakowa to nikt nie zgłosił na forum warsztatku który warto polecić i który ma na koncie Subaru (nikt by nie chciał by ktoś się doktoryzował na jego aucie).
Piotr Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Godula w Krakowie współpracuje z czakramem: www.godula.pl
RWD tamer Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 O, to dobra wiadomość. Dzięki za info, w przyszłym tygodniu zadzwonię do Goduli. Za kilka dni moje Legacy przyjeżdża do Krakowa, więc chcę mieć gotowe plany co z tym autkiem uczynić.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.