Jump to content

echch..... przeczytajcie sobie

JotEn

Recommended Posts

Posted

Tak się zastanawiam ....

A gdyby ten człowiek z BMW trafił na Forestera 2.5XT ?? Może i by go wyprzedził, ale biorąc pod uwagę niepozorny (jak na możliwe osiągi) wygląd Forestera mógłby się jednak zdziwić

A co do BMW - fajne samochody, byc może i przestają się kojarzyć z dresami, ale jednak trzeba uważać. Moim zdaniem, jeśli na parkingu będzie stało Subaru i BMW, to prędzej może zginąć BMW ...

Pozdrawiam

Posted
nie doczytalem do konca

A ja doczytalem - co prawda nic ciekawego tam nie ma, tylko na samym koncu (stan na 2 lutego 2005, godz. 9:54) jest ostre wejscie "naszego" Azraela :-)

Poza tym ruszaja tam watek Subaru, a w szczegolnosci STi, jako samochodu dla mlodych kolesi ze szmalem, ktorzy nie maja pojecia o jezdzie, a kupuja te wozki, zeby zaszpanowac i jezdza tymi samochodami z predkoscia 50 km/h. Ciekaw jestem Waszych opinii na ten temat... Bo ja akurat znam 2 takich "menedzerow", i tak sie sklada, ze obaj maja o jezdzie pojecie (jeden z nich nawet bardzo duze 8) ).

Posted

Tia niech się kolesie podniecją. Wiadomo, że jaki by nie był samochód to i tak bardzo dużo zależy od kierowcy. Na prostej każdy może być mistrzem.

Wiele razy jak jeżdzę na Mazuy to kolesie, w szybszych furach się popisują, dopóki nie zaczną się typowe mazurskie, kręte drogi, a ja wtedy dalej jadę swoim tempem, bez nerwów powoli i o dziwo doaganiam i wyprzedzam wielu mistrzów prostej :P

Pozatym jeżeli któs ściga się na drogach publicznych, to powinien zostać odstrzelony, bo po co ma zabić jeszcze kogoś oprócz siebie :?: :!:

Posted

Osobiście nie znam żadnego menadżera jeżdżącego STI. Raz widziałem człowieka kierującego STI, w garniturze ( przynajmniej miał górę od takiego :wink: ). Owszem jechał wolno, ale to było w mieście, więc to zrozumiałe.

Posted
przynajmniej miał górę od takiego :wink:

:lol::lol::lol:

Do tego garnituru mial na pewno takie wysokie buty do sportowej jazdy samochodem, a spodnie wsadzone w te buty :wink:. O takie:

Posted

Podniecają się chłopaki bo ktoś dogonił STi na autostradzie :)

Choć do końca nie wiemy czy to STi bo gostek był tak zafascynowany swoim

M3 ze nie spytał owego grzecznego Subarodrivera z czym walczył.

Duży spoiler i duży wlot to ma co 4 WRX :). Wszyscy piszą ze piękny Kill,

ze dawno takiego nie było, No tak bo kto napisze że STi mu dupę złoił :)

Na pewno nie gość z STi bo nawet pewnie sciganta na tylnym zderzaku nie

zauważył. Autor sam podaje ze nie był to do końca Kill bo odstawił STi

dopiero jak tamten poszedł na obiad.... Szkoda ze autor wspomina

o stylu jazdy kolegi STi, który nie jest godny pochwały....

P.s. BMW super auta tylko atmosfera nie ta....

Posted
przynajmniej miał górę od takiego :wink:

:lol::lol::lol:

Do tego garnituru mial na pewno takie wysokie buty do sportowej jazdy samochodem, a spodnie wsadzone w te buty :wink:. O takie:

Znajomy z klubu Porsche ma takiego kumpla który tak ubranyjeździ w trasy - garniak + buty i rekawiczki z Nomexu ;-) Fajnie musi wyglądac np. na stacji benzynowej czy przy kontroli drogowej.

Posted
Podniecają się chłopaki bo ktoś dogonił STi na autostradzie :)

Choć do końca nie wiemy czy to STi bo gostek był tak zafascynowany swoim

M3 ze nie spytał owego grzecznego Subarodrivera z czym walczył.

Duży spoiler i duży wlot to ma co 4 WRX :). Wszyscy piszą ze piękny Kill,

ze dawno takiego nie było, No tak bo kto napisze że STi mu dupę złoił :)

Wiesz nie iwem jak stare ale nowe M3 jest szybsze na prostej, ale Ci co bylina forumowym SJSie 15 stycznia to widzieli że na torze to M3 ma duuuuuży problem jak nawierzchnia nieidealna. PO prostu inne auta i do czego innego. Ti tak jakby się ktoś podniecał że 10 litrowym Muscle Carem objechał STI na ćwiartkę.. też nic dziwnego i żadnego wstydu dla Subaru w tym nie ma.

Posted

No cóż marka nie moze byc odpowiedzialna za to kto kupuje ich samochody a to ze jeden taki sie zdarzył przypadek to jeszcze o niczym nie swiadczy. A co do managerów w Lesznie jest jedno GT którym jeździ starszy pan w garniaku nigdy nie miałem okazji jechac w jego poblizu ale z tego co widze jedzi spokojnie przynajmniej w mieście :P

Posted
Wiesz PO prostu inne auta i do czego innego. Ti tak jakby się ktoś podniecał że 10 litrowym Muscle Carem objechał STI na ćwiartkę.. też nic dziwnego i żadnego wstydu dla Subaru w tym nie ma.

dokładnie o to mi chodziło - porównanie bez żadnego sensu :evil: . Szkoda że na autostradzie nie było śniegu, pewnie by napisał - "szkoda że był śnieg bo bym złoił STI..." hehe

tak wrzuciłem żeby z całym szacunkiem dla MPower pokazać poziom BMWowiczów :wink:

Posted

Pomijajac fakt ze zenujacy jest temat "kto kogo objechal" to ogolnie nie ma sie czego przyczepic, moze poza "stylem jazdy" "imprezowicza". Rzucaja sie w oczy natomiast dwie rzeczy tj. "jechalem prawie przepisowo, poza przekraczaniem dozwolonej predkosci" (SIC!) i fakt ze jak facet ma STi i nie gna 200 km/h po miescie, tylko kulturalnie sie toczy, to jest frajer :x

Posted
Pomijajac fakt ze zenujacy jest temat "kto kogo objechal" ...

Swieta racja. I potem trafisz takiego mistrza kierownicy na trasie...

Posted

Czy czasem hwojtek to nie nasz kolega z forum :roll: Tak mi się coś zdaje że widziałem ten nick ale czy to ta sama osoba? Bo avatarki różne

Posted
Czy czasem hwojtek to nie nasz kolega z forum :roll: Tak mi się coś zdaje że widziałem ten nick ale czy to ta sama osoba? Bo avatarki różne

Zgadza się osoba. Wojtek pozdrawia. Ale jakoś udzielać się nei chce. Może trzeba go ładnie poprosić?

Posted

Ten samiuteńki 8) Troche nas ostatnio zaniedbuje ....

Posted

Nie wnikam, kto jezdzi Imprezami, ale fakt faktem ze M3 E36 powinno byc szybsze od STI, chodzi o predkosc... nie rozumiem zachwytu nad tym ze go objechal... gaz w podloge, kiere trzymac prosto i tyle :P zaden wyczyn ;)

Posted
Nie wnikam, kto jezdzi Imprezami, ale fakt faktem ze M3 E36 powinno byc szybsze od STI, chodzi o predkosc... nie rozumiem zachwytu nad tym ze go objechal... gaz w podloge, kiere trzymac prosto i tyle :P zaden wyczyn ;)

no tak ale mnie najbardziej zdenerwowało to ocenianie posiadaczy SI chcociaż sam takim nie jeżdżę. Znam sporo i denerwują mnie takie chrzanienie od rzeczy....tendencyjne;)

U nas to każdy tylko by oceniał innych....

Posted

I te teksty, ze kierowcy Subaru jezdza po 50 km/b aby tylkopokazac jaki maja samochod...a przepraszam, co taki uzytkownik np. SI GT ma udowadniac na zwyklej trasie. Chyba kazdy szanujacy sie pasjonat motoryzacji wie jaki potencjal drzemie w SI i sadze, ze nie ma tutaj co udowadniac. Od czego mamy tory wyscigowe, czy nawet imprezy rangi KJS.A tamci niech sie dalej "killuja", az sie pewnego dnia naprawde killna...a najgorsze w tym, ze przy okazji moga killnac nie winne osoby...

Posted

Co tu sie dziwic normalna reakcja drechow :lol: podniecaja sie ze zkillowali subarowicza. Łud szczescia nic dodac nic ujac :? Na pewno zazdroszcza nam takiej wspanialej rajdowej historii. Ciekawe czy sie tez tak by podniecili gdyby zkillowali malucha :lol::lol::lol:

Posted
Co tu sie dziwic normalna reakcja drechow podniecaja sie ze zkillowali subarowicza

Panie kolego, bez przesady proszę, nie każdy w BMW to dres, a tym bardziej na forum sr.pl, jakie by ono nie było, jeżeli już, to dresów można na palcach jednej ręki policzyć.

Posted

Niektorzy co maja BMW niesa drechami. Troche mnie ponioslo ze tak sie podniecali ty ze pokonali subaru. Niechcialem zeby to tak zabrzmialo Sory

Posted
Niektorzy co maja BMW niesa drechami. Troche mnie ponioslo ze tak sie podniecali ty ze pokonali subaru. Niechcialem zeby to tak zabrzmialo Sory

Ja bym jednak bardziej upierał się przy sformułowaniu, że niektórzy posiadacze BMW to dresy , a nie odwrotnie. Ale niech już będzie. A poza tym, to nie ma za co przepraszać. My tu mamy takie kółko wzajemnej adoracji, nawet sami się upominamy, bo moderatorom mało płacą i nie chcemy ich przemęczać :wink:

Posted

ja tam widze taka zaleznosc:

stare BMW - dres

nowe - niedres

W obu przypadkach sa oczywiscie wyjatki :wink:

A czytajac wypowiedzi niektorych forumowiczow na sr, to wydaje mi sie, ze oni naleza jednak do tej pierwszej grupy (choc niekoniecznie posiadaja Beeme) :? Jest tam na przyklad taki Azrael.... :twisted::lol::lol: :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...