jako Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 Czy można załączać ciekawe zdjęcia tworząc galerię modeli. Np zdjęcia legacy, własne lub znalezione w necie umieszczać w galerii legacy. Ja posiadam np takie. Pozdrawiam, Jako
niwi Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 cześć przedstawiam zdjęcia mojego autka pozdrawiam
niwi Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 cześć przedstawiam zdjęcia mojego autka pozdrawiam
matt Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 cześćprzedstawiam zdjęcia mojego autka pozdrawiam .... te zdjęcia to raczej do tematu MOJE SUBARU 8) ..... pozdr. mk.si
marcel Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 No ten temat bez sensu wdłg. mnie, niech zostanie ten "Moje Subaru"
kropek Opublikowano 1 Lutego 2005 Opublikowano 1 Lutego 2005 temat do wklejania zdjęć już jest: MOJE SUBARU A co do tego Legacy from Japan to taki styl mi się podoba w tuningu.... Pozdrawiam
jako Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Opublikowano 2 Lutego 2005 Wyciągnąłem kilka zdjęć starszych Legaców, kiedyś znalezionych internecie. Pozdrawiam, Jako
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.