Sklepik Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam. Z dumą prezentujemy nowe modele dostępne w sklepiku: Subaru Impreza WRC #2 Subaru Impreza WRX STI UK Subaru Impreza WRX Japanese Police Subaru Impreza Safety Car Subaru Impreza WRC #25 Subaru Impreza WRC #14 Subaru Impreza WRX #46 Subaru Impreza WRC #7 Subaru Impreza WRC #17 Modele bardzo ciekawe, takich chyba jeszcze nie było Bardzo ładnie wykonane i cena chyba też atrakcyjna Więcej informacji => TUTAJ PS: Wkrótce więcej Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Dlaczego oferowane są tylko modele Imprez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Dlaczego oferowane są tylko modele Imprez?bo Imprezy fajne som :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Dlaczego oferowane są tylko modele Imprez? Ponieważ ciężko znależć inne modele... Ale... bądź cierpliwy wkrótce jeszcze więcej modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 bo Imprezy fajne som To że som fajne to wiem. Ale i tak chciałbym kupić sobie model Legacy Ponieważ ciężko znależć inne modele... Modele są, tylko nikt nie chce ich do Polski sprowadzić :sad: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Ponieważ ciężko znależć inne modele... Modele są, tylko nikt nie chce ich do Polski sprowadzić :sad: . Przecież pisałem, żebyś był cierpliwy :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ponieważ ciężko znależć inne modele... Modele są, tylko nikt nie chce ich do Polski sprowadzić :sad: . Ale modelu Kąąąbi nie ma. :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ale modelu Kąąąbi nie ma. :sad:A diesla to już w ogóle :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ale modelu Kąąąbi nie ma. :sad:A diesla to już w ogóle :razz: Bo nie było Kąąąbi "w dieslu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Są saloony i wagony :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Z dumą prezentujemy nowe modele dostępne w sklepiku: A gdzie jakiś model MY'08...? Nie ma...? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 A gdzie jakiś model MY'08...? Nie ma...? :roll: Jest* ale nie można go prezentować z dumą :wink: * Ale na poważnie to chyba jeszcze nikt nie wyprodukował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 A jednak wyprodukował, niestety nie wiem jaka firma: Jest też zdalnie sterowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Bouler, uprzejmie się prosi o nie wklejanie spy photos Na początku przyszłego tygodnia powinna u mnie pojawić się druga dostawa modeli, wtedy zobaczycie co będzie Co do MY08 szukamy, szukamy... AutoArt ponoć ma w końcu wypuścić... co z tego wyniknie, zobaczymy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Bouler, uprzejmie się prosi o nie wklejanie spy photos Na początku przyszłego tygodnia powinna u mnie pojawić się druga dostawa modeli, wtedy zobaczycie co będzie Co do MY08 szukamy, szukamy... AutoArt ponoć ma w końcu wypuścić... co z tego wyniknie, zobaczymy... A bo ja taki niecierpliwy jestem i nie lubię bezczynnie siedzieć :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbijos Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 A ja znowu nieśmiale zapytam: a na Tribecę są jakieś szanse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 mbijos, jeszcze nie widziałem u żadnego producenta modelu Tribeci... PS: Ostatnio doszły nam dwa modele, a niedługo kolejna, większa dostawa, która mam nadzieje zaspokoi fanów modeli innych niż Impreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Kolejne modele pojawiły się w sklepie, tym razem, oprócz Imprez, coś dla miłośników innych modeli Subaru Impreza WRC #5 Subaru Impreza WRC #6 Subaru 360 Custom 1963 Subaru FF-1 Sports 1969 Subaru Sambar Light Van 1961 Subaru Legacy 2.0GT Sedan Subaru R1 2005 Subaru Impreza WRX STI Gendarmerie Subaru Alcyone SVX 1992 Subaru Alcyone SVX S4 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Co do MY08 szukamy, szukamy... AutoArt ponoć ma w końcu wypuścić... co z tego wyniknie, zobaczymy... znaczy: dogadali się?? Bo kiedyś słyszałem o tym, że AA stracił licencję na produkowanie modeli Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouler Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 A co z Legacy kombi? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiat126p Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 nowa impreza S-14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 nowa impreza S-14 Wysłałem zapytanie do dystrybutora IXO na Polskę odnośnie dostepności. Z tego co widzę to w GB chyba jeszcze ich nie ma. Modele nowej Imprezy w scali 1/43 i 1/18 będą pod koniec kwietnia z SWRT Zamówiłem je ponad rok temu i wg ostatnich danych termin zostanie dotrzymany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 A jednak wyprodukował, niestety nie wiem jaka firma: Jest też zdalnie sterowana Obrazek]zdjęcie Obrazek Mam nawet modelik STI, ale ......... jakość jest nie do przyjęcia :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 nowa impreza S-14 Model firmy IXO w skali 1/43 będzie dostępny w sklepie pod koniec przyszłego tygodnia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Mam już modele Imprezy. Będą dostępne, gdy tylko sklep bedzie funkcjonował. Na razie jest 10 sztuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts