Jump to content

Sondaż na Wysokich obrotach ! Honda krytycznie blisko !

Intakwrx

Recommended Posts

Posted

Intakwrx: wprost nie mogę uwierzyć w Twoją determinację w namawianiu wszystkich na głosowanie :shock: :D czy aby SIP nie posmarował :?: :!: :twisted: .... :wink:

pozdr. mk.si, który już głosował 8)

Posted
Panowie i Panie.

Honda do naszego ukochanego Legasia ma już tylko 1% jest krytycznie !

Nieskromnie się przyznam, do nabicia 150 głosów (albo coś koło tego :) Może być?

Posted

1%?? :roll: ja widze roznice 18% do 9% na korzysc Legacy :D a w glosach 473 do 250 Intakwrx mozesz spac spokojnie 8) :lol:

Posted
1%?? :roll: ja widze roznice 18% do 9% na korzysc Legacy :D a w glosach 473 do 250 Intakwrx mozesz spac spokojnie 8) :lol:

teraz już tak.. Intak załatwił sobie wolne i całą noc wysyłał głosy..az bidulek ma odcisk na palcu 8)

Posted

Bo ktoś musi pracować , by spać mógł ktoś :) Robię głosowanie na 4 ręce, znaczy na 4 przeglądarki :) Bo tak idzie szybciej niż czekać aż w jednej się przemieli.

Posted
Pozostaje tylko pytanie jaki sens ma takie nabijanie głosów... Chyba wolałem gdy szły leb w łeb

Nie ma żadnego sensu, pdoobnie jak wszystkie głosowania które nie blokują ponownego oddania głosu z konkretnego adresu IP, opiernaie się na cookie to nieporozumienie, oczywiście sieci osiedlowe i inne DNATY będą tu w kiepskiej pozycji.

Posted

Nie ma żadnego sensu, pdoobnie jak wszystkie głosowania które nie blokują ponownego oddania głosu z konkretnego adresu IP, opiernaie się na cookie to nieporozumienie, oczywiście sieci osiedlowe i inne DNATY będą tu w kiepskiej pozycji.

Pozostaje jedynie pytanie, czy potrzebne są aż takie sztywne ograniczenia, żeby przeprowadzić w miarę wiarygodny sondaż? Ja uczciwie zagłosowałem raz i już. Chyba wolałem ufać, że wszyscy inni zrobili tak samo.

A teraz jestem pewien, że to z sondażem nie ma nic wspólnego i trochę odbiera mi to radość pierwszego miejsca legacy. Wiem, że mogę kasować ciasteczka i głosować ponownie. Tylko po co?

Może marudzę i problem jest niewart zachodu. A może wręcz przeciwnie i jest to wszechobecny problem naszego narodowego "kombinowania".

Posted

A teraz jestem pewien, że to z sondażem nie ma nic wspólnego i trochę odbiera mi to radość pierwszego miejsca legacy. Wiem, że mogę kasować ciasteczka i głosować ponownie. Tylko po co?

Tak naprawdę wiele z tych głosowań internetowych gdzie nie blokuje się skutecznie wielokrotnego oddania głosu nie ma nic wspólnego z sądażem. Można sklecić w pythonie/perlu/ruby/javie jakiś prosty skrypt podający się za przeglądarkę, i z automata "klikający" na ustaloną pozycję - popularne przy szybkich sondażach politycznych :) A ciesteczek nie trzeba kasować, wystarczy ich nie akceptować ;)

Może marudzę i problem jest niewart zachodu. A może wręcz przeciwnie i jest to wszechobecny problem naszego narodowego "kombinowania".

Jest takie jakże prawdziwe przysłowie, okazja czyni złodzieja. Analogicznie można przyjąć, że jak są gdzieś, luki to się je wykorzystuje, z jednej strony jest to faktycznie bardzo popularne w naszym społeczeństwie - i wszyscy ku zdumieniu innych kombinujemy nawet tam gdzie nie trzeba. Ale czasem przynosi to korzyść polegającą na nieszablonowym podejściu do problemu ;) Tutaj bym się nie przejmował, bo to tylko zabawa, co innego w życiu.

Posted

No to ostatnio podobne rzecz sie miala z ejdna sond na wp.pl, ktorej tematem bylo "Jaka dyscyplina sportu najbardziej sie interesujesz"...Na poczatku oczwiscie przewazala pilka nozna ponad polowa glosow, a rajdy mialy cos kolo 5-10 % - co i tak bylo dobrym wynikiem, ale pozniej jak poszla o tym wiesc, to doszlo do sytuacji, ze Rajdy mialy ponad 50 % a pilka chyba z 30 % a skoki to z 6-7 % mialy, juz nie pamietam dokladnie...a w ankiecie "wzielo" udzial ponad 17 tys. osob...Mysle, ze jakby Rajdy uczciwie mialy z te 10 % to bylo by spoko, chociaz z drugiej strony, determinacja kibicow aby Rajdy mialy az ponad 50 % procent, tez moze zrobic wrazenie :)

Posted

To śmieszne Legacy - w sumie niszowe auto a już ma 640 głosów czyli ze 100 razy więcej jak wszystkie razem :lol::lol::lol::lol:

:wink:

Posted

No cóż, przynajmniej wychodzi na to, że nasza forumowa brać jest najlepiej wedukowana informatycznie - też dobrze :wink: Co do sondażu, jak wiekszość - mało adekwatna do stanu rzeczywistego, no chyba, że mówimy o sfanatyzowaniu marki - tu i bez sondaży mamy górkę jak góra Synaj :wink:

Pozdrawiam

Posted

Juz dawno zaglosowalem na Legasia :) Szkoda tylko ze nie dopatrzyli w tej sondzie i zamiast Citroena C5 wpisali C4, nie dziwne ze nikt na niego nie glosuje :P

Posted
Panowie i Panie.

Honda do naszego ukochanego Legasia ma już tylko 1% jest krytycznie !

Nieskromnie się przyznam, do nabicia 150 głosów (albo coś koło tego :) Może być?

Oj cholera :!: :!: :!: aflinta Troche przesadziłeś :!: :!: :!: Liczmy na to ze maja tam admina taką Lame jak większość userów :)

Sondaże oparte na Cookiesach to LAMERSTWO wiec niech cierpią :twisted:

Kolego aflinta z takim rozmachem hakerstwem bankowym lepiej się nie paraj :twisted:

W gazecie wydrukowali poprzedni sondaż z wynikiem z 2 dni przed końcem :!: :!: :!:

I nie zdążyłem konkretnie zagłosować :cry:

Ale Misiek tez Cool Fura :!: :!: :!:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...