Guest IRAZU Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Czy w związku z zaplanowanym otwarciem nowego serwisu w Radomiu mogę czuć się zaproszony na otwarcie? W końcu będę miał kilka wiorst bliżej do flachowców i mogę kolegom zdać relację jak będzie wyglądało . Opowiem kolegom i koleżankom czy ludzie mili, jak wygląda WC dla klientów , czy jest automat do kawy i zimnych napojów , czy jet parking dla oczekujących itd. Profesjonalizm będę mógł ocenić po pierwszej wizycie z uszczelnieniem skrzyni biegów. Proszę o info . Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 flachowców :shock: Takie oskarżenia jeszcze przed otwarciem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 A gdyby komuś przyszła ochota otworzyć choć namiastkę salonu i serwisu u mnie Mogielnicy to dwóch klientów już ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Naucz sie sam zmieniac olej, to wcale nie jest takie trudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 W imprezie sam zmieniam olej klocki filtry itp. bo mam kanał i narzędzia i potrafię - nie zawsze mam czas. Czasami jednak mam awarię w outbacku. Po moim poście odnośnie uszczelek odezwali się garażowi doktorzy , ale ja potrzebuję rachunki , a poza tym "mam wsparcie magików " z Krakowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ja się zastanawiam po co niektórzy wogule zakładaja takie tematy :?: :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Jak salon bedzie otwarty, to po co ci jeszcze specjalne zaproszenie? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ja się zastanawiam po co niektórzy wogule zakładaja takie tematy :?: :neutral: też się zastanawiam. komuś musi się strasznie nudzić...tylko brakiem zajęć można to tłumaczyć :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 marek-szulczyk, znów jestem zmuszony prosić Cię o wytłumaczenie: jaki jest sens zadawania w dziale "Pytania do Dyrekcji" takiego pytania? Jeśli jesteś VIP-em, to będziesz zaproszony bez pytania się tu o to. A jeśli nie... to jesteś zaproszony zawsze, w godzinach otwarcia salonu/serwisu . Opowiem kolegom i koleżankom czy ludzie mili, jak wygląda WC dla klientów , czy jest automat do kawy i zimnych napojów , czy jet parking dla oczekujących itd. Profesjonalizm będę mógł ocenić po pierwszej wizycie z uszczelnieniem skrzyni biegów. Zapraszamy do opisania wrażeń w stosownym wątku. A ten zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts