STACHU Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Szanowni, Jako że muszę dojść do ładu z prawidłowym podłączeniem podciśnień u mnie, czy ktoś ma może jakiś schemat lub inną rozpiskę co i gdzie? Będę wdzięczny za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gienyy Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Z tyego co pamiętam to gdzies tu znalazlem http://www.extreme-machines.nl/manual96.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 STACHU, najlepiej się podłącza mając na wzór auto kolegi pod warunkiem że nie było tam żadnych kombinacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STACHU Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 STACHU, najlepiej się podłącza mając na wzór auto kolegi pod warunkiem że nie było tam żadnych kombinacji. Święte słowa... Tylko że ja mam niewielu kolegów z GT-kami :wink: Czy ktoś z Krakowa byłby w stanie pomóc i pokazać co u niego pod maską? Stawiam flachę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 STACHU, najlepiej się podłącza mając na wzór auto kolegi pod warunkiem że nie było tam żadnych kombinacji. Święte słowa... Tylko że ja mam niewielu kolegów z GT-kami :wink: Czy ktoś z Krakowa byłby w stanie pomóc i pokazać co u niego pod maską? Stawiam flachę Może wystarczy sama fotka spod maski? Ja niestety Ci nie pomogę bo u mnie pod maską jest mało seryjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunahagar Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 jak by co pisz na pw jestem w Krakowie chętnie pomoge :wink: pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
STACHU Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Dzięki wielkie, poszło PW :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurekgt Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 moge pomoc jak trzeba auto mam w wieliczce jak cos to dawaj znac to pomozemy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts