dycha Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Mianowicie, zegarek raz działał raz nie, po paru mocniejszych wstrząsach przestał Nie wiem gdzie szukać po liczniku ( przejścia ) czy gdzie? Może miał ktoś podobny problem, no chyba że jest gdzieś bezpiecznik którego nie mogę namierzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 przepalona zaroweczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Jak dla mnie to raczej coś nie styka. "Wisiało na włosku" i po wstrząsach odpadło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dycha Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 przepalona zaroweczka? Bo jak sie okaże że to to to wstyd tylko, ale przyznam się jak coś Jutro rozbieram - czyli jednego jedynego bez. od zegarka wnioskuje niema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Sam zegarek najprawdopodobniej działa tylko spaliła się żaróweczka od podświetlenia. Musisz wyjąć zegary i wymienić ją Link to comment Share on other sites More sharing options...
dycha Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Sam zegarek najprawdopodobniej działa tylko spaliła się żaróweczka od podświetlenia. Musisz wyjąć zegary i wymienić ją Dzieki wielkie bede walczył, zdam relacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts