Jump to content

Wypożyczenie Imprezy

elpajaro

Recommended Posts

Posted

Nadszedł czas debiutu. Forum przeglądam codziennie już ze trzy lata. Zwlekałem i zwlekałem z tym pierwszym postem bom niegodny - nie mam Subaru :(:) No ale chyba mi wybaczycie :D Pierwsza wypowiedź to również pytanie. Czy w Polsce są jakieś firmy wypożycające samochody mające w ofercie Imprezę? Swego czasu obiecałem mojemu wielkiemu przyjacielowi, że na jego ślub przyjadę "niebieską imprezą na złotych felgach". Obietnica obciążona była małym ryzykiem, bo to zatwardziły kawaler (był...) Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ten stan sie zmieni. A wierzcie mi, że nie byłoby nic gorszego niż triumfalno-ironiczny uśmiech na jego twarzy towarzyszący mojemu zażenowniu, gdy pod kościołem będę wysiadał z innego auta...

Posted
Ani w Polsce ani nigdzie indziej nie widziałem.

Być może jednak gdzieś? Szwjcaria,Austria? USA?

Ja radzę poprosić kogoś z użytkowników w Warszawie o pomoc. Może znajdzie się chętny...na wypożyczalnię raczaj bym nie liczył!!! :(

Posted

Można. N-gr. Nawet w Polsce. Tylko pod kościół trzeba by go na lawecie przytargać niestety...

Ale jak szaleć to szaleć. Proponuje coś z górnej półki. Ceny już od Ł450 za dzień. Platinum Hire

Posted

Ja radzę poprosić kogoś z użytkowników w Warszawie o pomoc. Może znajdzie się chętny...na wypożyczalnię raczaj bym nie liczył!!! :(

kobiety, jak i samochodu sie nie pozycza...

Posted
kobiety, jak i samochodu sie nie pozycza...

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Ale tak jak są "wypożyczalnie" kobiet :lol: tak ja szukam wypożyczalni samochodu. I tak jak w "wypożyczalniach" kobiet ciężko dostać coś dobrego i oryginalnego - sprzęt przeważnie zjeżdżony i kiepskiej marki :twisted: , tak mi ciężko znaleźć niebieską Imprezę na złotych felgach.

I jak tu nie powiedzieć, że kobiety są jak samochody :)

Posted
Chyba raczej posiadaczkę - wtedy to ma sens, ale może nie dać poprowadzić i to nie w tańcu ;-) :-(

Hehe. Jaka jest największa przykrość, która może spotkać mężczyznę? Żona z STi, którego nie da poprowadzić. Aż mnie ciarki przeszły.... Tego to nawet wrogowi...

Posted

Nie, jest jeszcze trochę czasu - Wielkanoc (cały czas wierzę, że pan młody pójdzie po rozum do głowy i się rozmyśli :D)

Posted
cały czas wierzę, że pan młody pójdzie po rozum do głowy i się rozmyśli

Wstaw zdjęcia panny młodej, a może tak z forumową solidarnością, uda się jakoś pomóc.... :D

Posted
cały czas wierzę, że pan młody pójdzie po rozum do głowy i się rozmyśli

Wstaw zdjęcia panny młodej, a może tak z forumową solidarnością, uda się jakoś pomóc.... :D

O! i takie podejście mi się podoba. A nie od razu ciężarówka cegieł, myk myk i mur zbudowany... Że niby to kobiety i samochodu...

Posted

Wyślij narzeczoną kolegi do Szczyrku na narty.

Tu są doskonałe warunki dla początkujących narciarek.

Jeśli potrzeba, to też nie trudno o doświadczonego instruktora

:wink:

Posted

W okolicach jesieni organizowaliśmy co-drive M. Lubiakowi i jego osobisty pilot M. Wisławski obiecał jakiemuś człowiekowi, ze zawiezie go do ślubu niebieską STI na złotych felach i obietnicę tę zrealizował, przynajmniej z co-drive'u takimż samochodem odjechał.

Może spróbuj z nim :?: :lol:

Posted
Wyślij narzeczoną kolegi do Szczyrku na narty.

Tu są doskonałe warunki dla początkujących narciarek.

Jeśli potrzeba, to też nie trudno o doświadczonego instruktora

:wink:

Hmmmmm, do szczyrku powiadasz :)

Posted

Jak byłem w Grecji (Paralia) chyba trzy Imprezy widziałem z naklejkami "Rent A Car"...aż dostałem wtedy ślinotoku.

Szybko jednak doszedłem do siebie jak mi w wypożyczalni powiedzieli, że Legacy bez garba kosztuje 100E/24h (moje fundusze były raczej skalkulowane na wyporzyczenie skuterów). Jak spytałem o Impreze, szeroko się uśmiechneli i odpowiedzieli....po Polsku: "Impreza nie dla Ciebie" , no i zresztą trzeba było mieć >25lat.

Acha, były dwie Impry białe (ale chyba nie te same) a trzecia niebieska z innej wypożyczalni i złotych felg nie miała.

pozdr

• 2 months later...
Posted

w związku z info jakie dziś dostałem że moi znajomi się pobierają w lipcu odświeżam wątek (pamiętam że jeszcze gdzieś chyba był jeden na ten temat ale nie mogę znaleźć - wyszukiwarka jakby znów powiedziała walcie się),

no więc ich największym marzeniem związanym ze ślubem jest co prawda misiek evo ale na to są niewielkie szanse i myślą teraz o imprezie - najchętniej MY03 srebrny albo niebieski i tu moja prośba - kontakt na PW kto by się podjął i za ile (lokalizacja Kraków)

EDIT - szukany wątek znalazłem ale prośba nadal aktualna

Posted

A mi póki co się udało :D Przyjaciel stwierdził, że "musi to jeszcze przemysleć" i "co się odwlecze to nie ucziecze" :mrgreen: Krótko mowiąc odroczenie na termin bliżej nieokreślony. Aczkolwiek w ubiegły weekend niedoszła (?) para młoda była na innym weselu i on złapał krawat, a ona welon :twisted:

Posted

"on złapał krawat, a ona welon" - ktoś gdzieś nie rzuca kluczykami do Subaru?

Chętnie przyjadę złapać...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...