gruby Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 no wiec mozna wreszcie pojezdzic.... samochodem:) a tak to wyglada. tylko ruch jak na marszalkowskiej... istny koszmar. jeszcze do tego jezdza powoli srodkiem drogi... ps. subaru jak na lekarstwo... w zeszlym roku jakos wiecej sie pojawialo, a teraz to tylko jedna impreza ( LU costam)...
charlie Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 dwa pytania: 1. gdzie ta Impreza bo jej na zdjęciach znaleźć nie mogę :roll: 2. jaka cyfrówka :?:
Krebelka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Fajne fotki Ech... piekna jest Kotlina Klodzka zima... zreszta latem tez Pojechaloby sie Pozdrawiam, Agnieszka
JotEn Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 gdzie robiłeś zdjęcia? acha...Kotlina Kłodzka...
gruby Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 nie przesadzajcie, ze takie sliczne - to naprawde byly testy:) sliczne wrzuce, jak wreszcie dorwe skaner do negatywow... dwa pytania:1. gdzie ta Impreza bo jej na zdjęciach znaleźć nie mogę :roll: 2. jaka cyfrówka :?: Ad.1 a czy ja napisalem, ze jest na zdjeciu? niemstety napotkana zostala w drodze, a baterie wtedy grzaly sie w kieszeni... zreszta wydaje mi sie, ze ta impreza cos czesto we wroclawiu przebywa, wiec moze ja jeszcze trafie;) Ad.2 tzw imprezowa. Canon PowerShot A60.
pumex1 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Gruby - ja tez sluze duza iloscia zdjec z Kotliny - jako bardziej niz regularny bywalec ))) Niestety - w tym roku Kotlina nie byla dla mnie laskawa :roll: - i za duzo zdjec zimowych nie zrobilem... Jesli chodzi o Subaru - to polecam Srebrna Gora - moze nie Imprezy - a tzw. "sekcja zabytkowa 1800" - i z 3-4 sztuki w tej miescinie sie poruszaja Sam sie zastanawiam czy nie zakupic sobie takiego historycznego 1800... Naprawde niedroga sprawa Pozdrawiam Szymon P.S. No i oczywiscie brawo za zdjecia siedze i przezywam katusze patrzac na te krajobrazy... :roll:
gruby Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Gruby - ja tez sluze duza iloscia zdjec z Kotliny - jako bardziej niz regularny bywalec ))) no dla mnie bycie bywalcem nie jest problemem... dojechanie w gory zajmuje mi tyle czasu, ile dojechanie na drogi koniec wroclawia (oczywiscie w dzien)... Jesli chodzi o Subaru - to polecam Srebrna Gora - moze nie Imprezy - a tzw. "sekcja zabytkowa 1800" - i z 3-4 sztuki w tej miescinie sie poruszaja no w gory nie jezdze aby ogladac samochody;) a miejsce wybieraja ci, ktorzy zajmuja sie jezdzeniem na nartach i ja, jako piechur, jestem skazany na dostosowanie sie;) Sam sie zastanawiam czy nie zakupic sobie takiego historycznego 1800... Naprawde niedroga sprawa (...)siedze i przezywam katusze patrzac na te krajobrazy... :roll: swego czasu chialem sie zaopatrzyc w takowy pojazd, ale odstraszyla mnie koniecznosc posiadania wlasnego warsztatu....a krajobrazy, no coz - krajobrazy sa cudowne... sam cierpie, ze musze siedziec we wroclawiu, a jeszcze za kilka dni bede musial sie do warszawy wybrac... no poprostu coraz dalej mam... skandal.
pumex1 Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 no dla mnie bycie bywalcem nie jest problemem... dojechanie w gory zajmuje mi tyle czasu, ile dojechanie na drogi koniec wroclawia (oczywiscie w dzien)... Tja... za czasow mieszkania na stale w Poznaniu tez bylo latwiej...2,5-3 godziny. Teraz to wyprawa na 5-6 godzin... no w gory nie jezdze aby ogladac samochody;)a miejsce wybieraja ci, ktorzy zajmuja sie jezdzeniem na nartach i ja, jako piechur, jestem skazany na dostosowanie sie;) heheh... ja tam na nartach nie jezdze wiec wybor mam latwiejszy a to, ze przy okazji spotkam znajomych w tych fajnych zabytkach 1800, to tylko duzy plus swego czasu chialem sie zaopatrzyc w takowy pojazd, ale odstraszyla mnie koniecznosc posiadania wlasnego warsztatu....a krajobrazy, no coz - krajobrazy sa cudowne... sam cierpie, ze musze siedziec we wroclawiu, a jeszcze za kilka dni bede musial sie do warszawy wybrac... no poprostu coraz dalej mam... skandal. heh... za to naprawisz go wszedzie ) Patrz na zdjecia a jak bedziesz w W-wie to zapraszam na domowe piwo Pozdrooffka Szymon vel Pumex
nemo Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Canon PowerShot A60 super aparat kumpel ma ja planuje zakup A80 zdjecia super.
gruby Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 heheh... ja tam na nartach nie jezdze wiec wybor mam latwiejszy a to, ze przy okazji spotkam znajomych w tych fajnych zabytkach 1800, to tylko duzy plus to masz fajnie, bo jakos tak zawsze jest, ze z calej wyprawy to tylko ja nie jezdze. ale nie narezekam, zawsze mozna zrobic rozpoznanie terenu pod wzgledem zaopatrzenia w bojowe srodki plynne. a jak bedziesz w W-wie to zapraszam na domowe piwo mam dla ciebie zle wiesci -> wlasnie jestem w warszawie i tak jeszcze kilka dni pobede... pzdrs
pumex1 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 heheh... no to na poszukiwanie to sie mozna umowic na "majowke" w Srebrnej Gorze tam sie wtedy leje... oj leje.... a co do zlych wiesci - coz... zaraz sie piwo zaordynuje i mozemy walczyc reszta na priv Pozdraffka Szymon
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.