Jump to content

kotlina klodzka...

gruby

Recommended Posts

Posted

no wiec mozna wreszcie pojezdzic.... samochodem:)

a tak to wyglada.

tylko ruch jak na marszalkowskiej... istny koszmar. jeszcze do tego jezdza powoli srodkiem drogi...

ps. subaru jak na lekarstwo... w zeszlym roku jakos wiecej sie pojawialo, a teraz to tylko jedna impreza ( LU costam)...

Posted

nie przesadzajcie, ze takie sliczne - to naprawde byly testy:)

sliczne wrzuce, jak wreszcie dorwe skaner do negatywow...

dwa pytania:

1. gdzie ta Impreza bo jej na zdjęciach znaleźć nie mogę :roll:

2. jaka cyfrówka :?:

Ad.1 a czy ja napisalem, ze jest na zdjeciu? niemstety napotkana zostala w drodze, a baterie wtedy grzaly sie w kieszeni... zreszta wydaje mi sie, ze ta impreza cos czesto we wroclawiu przebywa, wiec moze ja jeszcze trafie;)

Ad.2 tzw imprezowa. Canon PowerShot A60.

Posted

Gruby - ja tez sluze duza iloscia zdjec z Kotliny - jako bardziej niz regularny bywalec :))))

Niestety - w tym roku Kotlina nie byla dla mnie laskawa :roll: - i za duzo zdjec zimowych nie zrobilem...

Jesli chodzi o Subaru - to polecam Srebrna Gora - moze nie Imprezy - a tzw. "sekcja zabytkowa 1800" - i z 3-4 sztuki w tej miescinie sie poruszaja :)

Sam sie zastanawiam czy nie zakupic sobie takiego historycznego 1800... Naprawde niedroga sprawa :)

Pozdrawiam

Szymon

P.S. No i oczywiscie brawo za zdjecia :) siedze i przezywam katusze patrzac na te krajobrazy... :roll:

Posted
Gruby - ja tez sluze duza iloscia zdjec z Kotliny - jako bardziej niz regularny bywalec :))))

no dla mnie bycie bywalcem nie jest problemem... dojechanie w gory zajmuje mi tyle czasu, ile dojechanie na drogi koniec wroclawia (oczywiscie w dzien)...

Jesli chodzi o Subaru - to polecam Srebrna Gora - moze nie Imprezy - a tzw. "sekcja zabytkowa 1800" - i z 3-4 sztuki w tej miescinie sie poruszaja :)

no w gory nie jezdze aby ogladac samochody;)

a miejsce wybieraja ci, ktorzy zajmuja sie jezdzeniem na nartach i ja, jako piechur, jestem skazany na dostosowanie sie;)

Sam sie zastanawiam czy nie zakupic sobie takiego historycznego 1800... Naprawde niedroga sprawa :)(...)

siedze i przezywam katusze patrzac na te krajobrazy... :roll:

swego czasu chialem sie zaopatrzyc w takowy pojazd, ale odstraszyla mnie koniecznosc posiadania wlasnego warsztatu....a krajobrazy, no coz - krajobrazy sa cudowne... sam cierpie, ze musze siedziec we wroclawiu, a jeszcze za kilka dni bede musial sie do warszawy wybrac... no poprostu coraz dalej mam... skandal.

Posted
no dla mnie bycie bywalcem nie jest problemem... dojechanie w gory zajmuje mi tyle czasu, ile dojechanie na drogi koniec wroclawia (oczywiscie w dzien)...

Tja... za czasow mieszkania na stale w Poznaniu tez bylo latwiej...2,5-3 godziny. Teraz to wyprawa na 5-6 godzin... :(

no w gory nie jezdze aby ogladac samochody;)

a miejsce wybieraja ci, ktorzy zajmuja sie jezdzeniem na nartach i ja, jako piechur, jestem skazany na dostosowanie sie;)

heheh... ja tam na nartach nie jezdze :) wiec wybor mam latwiejszy :) a to, ze przy okazji spotkam znajomych w tych fajnych zabytkach 1800, to tylko duzy plus :)

swego czasu chialem sie zaopatrzyc w takowy pojazd, ale odstraszyla mnie koniecznosc posiadania wlasnego warsztatu....a krajobrazy, no coz - krajobrazy sa cudowne... sam cierpie, ze musze siedziec we wroclawiu, a jeszcze za kilka dni bede musial sie do warszawy wybrac... no poprostu coraz dalej mam... skandal.

heh... za to naprawisz go wszedzie :)) Patrz na zdjecia :)

a jak bedziesz w W-wie to zapraszam na domowe piwo :)

Pozdrooffka

Szymon vel Pumex

Posted

Canon PowerShot A60 super aparat kumpel ma ja planuje zakup A80 :D zdjecia super.

Posted
heheh... ja tam na nartach nie jezdze :) wiec wybor mam latwiejszy :) a to, ze przy okazji spotkam znajomych w tych fajnych zabytkach 1800, to tylko duzy plus :)

to masz fajnie, bo jakos tak zawsze jest, ze z calej wyprawy to tylko ja nie jezdze. ale nie narezekam, zawsze mozna zrobic rozpoznanie terenu pod wzgledem zaopatrzenia w bojowe srodki plynne.

a jak bedziesz w W-wie to zapraszam na domowe piwo :)

mam dla ciebie zle wiesci -> wlasnie jestem w warszawie ;) i tak jeszcze kilka dni pobede...

pzdrs

Posted

heheh... no to na poszukiwanie to sie mozna umowic na "majowke" w Srebrnej Gorze :) tam sie wtedy leje... oj leje.... :lol:

a co do zlych wiesci - coz... zaraz sie piwo zaordynuje i mozemy walczyc :)

reszta na priv :)

Pozdraffka

Szymon

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...